2015. május 6., szerda

Ti tudjátok! - A Tanács üzenete 05.04.


Egy friss és rövid, de velős üzenet. Azt hiszem, sokunknak az elevenjébe talál. /Milly




Ti tudjátok!

A Tanács üzenete

Csatornázta:  Ronald Head

 2015, május 4.



Miért vagytok itt? 
Mi célból vagytok itt? 
Mit kellene tennetek?

Ez az a kérdés, amit mindig és mindig kérdeztek. Azért kérdezitek, mert valóban el vagytok veszve? Nem. Azért kérdezitek, mert mélyen a szívetekben tudjátok. Tudjátok, hogy oka van annak, hogy itt vagytok.

„De én nem tudom az okot”, azt mondjátok. Nos, valójában tudjátok. És azt, hogy mi volt, mielőtt ti  az életetekben voltatok, mit határoztatok el, hogy min dolgoztok. 

Ennek lehet egy vagy több komoly lehetséges oka. Az lehet az alapvető ok, amiért itt vagytok.

Lehet valami, amit elhatároztatok, hogy rendbe teszitek, mielőtt elkezdetek munkálkodni az alapvető célotokon. 
Lehet olyan valami, amit elhatároztatok, hogy dolgoztok rajta az emberiség érdekében. 
Lehet, hogy magában foglalja az összes lehetőséget ezek közül.

Egy dolog van, ami változatlanul igaz, az, hogy
ez folyamatosan meg fog jelenni különböző álruhákban, amíg ezt nem kezelitek.

Az is igaz, hogy egyszer rá fogtok ébredni, mi a célotok, elfogadva azt tenni, ami most a feladatotok, és egyszerűen elindulni ezen az úton és fel fogjátok fedezni, hogy ez egy boldog megelégedettségi érzést fog adni. Az életetekbe kezdetek vonni olyan dolgokat, amik egyre több örömöt és elégedettséget fognak adni a számotokra. Olyan lehetőségekkel kezdtek el találkozni, amelyek korábban sohasem adódtak.

Nos, valójában ez a „titkolt” igazság. Az utatok, amelynek a felfoghatatlan dolgait kutatjátok és kutattátok, az az út, amelyen most vagytok. Ez csak azért titkos, mert ti titkoljátok. És mert titkoljátok, ezért azt meg tudjátok „találni”. Ez a ti egyik oldalatok, egy nagyon nagy része annak, akik ti vagytok, aki sohasem felejt, aki sohasem lehet, hogy „nem tudja”, és mindig velünk együtt dolgozik, hogy tudja, pontosan mire van szükségetek magatok és a MINDENSÉG számára. És van egy önmagát helyesbítő rendszeretek. Tudtok róla?

A ti irányító rendszeretek nem a zsebetekben van és nem tudjátok otthon hagyni. A többségetek még mindig nem tud erről, vagy tud erről és az egészet túl sokszor elfelejti használni. Ezt újra és újra elmondjuk nektek. Sok mindent elmondunk nektek újra és újra.
Végtelen módot találunk arra, hogy bemutassuk az egyszerű igazságot annak érdekében, hogy jó úton haladjatok, és informáljuk azokat, akik éppen ébredeznek. Ez a mi feladatunk. Hol van ez az irányító rendszer?

Az a szívetekben van. Ez nem új dolog, ugye?

Gyorshír! Csak azt tegyétek, amit jónak és helyesnek éreztek! Jegyezzétek meg, semmi mást nem mondtunk, hogy tegyetek, mint amit bárki más mond, hogy helyes számotokra. Nem mondtuk, hogy egy könyvben találjátok meg.  

Azért fogjátok tudni, mert tudjátok. Azért fogjátok tudni, mert tudjátok. Azért fogjátok tudni, mert tudjátok. De nem fogjátok tudni, ha nem értékelitek azt, hogy tudjátok. Nem fogjátok tudni, ha kételkedtek abban, amit tudtok. Nem fogjátok tudni, ha nem hallgattok arra, amit tudtok.


Akkor most mit kell tenni? Javasoljuk, hogy elkezdhetnétek olyat játszani, „mi lenne ha”. 
Mi lenne, ha minden olyan dolog, amit a tanácsok, az irányítás, az angyalok és a tanárok egyfolytában mondanak nekünk, több, mind igaz lenne?

Mi van, ha én tényleg egy isteni lény vagyok? Mi van, ha én tényleg tudom? Mi van, ha én tényleg képes vagyok rá? Mi van, ha én mindig voltam és vagyok? Mi van, ha az idő tényleg most van? Mit fogok ma csinálni, ha tudom, hogy tényleg számítani fog?

Azért, legkedvesebb barátom, mert te vagy,  te tudsz és te mindig vagy.

És megígérjük neked, amit teszel, az valóban számít. 

Te ettől szenvedhetsz vagy boldog lehetsz tőle. 

Te választasz!

Ez egy másik dolog, ami megváltozhatatlanul igaz. Te választasz. Tölts el egy kis időt azzal, hogy megvizsgálod ezt. Aztán menj tovább, és legyél boldog vele. Mer te képes vagy rá.

Jó napot

 https://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

Fordítás: MA





2 megjegyzés:

  1. •A Fény győzelme - Kaland a kvantumfizika világában

    http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/07/a_feny_gyozelme

    VálaszTörlés
  2. A magyar nép, a MAG NÉPe! A MAGyar az ŐSnyelv!

    szkitahun.wordpress.com/2013/03/05/a-magyar-nep-a-mag-nepe-a-magyar-az-osnyelv/

    VálaszTörlés