2015. október 19., hétfő

A Foton Öv és a Felemelkedés kapcsolata / Az Ébresztő Hívás - Adama 2001.


Az alábbi üzenet ma még időszerűbb, mint 2001-ben. Most épp azt tapasztaltuk, tapasztaljuk, hogyha nem a tanácsoltak szerint élünk, gondolkodunk, nem tudunk felemelkedni. 
Milly


Adama
A Foton Öv és a Felemelkedés kapcsolata / Az Ébresztő Hívás



Üdvözöllek benneteket Telosból, szeretett fiú és lánytestvéreim. 


   Adama vagyok. 

   Örömömre szolgál, hogy ismételten összeköttetésbe léphetek veletek. Kedveseim, sok embernek különféle elképzelései vannak a Foton Övvel kapcsolatban. Néhányotok koncepciója tökéletesen fedi az igazságot, míg másoké a közelébe sem ér. 

   Most engedjétek meg nekem, hogy a témának egy másik megközelítését adjam át nektek. Emlékezzetek arra, hogy ez csak egy értelmezés a sok közül. A Foton Öv egy olyan téma, mely több kötetet is megtölthetne. Most azonban szeretném megvitatni veletek egy olyan értelmezését, amely személyre szólóan rendkívül fontos mindannyiótok számára. 



   Létezik sok elmélet a felszínen arról, hogy mi is a Foton Öv és, hogy mikor lépett be, vagy belépett-e egyáltalán a Föld ebbe az örvénybe. Tudjátok meg, hogy a Föld hivatalosan is belépett a Foton Övbe 1998. év májusában. A Foton Övet a Fény intenzív Hullámának 12 gigantikus örvénye alkotja. Minden örvény végre fogja hajtani a saját különleges akcióját a Földön és a Naprendszerünkben, melynek folyamata nagyon szigorúan ellenőrzött, összehangolt és kiegyensúlyozott munka. Ez rendkívül biztonságos és nincs semmi ok a félelemre. Úgy tudnánk fogalmazni, hogy a Foton Öv Fénye magas és kifinomult frekvenciával, valamint a Felemelkedés Lángjának tulajdonságaival és sok más egyéb jellegzetességgel rendelkezik. Ez nem jelenti azt, hogy a Föld nem tapasztalta meg ennek hatását már 1998. májusát megelőzően. Sok éven át ezt tette.

A Fény Hullámai a Foton Övből, már különböző időintervallumokban megjelentek a Földön sok évvel ezelőtt, különösképpen a Napéjegyenlőség és a Napfordulók idején. Évről évre a Fény nagyobb és nagyobb intenzitással és frekvenciával jelent meg. Akklimatizálódnotok kellett kedveseim, hogy képesek legyetek a nagyobb Fény befogadására. 

Mindazonáltal 1998. májusa környékén, amikor a Föld hivatalosan belépett az Első örvénybe, már nem volt lehetősége a visszafordulásra. 

   Az elkövetkezendő 12 évben a Föld át fog haladni mind a 12 Fényörvényen azzal az intenzitással, amely megköveteli számára azt a nagy mértékű tisztulást és felkészülést, hogy a felemelkedési folyamat végén a Föld az 5. dimenzióba léphessen. 

Ezidáig a Foton Öv Fényének különböző frekvenciái nem jelentkeztek hosszabb intervallumokban. Most sokkal alaposabban és folyamatosan bombázzák a Földet. Sok behangolás szükséges ebben az örvényben, mielőtt még tovább léphetünk a következő örvénybe. Az emberiség számos formában érzi hatását a mély tisztulás új energiáinak. Minden földi személynek fel kell zárkóztatni a tudatosságát és el kell végezni a szükséges változtatásokat saját magában, hogy képes legyen átjutni és transzformálódni a Fény által. 

     

Ismétlem önmagam. Ezen a ponton már nincs lehetőség a visszafordulásra. Most önállóan el kell döntened, hogy meg akarod-e lovagolni a felemelkedés hullámait a bolygóval együtt és akarsz-e transzformálódni egy új emberi fajjá, ami kilépve az átalakulásából, elnyeri halhatatlanságát és az Új Föld tudatosságába emelkedik az 5. dimenziós szinten; vagy meg akarod szakítani a felemelkedés hullámát és 3. dimenziós tudatszinten kívánsz maradni egy másik inkarációs körforgásban. A választás a kezedben van. Ez kedvező alkalom mindannyiótoknak. 



     Azok, akik ellenállnak a Fénynek és a sok változásnak, amit hoz, nem lesznek képesek átjutni a 12 örvényen. Tudjuk, hogy sokan lelki és/vagy tudati szinten azt választják, hogy elhagyják a fizikai testüket, mintsem hogy elengedjék félelmeiket, azokat az előre gyártott ideológiákat és személyes teendőiket, amelyek nem a legnagyobb jót szolgálják, inkább, mint hogy szeretettel megengedjék önmaguknak, hogy átmenjenek az átalakulás szükséges lépésein. Vannak olyanok is, akik készen állnak az utazásra, de idős koruk miatt úgy döntenek, hogy az átalakulást a fátyol "túloldalán" élik meg. 

    Ezen értékes emberek számára ez a választás teljesen elfogadható és kérünk benneteket, hogy ne aggódjatok értük és tartsátok tiszteletben döntésüket. 

Sokan közületek, már érzik és észre is veszik a fizikai és érzelmi testükben zajló változásokat, melyek sejtszinten és genetikailag mennek végbe. Többen új és kellemetlen fizikai tüneteket tapasztalnak (pl. fejfájás, szívfájdalmak, heves szívverés, krónikus fáradtság, szédülés, hányinger, megváltozott alvási szokások, fülcsengés, látási zavarok..), melyek eddig sosem jelentkeztek náluk azelőtt. Észlelhettek változást az érzelmi állapototokban is. A testetek fejleszti és tisztítja önmagát. Minden elavult, elnyűtt negatív érzelem, gondolkodási mód és ezidáig elfojtott dolog felszínre kerül bennetek, hogy megtisztulhasson és átalakulhasson. Sokan közületek érzelmi zavarba kerülnek és sokan "betegnek" érzik magukat. Azt mondom nektek, hogy ez csak ideiglenes.    

    Mindent összegezve, igazából mindannyian a "Szeretet" frekvenciájában maradtok. Ez fog történni. 


     MOST van ITT az idő, hogy hagyj el MINDEN félelmet és negatív gondolkodási mintát, mert egyszerűen nem tudod magaddal vinni azokat. 

Ahova megyünk, ott csak Szeretet lesz, Kedveseim. Nem lesz hely a félelem és a negativitás bármely fajtájának. 
   - Mit teszel majd az 5. dimenzió portáljának bejáratánál, ha még mindig a félelem és a negativitás poggyászait cipeled magaddal? A félelem és más negatív gondolatminta vibrációját egyszerűen nem engedi meg az 5. dimenzió. 
    - Úgy fogsz dönteni, hogy 3. dimenziós szinten maradsz egy másik inkarnációs folyamatban, csak mert szükséged van ezekre? 
    - Magaddal akarod hurcolni ezeket a 12 örvényen keresztül a portálig, csak, hogy elmondhasd a negatív csomagjaidnak, hogy nem viheted őket magaddal? 
   - Vagy el akarsz kezdeni dolgozni azon, hogy még most megszabadulj tőlük és megszabadítsd önmagad ezek alól a korlátozó terhek alól addig, amíg még van rá időd?

    

Az emberi faj átalakulása a Földön nagyon finoman már megkezdődött az elmúlt 30 év során. Ez 1987 tájékán, majd 1994 körül felerősödött. 1998 Wesak ünnepe óta ezek az energiák az emberiség négy testének átalakulásában nagyobb intenzitással jelentkeznek. 

   A Foton Öv Nagy Kozmikus Fénye most mindannyiunkat elér. Akarod, vagy nem, ez elkerülhetetlen. Szabad választásotok alapján, fel tudjátok ezt használni spirituális fejlődésetekhez, fizikai átalakulásotokhoz, megújulásotokhoz és drága Földanyánk felemelkedéséhez. A Föld és az Emberiség együtt emelkedik fel "mint egy nagy család". Mi is itt Telosban, a bolygóval együtt emelkedünk fel. 

   Nem ígérjük, hogy a felemelkedési folyamat teljesen kényelmes lesz mindenki számára. Mindegyikőtöknek sok finomhangoláson kell átesni majd. Transzformálódni fogtok egy új, halhatatlan fajjá, korlátlan emberekké, akik az Új Földön fognak lakni, az Isteni Szeretet egy helyszínén, melyet a Korlátlan Bőség, Szépség és Egyetemes Béke jellemez majd. 

   

Végig jössz, vagy hátra maradsz. Egyszerűen nem választhatod, hogy a két világ között maradsz. 

Az Új Föld manifesztálódni fog a maga dicsőségében és tökéletességében, mely legvadabb álmaitokon is túlmutat majd. A Földanyát már régóta lefoglalták ezek a folyamatok. Persze választhatod, hogy csak pár inkarnációval később jössz és akkor majd mindent megkaphatsz. MOST az út végigjárásáról beszélek, ami nem pár száz év múlva, hanem ennek a földciklusnak a végén, mely 2012 körül végződik, következik be! 

   Mit választasz? 

Sok ember azt mondaná, hogy most akarok jönni. Az a kérdés, hogy "Elő akarod-e készíteni a folyamatot és akarsz-e bármit is tenni annak érdekében, hogy megragadd az átalakulást?" Ez nem teljesen egy "szabad utazás", mint tudod. Bár ez idő tájt adott számotokra egy példátlan segítség a magasabb birodalmakból, ha azt választod, hogy végig csinálod, részt kell vállalnod a folyamatban. Ha úgy döntesz, hogy hátramaradsz, tiszteletben tartjuk és egy olyan helyen fogsz inkarnálódni, ami illeszkedik a tudatosságod szintjéhez. Senki sem ítélkezik a döntésed felett. Isten "szabad akaratot" adott ezen a bolygón és nem veszi tőled azt vissza. 

    Melyek a lehetőségeid? A 3. és 4. dimenzió tervében benne foglaltatik, hogy végül a Föld felemelkedik. Ha azt választod, hogy a 3. dimenzió régi paradigmájának megfelelő "megszokott övezetnek" hívott illúzióban maradsz, nem válik a tested halhatatlanná. Ez azt jelenti, hogy előbb, vagy utóbb el fogod hagyni a testedet és egy ehhez hasonló, másik 3. dimenziós bolygón inkarnálódsz újra, ahol tovább élvezheted a félelmeidet, az erőszakot, a manipulációt, a háborúkat, a korlátozásokat, a szenvedést és minden negativitást, amit most nem akarsz feladni. 

Irántatok érzett szeretetem és Isten szeretete miatt mondom. 

     Nem ijesztgetni próbállak benneteket. Megpróbálok a remény felélesztése érdekében segíteni nektek, hogy felébresszelek benneteket a letargiából, a spirituális szunnyadásból és a régi divatjamúlt illúzióból. Mindenki, aki ezt az üzenetet olvassa, tudja meg, hogy ez a bolygó spirituális hierarchiájának kívánsága mindenki számára, akik képesek az információink alapján dönteni. 

     Szívünkből reméljük, hogy azt választod, hogy végigcsinálod, mert egy nagy család vagyunk és itt mindenkit szeretnek kedveseink. 



    Halljátok hát kedveseim, hogy a "Helyszín Elkészült", amelyről a szent irataitok beszéltek. Ez a nagyon különleges helyszín nem más, mint az 5. dimenziós tudatosság. 

     Mélyen érint minket, hogy azt látjuk manapság a milleniumhoz közel, hogy túl sok értékes ember van a földön, akik könnyedén be tudnának lépni az 5. dimenzió portáljába de még mindig "automata üzemmódban" élik életüket és nem akarnak felelősséget vállalni az eljövendő valóságuk teremtéséért, nem akarnak hallani semmilyen változásról, vagy nem akarják magasabb nézőpontból szemlélni életüket. Nem tudom elégszer hangsúlyozni a következő szavaim fontosságát. 



      Elmúlt már az idő, amikor "automata üzemmódban" lehetett élni az életünket. Az emberiség ezt az utat élte több ezer éven át és ez okozott annyi elmondhatatlan szenvedést, szomorúságot, betegséget, minden társadalmi és gazdasági problémát, amivel az emberiség szembe került ez alatt a több ezer év alatt. A felszabadulásotok ideje most van. Te, mint egy fejlődő lélek a Földön, "szabaddá" tudsz válni, de csak ha tudatosan azt választod és teszed, ami a legfontosabb az életedben.

      

Ez nem fog megtörténni, ha egy "automata üzemmódban" éled az életed. CSAK akkor fog veled megtörténni, HA MOST MEGRAGADOD A KRISZTUS TUDATOSSÁGOT ÉS ELKEZDESZ A KRISZTUS TUDATTAL ÉS KRISZTUS SZERETETÉVEL EGYÜTT GONDOLKODNI ÉS CSELEKEDNI. 

Nem számít, hogy mennyi segítséget kapsz, nincs senki aki mindent meg tudna adni számodra. Engedd, hogy felgyulladjon szívedben tudatosságod lángja és hagyd, hogy elrepítsen arra a szintre, ahova vágyódsz. 

      

Adama VAGYOK, felemelkedett mester és Telos főpapja. Telosi fiú és leánytestvéreimet örömmel tölti el, hogy mindegyikőtök számára elküldhetjük szeretetünket, barátságunkat és támogatásunkat. Ismerjük a nehézségeket, amelyekkel szembekerültök és a csodálatos előmenetelt, melyet sokatok elér; tudjuk, hogy amit csinálsz különleges. Fényünket és Szeretetünket küldjük nektek. 

    

Adama

Közvetítette: Aurélia Louise Jones (2001.)

Közzétette: www.fenyorveny.hu


Forrás:
foldimennyorszag.hu

5 megjegyzés:

  1. Annyit szeretnék hozzáfűzni ehhez az üzenethez, hogy tudomásom szerint eredetileg az Égiek 2012-re tervezték bolygónk fizikai felemelkedését.Az ok, amiért még nem léptünk be teljessen a Foton Övbe, az hogy az adott időpontig az emberek tudatszintje nem érte el a kellő magasságot.Kevés felébredt ember volt és van jelen a földön ahhoz, hogy képesek legyenek energetikailag hozzáigazodni a Foton Öv magasabb kozmikus energiáihoz.Ha 2012-ben beléptünk volna a Foton Övbe, akkor mára az emberiség nagy része kipusztult volna.A mennyország ezt nem akarta, ezért közössen Gaival úgy döntöttek, hogy időt adnak a felszíni emberiségnek ahhoz, hogy felemeljék energiájukat a szeretet frekvencia szintjére.A fény galaktikus föderációja elzárta a földet a Foton Övtől, és elkülönítve tartja addig, amíg a földiek készen nem állnak az átalakulásra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi van a bibliával? Ott meg az van hogy az utolsó napokag éljük azt jön jézus meg isten és megöli aki nem jó meg ilyenek.Nincs bennük szó semmi felemelkedésről.Csak arról hogy isten királysága létrejön.

      Törlés
    2. A Biblia régen íródott, és többször meg is másították.
      Azóta az emberiség sorsa megváltozott . A jóslatok se váltak be, vagy nem úgy. Pl. a 3.vh sem lesz, stb.

      Isten királyságában csak felemelkedett emberek fognak élni, vagyis akiknek megfelelően magas a rezgésük és a tudatszintjük.
      Jézus ma is él magasabb dimenzióban, és Sananda a neve. Érdemes elolvasni miket üzen mostanában.
      (Az égiek üzeneteit bárki foghatja, aki elég tiszta tudató és magas rezgésű.)

      Tessék:

      http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2015/11/a-matrix-lebontasa-1025.html

      http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2015/10/azt-latom-amit-hiszek-sananda-1004.html

      http://sirius-plejad.blogspot.hu/2015_11_01_archive.html

      http://szepjovot.blogspot.hu/2015/10/egy-idosebb-testver-tanacsadasa-jezus.html

      Komolyan ajánlom ezek elolvasását, mert utána tisztábban látjuk az eseményeket.
      Szép és izgalmas napok következnek! Áldott ébredést!
      Milly

      Törlés
  2. Köszönöm Milly, hogy feltetted Adama 2001-es ébresztő hívását, mert van olyan ember a környezetemben, aki teljesen le van maradva, még csak most van halvány remény, hogy elkezdheti a tudatszintjének a felemelését, miután a sötét oldali mátrix le lett bontva 2015. oktober 18-án, még most is húséges a sötét oldalhoz,mert őt engedelmességre tanították a róm.kat.vallásban, de már nem fogják olyan szorosan, nem szorong már annyira, de még kattogó hanggal félelemben tartják. Mit mond erre a drága Sananda-Jézus Krisztus Urunk? Lesz még ideje felzárkózni?

    VálaszTörlés