2015. október 20., kedd

Az ingyen energia elindult a diadalútjára - újabb infók!


Dr Keshe, egy iráni származású mérnök-feltaláló mutatta be "plazma-generátorát" - ez az én elnevezésem - amely a kozmikus energia felhasználásával biztosítja a Föld minden lakója számára az ingyenes energiát, amely nem csak az összes háztartási energia szükségletet biztosítja, de a gyógyításban, a közlekedésben, a mezőgazdasági termelésben és az élet minden-minden területén forradalmi változásokat hoz. Teljesen megváltoztatja a mai világ képét!!! 



Az ingyen energia elindult a diadalútjára 

2015. október 16-én 20 órakor rendezték Rómában azt a hivatalos nemzetközi konferenciát, amelyre 200 ország nagykövetét hívták meg, s rajtuk kívül is voltak részvevők.

Dr Keshe, egy iráni származású mérnök-feltaláló mutatta be "plazma-generátorát" - ez az én elnevezésem - amely a kozmikus energia felhasználásával biztosítja a Föld minden lakója számára az ingyenes energiát, amely nem csak az összes háztartási energia szükségletet biztosítja, de a gyógyításban, a közlekedésben, a mezőgazdasági termelésben és az élet minden-minden területén forradalmi változásokat hoz. Teljesen megváltoztatja a mai világ képét!!! 

Videón erről a linkről tölthető fel Dr Keshe teljes előadása:

  https://www.youtube.com/watch?v=eqwxKwG93Hg

Én tegnap estig csak az eredeti, angol nyelvű - és egyidejű olasz szinkron tolmácsolás is volt - tudtam elérni és csak arról a hírforrásról, ahol regisztrálva vagyok. Sem a youtube-on sem a www.keshefoundation.org weboldalon nem volt még így sem elérhető. A pénz mai urainak nyilvánvaló érdeke, hogy egy ilyen világrengető találmány híre és ténye ne jusson el senki emberfiához. Azért erősen hiszem, hogy hamarosan lesz ennek magyar feliratos vagy szinkron változata is.

E megdöbbentő és az emberek messze túlnyomó részének még hihetetlen szerkentyű, írd és mondd, 200 dollárba azaz -kétszáz- dollárba kerül. Olaszország már 1 millió példányt meg is rendelt belőle.

A találmány, híre és pláne széleskörű elterjedése valóban teljesen megváltoztatja a világunkat!

Kérlek, sürgősen oszd meg mindenféle módon, hogy mindenkihez eltaláljon ez a hír!

Áldással és szeretettel,
Péter
.........................................



Exopolitics Hungary - Exopolitika Magyarország
18 órája · szerkesztve ·

ÓRIÁSHÍR - Keshe Alapítvány Update

2015. október 16-án és 17-én Rómából ment élő sugárzásban, több műholdon és 3 internetes sugárzással az a Keshe Alapítvány Ingyen Energia Konferencia, melyen MŰKÖDŐ ingyen energia készülékeket osztott ki Keshe számos, főleg Afrikából és a Közel-Keletről érkező politikai nagyköveteknek, hogy vigyék hírét az új világnak. A meghívást elfogadó nagykövetek között volt Palesztina, Irak, Fehéroroszország, Uganda, Örményország, Paraguay, Nigéria, Uganda, Szomália nagykövete is.

Bár a készülék olyan kicsi, mint egy kb. három literes befőttes üveg, működési modellje szabadon arányosítható, így akár egy egész lakóközösséget, falut ellátó méretű verzió is megépíthető belőle.

Teljesen mindegy, milyen feszültségű eszköz van rácsatlakoztatva: a 110V-ot és a 220V-ot is működteti. 2.2-3.3 kW teljesítmény leadására képes, de ismételjük, skálázható. A készülék strapabíró, lehet olvasztani, földhöz vágni, működni fog.

A weboldalukon található kép és az aláírt méret nem stimmel, attól sokkal kisebb és másabb, nem 4 konnektor dugalj van rajta, hanem két drót áll ki belőle és ezeket lehet összekötni akár például egy hatos hálózati elosztóval is, amire csatlakoztatva egyszerre több eszköz is működtethető (demonstrálta).

Jelenleg €800-ért kapható. Mehran Tavakoli Keshe célja az, hogy €200-ért bárki hozzájuthasson, de nem adakoztak elegen, ezért ennek eléréséhez az alapvetően €400-os árhoz hozzákötötték kötelezőképpen az ugyanekkora mértékű adakozó hozzájárulást, innen a €800-s ára, ami e hír megírásakor 250E Ft. A gyártás Olaszországban történik, a termelést a következő fél év során fokozatosan növelni igyekeznek.

Az előadáshoz képest 10 nap múlva, 2015. okt. 26.-án lejárnak a szabadalmak, melyeket nem hosszabbítanak meg, nem sajátítanak ki, így bárki által szabadon elérhetővé teszik.

Kb. 70%-kal csökkenti a fogyasztást autóba szerelve. Családi házban, lakásban ellátja a kisfogyasztókat, otthoni világítást elviszi például. Nagy motoroknál, nagy ellenállású készülékeknél (sütő, légkondi) 65-70%-kal lecsökkenti a fogyasztást. De több is vásárolható, mert ez az ár még így is 10%-a annak, ami lehetne, illetve skálázható lesz (már csak szakértelem kell a megépítéséhez, ha nem akarjuk megvenni).

Tervezik, hogy csinálnak egy TV adót, ami 10 nyelven tervezett, hogy fog sugározni, erről az új fizikáról. Ennek bizonyítéka(!!), hogy több műholdról is fogható volt a konferencia adása. Youtube-on rögzített verzió:
2. nap: https://www.youtube.com/watch?v=u6n8lQudlVk .

Rendezvényi meghívást elfogadó politikai nagykövetek, illetve a meghívottak listája:http://forum.keshefoundation.org/…/43653-3rd-world-ambassad…

Egyébként egy Keshét szorosan követő információs hozzájárulónk szerint 150 éves találmányról van szó, csak kevesen veszik a fáradtságot, hogy patent-eket bújjanak. Hozzátesszük, hogy még a peswiki.com, a világ legnagyobb ingyenenergia híroldalának vezetője, Sterling Allan is úgy van vele, hogy a könyvtár-bújás nem, hanem mindig csak az új hír érdekli (ezt ő maga mondta nekünk skype-on). Pedig úgy tűnik, hogy szabadalmaknál ingyen energia tekintetében nem feltétlenül idős, ami régi.

Keshe elmagyarázta, hogy a készülék működése az ő fizikáján (ahogy az Univerzum működik), illetve a növények bio-fúziósreaktorjainak működési elvén, a növények tudásán is alapul.

Keshe fizikájával képesek például protein kivonására a levegőből, szén-dioxid szobahőmérsékletű kikristályosítására vagy radioaktív anyagok megkötésére a vízben fizikai összegyűlt anyaggá (lásd a Keshe Foundation Knowledge Workshop videókat), amit csak ki kell hálózni belőle.

Bemutatta, hogy egy pohár víz aljára rakott egy bizonyos lapot, a tetejére is valamit (bocs a részlethiányért, meg kell nézni a közvetítést: 
2. nap:https://www.youtube.com/watch?v=u6n8lQudlVk), majd rá egy narancsot és a technológiájával a narancs teljes információtartalma belekerült a vízbe, a vitaminok, az íze, és közben a narancs is megmaradt. Ez is a növények működési gyakorlatán alapul.

Sőt, egy golyóstoll méretű és alakú eszközt is mutatott, a tollban is megvan ez a technológia, amit fájdalom elmulasztására lehet használni.

Hordozható világítótesteket is mutatott, amiket nem kell sehova bedugni, van egy drótja, amivel fel kell tekerni óramutató járásával ellentétes irányban. Tovább bírja, mint a hagyományos rázós-tekerős lámpa.

Alfred Webre is közzétette az információt!
http://exopolitics.blogs.com/…/free-energy-is-at-a-breakthr…
Korábban egyébként a Project Camelot-os Carry Kassidy is interjúolta Keshét (http://projectcamelotportal.com/…/2485-update-with-keshe-re…), ő is nagy tisztelője (ő egyébként hamarabb kezdett vele foglalkozni publikálás szintjén, mint Webre).

A készülék a http://keshefoundation.org/webshop/products oldalon vásárolható meg.
Az alapítvány FB-oldala, fotókkal a rendezvényről (kicsit le kell hozzá görgetni…):https://www.facebook.com/Keshe-Foundation-126388777468892/

E FB-bejegyzés linkje:https://www.facebook.com/exopolitika/photos/a.531095860279938.1073741827.187758621280332/966387853417401/?type=3 (FB-on kívülről is olvasható)




6 megjegyzés:

  1. Mindenképpen érdemes rákeresni a „keshe kamu” szópárra a Google keresőben

    https://www.google.hu/search?q=keshe+kamu&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=XAEpVpG2CObRygPjgLMg

    Ajánlott még ez a fórum is:
    http://www.allmystery.de/themen/gw90507

    A fentiek elemzés után, kizárólag csak szakmai elemzés lenne alkalmas arra, hogy valóban érdemleges dologról van szó, vagy csupán egy hatalmas átverésről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi a kamu? A videó, vagy az ingyenergia? Színjátéknak nem hinném az egészet. Miért nem lehet elhinni, hogy már végre megváltozik, jobb lesz a világunk?

      Törlés
    2. A világunk más lesz, az biztos, de nem ennek a csalónak a cuccaitól. Évekkel ezelőtt már olvastam róla a neten, és akkor is szépen tudott ígérgetni. Különben ha valóban segíteni akarna, (már jó eséllyel nem élne, kivéve ha) a berendezéseinek/találmányainak teljes leírását, és minden részletét nyilvánosság elé tárná (például a neten is).
      Ha a paksi atomerőmű helyett egy 0 (nulla) Forint költséggel működő szabadenergiás kütyü volna, majdnem 10 Forinttal is csökkenhetne a villanyszámlánk. De ha jól tudom, a villanyszámlában is szerepel egy tétel, ami (lehet, hogy nem így nevezik, de a lényege) energia adó. Természetesen arányos a felhasznált energiával, de az elektromos energia árához képest szinte elhanyagolható. Ha mégis elterjedne egy "kis doboz" amiből ingyen folyik ki mondjuk az elektromos energia, nem okozna különösebb nehézséget a törvényalkotónak az energia adó mértékét úgy megállapítani, hogy legalább annyi összeg érkezzen az államkasszába, mint most.

      Ezt a fantasztikus átalakulási folyamatot, melyben élünk, minden negatív hatás, mely lassítani és/vagy megállítani akarja, csak katalizálja (!). Azt gondolom, hogy bármilyen féle "könnyítéssel" (korlátlan ingyen energia, adóság eltörlés, antigravitációs technológia, kvantum számítógép stb...) sem lehet lassítani ezt a folyamatot.
      A segítséget ne kívülről várd. Ott van benned MINDEN!

      Törlés
    3. Mert több ezer évig szar volt? De én hiszek amúgy neki,csak hát gyártókat keresnek még,szóval mire elkezdik gyártani minimum 1 év,lámpa gyárban dolgozok,egy új lámpa legalább 1 év mire megtervezik,gyártósort huznak fel és gyártani kezdik.Pedig egy nyamvatt lámpa csak ;( Amúgy az egyik kormány már teszteli szóval törtènnek dolgok.Minden esetre szép lenne ha eltünnének a vezetékek.Csak ne hogy egy nyamvatt erőműbe építsék!!! Akkor megmarad a vezeték plusz lesz villanyszámla is a vezetékek és a villanyóra cseréje miatt.

      Törlés
    4. Ingyenergia van.. már régóta, csak nem nekünk adták eddig. A sötét cabal ezzel is akart minket lenyomva tartani.
      Arra pedig várhatunk, hogy csak magunktól oldjuk meg az emberiség felszabadítását. Olyan agymosásos és egyéb magas technológiákkal tartanak minket fogva, hogy csak a magunk erejéből, már nem is élnénk!
      Szerencsére már régóta segítenek az égiek és a földönkívüliek, hogy beinduljon a változás bennünk és körülöttünk is.

      Törlés
  2. Drake: Az összeesküvés eltávolításának Terve – 1. rész

    http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2015_11_01_archive.html

    folyt. köv... abban lesz szó az ingyen energiáról.

    VálaszTörlés