2016. március 21., hétfő

Ti vagytok az angyalok, akikre vártunk - Mihály arkangyal 201603.19.



Sok ember most komolyan teszi a dolgokat, és ez a pont az, amit el akartunk érni. Most mindenkit áthozunk 3 nagy hullámon, és hamarosan itt van a második!





MIHÁLY ARKANGYAL
TI VAGYTOK AZ ANGYALOK, AKIKRE VÁRUNK 


MARCH 19, 2016.


A szívcsakra az, ami a leginkább blokkolt csakra, amely gátolja a szeretet isteni áramlását a testben.

A fény tiszta szeretetté válik a spektrum legmagasabb fokán (a legnagyobb rezgésnél). A fény információ. A forrásenergiából áramló legmagasabb forma. 
Nem lehet szeretetetek, amíg nem szereztek valamennyi fényt!

Információra van szükségetek és mi hozzuk el azt. Az angyal az egyszerűen a mennyek egy küldötte. Mi különleges földiként jövünk, hogy az emberiségnek információt és fényt hozzunk. Az emberiséget sötétben tartották fél millió éven keresztül. Eddig nem volt lehetőségetek a legmagasabb információk ismeretére. A bejövő hullám (mi, mindannyian) ez az információ, ami gyorsan és határozottan érkezik.

A SCHUMANN rezonanciát annak módja szerint 6D-re emeltük fel! (http://szabadonebredok.info/az-ido-gyorsulasa-a-schumann-rezonanciak-fuggvenyeben/)

Mi most éppen megállítjuk az őrültséget és félbeszakítjuk. Gyorsan meg kell fordulni. Nincs idő késlekedni. Nincs idő, újra mondjuk! A régi mátrix megállt! A hírek még nem mentek ki, de biztosak vagyunk benne, hogy megtörténnek.

Az Új Föld, szó szerint megszületett 2015-ben! Ez párját ritkító.

Ez az a misszió, amiért visszajövök, hogy dolgozzak rajta és nagyon izgalmas lesz, ha meglátom ezt megvalósulni.

Szükségem van mindannyiotokra, hogy segítsetek! Minden angyalt hívok, akik a Földön tartózkodtok, hogy elsőként nyissátok meg a saját szíveteket és engedjétek meg a szeretetet újra áramlani, hogy így segíteni tudjatok másoknak!

Itt az ideje nyitni.

Itt az ideje megtisztítani a régi érzelmi traumák energiáit, amit olyan sokáig cipeltünk, és engedjük azokat elmenni!

Nagyon itt az ideje meglátni, hogy ahogyan látjátok a negatív dolgokat a valóságotokban, az okozza, hogy itt legyenek! Kérlek, gondoljátok ezt meg! Ez az, ahogyan a ti valóságotok teremtődik. (Vagyis ha a negatív dolgokkal negatív érzelmekkel foglalkozunk  , akkor erősítjük, teremtjük azokat. A "rosszban" is meg lehet látni a "jót". /Milly)

A magas tanítások azt mondják: „Csak a szépet lássátok!”

Ha semmit nem hisztek ebből az anyagból, akkor azt mondjuk, hogy az nem teszi ezt kevésbé valóságossá és lehetségessé.

A lakosság kb. 1/3-a már megteremtette az Új Földet. Ugyanaz az 1/3 tapasztalja meg azt először.

Megteremthettek minden gyáva dolgot, amit akartok, de az csak a Ti világotok lesz, mert egy bizonyos szint után, a negatív teremtés nem vezet kollektív problémához! Egy adott frekvencián ez elkezd a Ti egyedüli valóságotok lenni és semmi több. Ez egy kemény elv, de mi már átmentünk ezen az akadályon (ezen a ponton).

Ha ezt figyelembe veszitek, és szeretetet, békét, boldogságot, szabadságot, egészséget és bőséget küldtök...az akaratotok a sajátotok mostantól fogva!

Ha belefáradtok a szenvedésbe, akkor mi utolérünk és felemelünk titeket. Többé nem fogjuk hagyni, hogy lehúzzatok minket a ti rezgésetekre, nem számít mi az. Csak ez az út van! Ott vagyunk, ahol vagyunk, és mi most itt állunk. Minden nap több milliárdan segítünk emelni a rezgését sokaknak. Ez az a fény, ami a sötét terekbe jön információ nélkül.

Sok ember most komolyan teszi a dolgokat, és ez a pont az, amit el akartunk érni. Most mindenkit áthozunk 3 nagy hullámon, és hamarosan itt van a második!

Ez kezd annyira vad lenni, hogy minden felett áll és egy kvantum lehetőségbe vált át!

A hamis bankoknak annyi lesz, hadd legyen így! Ti többek, mint gazdagok lesztek, így ne térjetek le az útról ugyanezt a régi utat futva! Ti általánosan mindannyian mérhetetlenül gazdagok vagytok!

AA MICHAEL

Forrás: http://www.earthascends.com/page/492789582
Fordította: MAnna




5 megjegyzés:

  1. Holnaptól nem fizetem a hitelemet inkább a gyermekeimet etetem, végre elbuknak a hamis bankok az összes hamis hitelükkel együtt! Köszönöm a jó hírt! Terjesztem!

    VálaszTörlés
  2. Na neem!

    Már megint ingyen észt osztotok.
    Mihály ilyet sohase tenne, mert nagyon jól tudja, nem vezetne az sehová sem.
    Gyorsulunk, vadulunk megőrülünk.
    Vagyis azok, akik telve vannak negatív energiával.

    Keveseknek adatik meg az, hogy kibírják az egyre növekvő frekvenciát.
    A többiek mennek a darálóba.
    Ott a helyük.

    A negatív dolgok látása alapfeltétel.
    A nyiladozó értelem jele.
    A fejlődés elengedhetetlen alapfeltétele.
    A magas rezgés elviselésére csak az képes, akinek a szíve csordultig van szeretettel és nem hülye, vagyis felülemelkedett életvitelszerűen a negatív dolgokon.
    Amit látott és lát.

    Mihály

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mihály!
      Nem azt mondja, hogy ne lássuk a negatív dolgokat, hanem ne úgy lássuk, hogy az negatívan hasson ránk. Például ma a vízcsapból is a brüsszeli robbantás folyik. Ezzel tartják rettegésben az embereket, közben pedig nem látszik, hogy komolyan tennének az Iszlám állam megszüntetésére valamit. Látnunk kell a merényleteket és az okait és igyekeznünk tenni valamit. De nem félve és szorongva, vagy gyűlölködve. Ha a saját fényünket növeljük, továbbá meglátjuk a rossz mögött a jót is, akkor sokat tettünk. Például ez a népvándorlás és terrorizmus ráébreszti az európaiakat, hogy a társadalmunk zsákutcába jutott. Egész berendezkedésünkön, gondolkodásunkon lesz szükséges változtatnunk, ha fenn akarunk maradni.

      A fenti szöveg csatornázott, és angolból fordított, tehát nem mindig 100%. Mihályt ismerve, a szöveg szerintem helyesen így hangzik: "Nagyon itt az ideje meglátni, hogy ahogyan látjátok a negatív dolgokat a valóságotokban, az okozza, hogy itt legyenek!" Ezzel egyébként éppen a felülemelkedésre utal Mihály - ki nem mondottan. (Ki is javítom, mert félreérthető a"ha"-val az "ahogyan" helyett.)
      Köszönöm az észrevételt.
      Milly

      Törlés
  3. Bármi is legyen az igazság, egy biztos ez nem az igaz valóság! A Lét itt véges! Mennyire szánalmas!
    Két és fél éve döntöttem, nem fizetek többé a bankoknak. A Szabad választás joga szerint rendelkezem ezen jogommal. Ezért így döntöttem.
    Ez a színpad a megtévesztés játszótere, uralom, kontroll, benne tartás!
    Célszerű tovább sétálni!!!
    A legnagyobb kincs az idő, senki sem tudhatja maradt-e még néhány perce. A tét óriási, a Szabadság!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Milly!

    Számomra nagyon veszélyes játéknak látszik a szellemi felemelkedés gyakori hirdetése.Meggyőződésem,hogy megtörténik DE előtte az ÚR elválasztja övéit a nem övéitől.Ebben az Antikrisztus lesz a segítségére.Köztudottan minden embernek egyenként dönteni kell melyiket választja.Ez az időszak minden eddigitől nehezebb lesz.Az én ismereteim szerint minden önmagát szellemi vezetőnek tartó embernek erre a testet ,lelket, szellemet megpróbáló időszak értelmére, szükségességére és szellemi örömére kellene felhívni minden ember figyelmét!

    VálaszTörlés