2016. április 4., hétfő

Ti vagytok az Út, Az Igazság, az Élet - Sananda 2016.03.29.

Ez mind a tudatosságról szól testvéreim. Ez mind a tudatosságotok emeléséről és a tudatosságotok emelkedésének ismeretéről szól. Ez mind a tudatosság ismeretéről és tökéletesítéséről szól, amint ennek jobban a tudatára juttok.



Én vagyok az Út, az Igazság, az Élet,

amint

Ti vagytok az Út, Az Igazság, az Élet


2016. március 27. Húsvét
Csatornázta: James McConnel és Dr Sue Sammarco


YESHUA




Yeshua vagyok, akit Jézusként ismertek és én vagyok Sananda is. Már sokszor voltam veletek ebben a csoportban. Sokszor osztoznom kell veletek.


Ma azért jövök, mert ez az örvendezés és a fiatalodás napja. Igen, a feltámadás napja. Ez már régóta nem a halálom napja és az azt követő feltámadásé, amit ezen a napon ünnepelnek. Ez a fény. Ez a fény, amit megosztok veletek. A fény az, amit mindannyiotoknak  és  mindenkinek mutatok. Mindannyiotokra vigyázva.

Nem a bűneitekért haltam meg. Ez egy megtévesztés. Élni jöttem, hogy élhessetek. Így felemelkedhettek a saját létetek magasabb szintjeire. Ezért jöttem. Előkészíteni és mutatni nektek az utat. Megmutatni nektek a példaképet. Megmutatni nektek a példaképet, amit követhettek. Nem imádottnak lenni. Nem akarom, hogy imádjanak. Azt akarom, hogy az életemet kövessék, mint egy élet-adta szeretetet.

Én vagyok a szeretet megtestesülése. Akárcsak ti is, a szeretet és a fény megtestesülése. Soha nem voltatok nem azok. Soha senki más sem volt az az egész bolygón, vagy a Naprendszerben, vagy a galaxisban, vagy magában az egész univerzumban.

Még az is igaz, hogy néha egyesek elvesztik az útjukat. Messze elkóborolnak az ottmaradt nyájtól. De mindannyiotok, még ha el is kóboroltatok ide meg oda, mindig visszajöttök a nyájhoz. Én vagyok a pásztor, aki magához terel titeket, megtart titeket a szívemnek kedvesen. Látjátok, ti és én, mindannyian együtt vagyunk ebben.

Azért jöttem, hogy megmutassam nektek a követni való utat. Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet és Ti vagytok az Út, az Igazság és az Élet.

Ez mind a tudatosságról szól testvéreim. Ez mind a tudatosságotok emeléséről és a tudatosságotok emelkedésének ismeretéről szól. Ez mind a tudatosság ismeretéről és tökéletesítéséről szól, amint ennek jobban a tudatára juttok.

Amint mondom, mi ebben mind együtt vagyunk. Mi mind egy célért dolgozunk. Meg kell találnunk a szeretetet, ami mindegyikünkben ott van és az egységes tudatosságot hozza vissza erre a bolygóra, azoknak, akik ezen a bolygón laknak. Mindenkit összekapcsol magával a bolygóval. Magával Gaia-val. Mind a növényeket és az állatokat. Minden élő teremtést a bolygón. Összekapcsolni, … éppen úgy, mint régen.

Azokban az időkben, amikor Yesuaként jöttem, akik körülöttem voltak, még nem voltak készek arra az üzenetre, amit hoznom kellett. Nem voltak készek arra a példára, amit mutattam nekik. De ti, testvéreim, készen álltok! Mindenki, minden egyes tag közületek, kész erre. Még ha nem is hiszitek, még, hogy fel tudtok emelkedni a létetek felsőbb szintjeire, ti tudtok, tudjátok most és tudni fogjátok.

Mostanában sokszor halljátok, hogy közületek sokan felemelkedtek. De még nem érzitek, hogy azt gondolnátok, felemelkedtetek. Nem emelkedtetek fel a felhőkbe, ahogy én emelkedtem fel, és akik nézték, láthatták, ahogy én tettem. Azokban az időkben ez szükséges volt példát mutatni. Mutatni az utat. Megmutatni, mi lehetséges.

Számotokra ez többé nem szükséges. Ti nem fogtok felemelkedni a mennyekbe, de nem kell sajnálatot éreznetek magatok iránt. Ti a saját létetek frekvenciáját fogjátok felemelni. Fel fogtok emelkedni. Emelkedőben vagytok. Már majdnem teljesen felemelkedtetek.

De most azt mondom nektek, ahogy sokan mondják, el fog jönni egy idő, egy frekvencia, egy bizonyos frekvenciát fogtok elérni, amikor felébredtek egy reggel és minden egy szempillantás alatt meg fog változni, egy pillanat alatt. Az az életetek, amit ma ismertek, örökre meg fog változni. Mindörökre megváltozni.

Ti vagytok azok, barátaim, testvéreim. Ti vagytok az EGY!

Most búcsúzunk tőletek békében és szeretetben. Tudjátok, hogy mindig veletek voltam. Veletek vagyok most, és mindig veletek leszek, és ti velem.

Legyen veletek mindannyiotokkal béke és szeretet!



LADY NADA





Én együtt jártam az utamat Yeshua-val sok évvel ezelőtt. Én voltam Mária Magdolna.  Mi örökké társak vagyunk, Ő és Én.

Jó lenne azt tudni, hogy ez az utolsó olyan húsvét, ami vallási ünnep? Az utolsó, amit így tartanak meg. A gondolkodás meg fog változni ez az év után. És az életetekben olyan sok mindennek a jelentése az elkövetkező hónapokban. Nagyon gyorsan változik.

Fogjátok látni a szeretetet, ami kirobban ezen a bolygón! Látni fogjátok, hogy egy napon vége van a háborúnak. Minden változást könnyen és fokozatosan fogtok látni. Azt fogjátok látni, hogy a legnagyobb számban ezek nagyon gyorsan fognak változni.

Büszkék és elégedettek vagyunk, hogy mellettetek mehetünk. Együtt menni veletek azon az úton, amin ti vagytok. Mi tudjuk, Yeshua/Sananda és én, hogy mellettetek haladunk. Tudva, hogy ti már a Felemelkedési folyamatotok végén jártok, és a következő lépés a nagyon hamarosan a bekövetkezés lesz.


Köszöntünk és áldunk titeket a mai napon. 

Legyen csodaszép Húsvétotok!









1 megjegyzés:

  1. Ez az én ajándékom minden ide látogatónak! Ezzel a festményemmel szeretnék emlékeztetni benneteket JÉZUS KÜLDETÉSÉRE, végre magyar szemmel és tudással kifejezve azt. Egy összefoglalót is írtam mellé, hogy az is értse, aki még nem elég tájékozódott e témában. Fogadjátok szeretettel! Lehner Ella
    http://www.gobelinfesto.hu/irasaim/jezus-kuldetese-osszefoglalo-a-hasonlo-cimu-festmenyemhez/

    VálaszTörlés