2016. június 7., kedd

A Fény beáradása, a hamis tükrök összetörése, és az évek óta tartó sötét támadások vége 2016.06.06.


Elérkeztünk a tér-idő és ezen reinkarnációnak arra a pontjára, ahol a sötét oldal indái leesnek rólunk. Olyan erős energia és fény érkezik, mely eltörli a sok éven át tartó szenvedést és önbüntetést, lebontja a falakat, összetöri a hazugságok hamis tükreit




A Fény beáradása, 
a hamis tükrök összetörése, 
és az évek óta tartó sötét támadások vége

2016.06.06.

Atlantiszi Szövetségek, a Fény beáradása, a MAG Piramis és a magyarok,.. a hamis tükrök összetörése és az évek óta tartó sötét támadások vége. Az Ál-Ikerláng kapcsolódások szétszakadása.
A MOST és a MINDEN.

Elérkeztünk a tér-idő és ezen reinkarnációnak arra a pontjára, ahol a sötét oldal indái leesnek rólunk. Olyan erős energia és fény érkezik, mely eltörli a sok éven át tartó szenvedést és önbüntetést, lebontja a falakat, összetöri a hazugságok hamis tükreit

Fény derül az Ál-Ikerláng Kapcsolódásokra, betöltődik a valódi Szerelem Program azokba, akik elengedik a hamis kapcsolatokat és hajlandóak önmagukkal szembenézni, felelősséget vállalni az elmúlt évek tévedéseiért és lerázni magukról a fájdalom és a félelem összes arcát. Nem kell több sötétség, a sötét oldal évek óta támadja a tiszta segítőket, ilyen vagy olyan formában, kísértéssel, magánnyal, méltatlan kapcsolatokkal, betegséggel, hamis barátokkal, befolyással, pénztelenséggel és még sorolhatnám. Szerintem pontosan tudjátok, miről van szó. 


Éveken át tartott a kemény illúzió, és a sötét oldal terve a beépülés volt. Olyan emberekkel kapcsolódtunk össze, akikkel nem kellett volna, elhittük, hogy a szenvedés a program és a karma része, de amikor a szenvedés nem hoz megváltást, amikor hiába imádkozol Istenhez a megváltásért, amikor hiába kéred, hogy legyen vége, közben újra és újra ugyanazok a helyzetek jönnek, amikben te maradsz a végén ott sírva, és egyedül, megalázva és nem érted, vajon miért nem történik meg az áttörés…



Mert rossz emberhez kapcsolódtál, vagy mert nem tudtál kapcsolódni alapvetően sem a valódi Társadhoz, vagy azért, mert az illúzió őt elvette tőled, vagy azért, mert nem is ismered még..
A nincs, a magány, a fájdalom, a szenvedés jellemezte az utóbbi éveket sokunknak. A nélkülözése a Szer-nek.

Mert erős segítők vagyunk, akik másokat emelni jöttek a Földre. Erősödnünk kellett, hogy tudjunk másoknak adni az erőből melyet kénytelenek voltunk megedzeni magunkban. Mindegy, hogy jelen esetben te jössz hozzám segítségért, lehet, hogy holnap én megyek hozzád, mint ahogy ez már meg is történt, amikor én voltam mélyen, mellettem álltatok. Felhívtatok, írtatok, segítettek, jó páran és vannak körülöttem igaz barátok, akik mellettem álltak a legmélyebb sötétségben is.

Mindannyiótok mellett ott voltak a hamis barátok és a valódiak, ott voltak az ál-próféták és az ál-ikerlángok sok esetben. Hamis segítők, hamis barátok, hamis kapcsolatok, hamis tanácsok, tévutak és tengernyi kín, ahol azt érezted, szélmalom harcot vívsz…
Pedig a harcnak vége.

A fény erősebb lett a sötétségnél. Tudtuk, láttuk sokan előre. Egymásban így tartottuk a lelket. Most történik meg az, amit eddig vártunk. Most kapjuk vissza mindazt, amit eddig elvettek tőlünk, mégpedig egyszerre.



Azok pedig, akik a hazugság, önzés, irigység, manipuláció, esetleg a fekete mágia útját választották, most, ezekben az órákban fosztódnak meg a démonok táplálta hamis erőtől, melyet a mi energiánkkal tartottak életben. Mert szívták az energiánkat. Lehull az álarcuk és meglátjuk a valódi arcukat, és elfordulunk tőlük. Sok hamis próféta fog most a porba hullani, sok fekete mágus megy most tönkre, sok kapcsolat és házasság, barátság bomlik most szét. A családtagok is egymás ellen fordulhatnak sajnos, ha nem követik egymást rezgésben. Ha nincsen szövetségük.

Akikkel Atlantiszban szövetséget kötöttél, azokkal most egymásra találtok. A Társad már önmagában a szövetségesed, és hiába tartotta eddig távol magát tőled, mivel az illúzió összetört, ELJÖTT A TI IDŐTÖK.

A VALÓDI IKERLÁNG KAPCSOLATBAN
– NINCS MEGALÁZÁS
– NINCS ÁTVERÉS, LOPÁS, HAZUGSÁG
– NINCS LELKI TERROR, MANIPULÁCIÓ
– NINCS SZÉLSŐSÉGES HELYZET, ZSAROLÁS, AKÁR   ÖNGYILKOSSÁGGAL AKÁR MÁSSAL
– NINCS FÉLELEM
– NINCS ENERGIAHIÁNY
– NINCS EGYOLDALÚSÁG

AMIK OTT VANNAK, AZOKAT A SÖTÉT OLDAL TETTE ODA.

A VALÓDI IKERLÁNG KAPCSOLATBAN VAN
– FEJLŐDÉS
– FÉRFI-NŐ EGYENRANGÚSÁG
– TISZTA KAPCSOLÓDÁS ENERGIAVESZTÉS NÉLKÜL
– BOCSÁNATKÉRÉS ÉS MEGBOCSÁTÁS
– MINDKÉT FÉL VÁLTOZIK
– MINDKÉT FÉL ÖNMAGÁBAN IS TELJES
– KÖZÖS KÜLDETÉS VAN
– KÖZÖS ÉLET ÉS CSALÁD, GYERMEK
– MÁSOK SEGÍTÉSE
– ŐSZINTESÉG, TISZTELET, BIZALOM
– FELTÉTEL NÉLKÜLISÉG ODA ÉS VISSZA

A fény megvilágítja a többi szövetségesedet is, akár a testvéredben, a gyermekedben és a legjobb barátodban is felismerhetsz szövetségest. Bárkiben. A Szövetségek létrejöttével megállítjuk a további fájdalmakat, és kisegítünk másokat is a sötét örvényből.

A MAG Piramis koncentrálja a fényt és az erőt, és a teremtést megsokszorozza a Szer erejével. Szeretet és Szerelem, Bőség és Tisztaság forog benne, a valódi kapcsolódások erejével.

A mostban sokan ki vagytok üresedve, és ebbe az ürességbe töltődik be a minden. Önmagatokat most találjátok meg, amit évek óta elveszítettetek, és önmagatokkal együtt visszatér a valódi társatok is.



Az Ikerlélek Szövetségek energiája mint a dominó söpör végig a lélekcsaládokon, és feloldja a sok ezer éves karmát is.

Magától, külső hatással, égi beavatkozással törnek össze az illúziók, dőlnek össze a tornyok, változnak meg életek, derül fény a hamisságra és jönnek létre a valódi szövetségek. Most, ezekben az órákban tör be a fény a magyarsághoz, oldódik fel az ősi átok, és térnek magukhoz az emberek, mintha eddig mély álmot aludtunk volna.



Meglepések fognak érni a következő napokban, letisztul benned minden, a teljesség és a kapcsolódás úgy fog jönni, hogy megállítani se tudnád. Nyilván nem is akarod. Azok, akik a rossz utat választották, most egyszerre kapják vissza, amit másokkal tettek, és nagyon hosszú, hideg sötétség vár rájuk. Ne akarj mindenkin segíteni, csak azon, aki méltó rá.

Áldás és fény kísérjen az utadon, Isten legyen melletted.

Írta: Vörösné Végh Eszter

https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/posts/1192763724067339







1 megjegyzés:

  1. Köszönöm ezeket a sorokat!Éveket köszönhetek most neked!Igen vártam a lehetőséget a fájdalom utáni boldogságot,de elmaradt az imák után. Sem jött! A tudatom tudta,hogy a gonosz uralta e dimenziót :)még egyszer köszönöm szépen!

    VálaszTörlés