2016. szeptember 5., hétfő

Nektek kell elindítani és megtenni - Szemirisz 2016.09.02.



Tehát arra kérlek benneteket, hogy ne higgyétek el, hogy kicsik vagytok, ne higgyétek el, hogy rajtatok nem múlik semmi.



Nektek kell elindítani és megtenn
Szemirisz  
2016.09.02.



Fogadjátok nagy szeretettel az alábbi égi üzenetet:

Drága szeretett földi testvéreim, MAG-ok!

SZEMIRISZ vagyok a Magnanonról, az Orion és a Nimród csillagképből.


Drága testvérem, általad üzenek az emberiségnek, hogy még nagyobb erőfeszítést tegyen az ÖSSZEFOGÁS-ra, mert a negatív erők éberek és minden eszközzel azon vannak, hogy a felemelkedést hátráltassák, illetve meghiúsítsák.

Szeretett Testvéreink!
Biztosíthatlak benneteket, hogy a mi fénytársadalmunk és a többi magasan rezgő társadalom, mely már az Isteni EGYSÉG tudatosságában létezik, mindent elkövetünk azért, hogy benneteket segítsünk. De a földi létben, ezen a fizikai síkon, melyen ti léteztek, a változást nektek kell elindítani és megtennetek, és következetesen kitartani szándékotok mellett.

Ti ugyan azt a fénymagot hordozzátok magatokban, melyből mi is létezünk, és sok más fejlett társadalom és civilizáció ugyan ezt a magot hordozza magában. Ugyan abból az anyagból vétettetek, amelyből az Univerzum, sőt az anyag, mely bennetek van az egy és ugyan az, az Isteni részecskével. 

Tehát arra kérlek benneteket, hogy ne higgyétek el, hogy kicsik vagytok, ne higgyétek el, hogy rajtatok nem múlik semmi. Mert bizony én mondom néktek, SZEMIRISZ, ki látta az Univerzum születését, hogy a Ti erőtök oly hatalmas, mely erőből új Univerzumok születhetnek. A bennetek rejlő erő, oly hatalmas, hogy ha elfogadjátok és tudva tudatosítjátok magatokban, hogy az Isteni Szikrát hordozzátok magatokban, tehát Istenek vagytok, így minden negatív erő megáll, és fejet hajt előttetek.

Drága szeretett testvéreim, soha, de soha ne hátráljatok meg!

Arcotokat mindig fordítsátok a nehézségek irányába és szemetekből a szeretet áradjon, mely meghátrálásra késztet minden negatív erőt.

Az Univerzum és benne minden társadalom, minden magasan rezgő létforma titeket támogat. És bennetek támogatva, segítve mellettetek áll, hogy az ember újra szabad legyen, és Földanyátok felemelkedhessen az őt megillető helyre.

Látunk benneteket, és veletek vagyunk.

Testvéri szeretettel: SZEMIRISZ



2 megjegyzés:

  1. Szívből köszönöm Szemirisz égi testvérünk üzenetének a közzétételét, teljes szívemmel együtt rezgek vele.Hiszek benne, hogy a SZERETET képes meggyógyítani és felemelni világunkat.:)

    VálaszTörlés
  2. Koszonom Egi testvereimnek tiszta szivbol. Egynek erzem magam Veletek es a Szeretett aminek koszonheto a letunk es az eletunk, ugy itt a foldon mind az elkovetkezo Uj Foldon_Ujj Vilagban !

    VálaszTörlés