2016. december 23., péntek

Az emberi faj morfogenezise! -Mihály Arkangyal 2016. 12.19.


"Ez a nagyon magas frekvenciájú gamma fény érkezése a birodalmunkba teljesen újrakódolja a DNS-ünket és újrateremti a sokszintű testünket tiszta, kristályos, felemelkedett lényekké, amilyenek a kezdetben voltunk."

Ezt tulajdonképpen az előző bejegyzés magyarázataként értelmezhetjük.

http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/12/egy-ismeretlen-eredetu-energiahullam.html
Milly


Mihály Arkangyal 

Az emberi faj morfogenezise!

December 19, 2016 MICHAEL LOVE
2016. december 19.
Mihály arkangyal

Kedveseim, 2016 végén hihetetlen gamma fényhullámok bombázzák a Föld bolygót a valaha észlelt legmagasabb szinten! 

Ez a Fény forrásadatokat tartalmaz (mindent ami – az Akasha), és erőteljesen átalakítja az emberi fajt egy sokkal hatalmasabb, korlátlan lehetőségekkel rendelkező fajjá.
Ez a Nap által létrejövő alkímia egy metamorfózisos folyamata, ami megváltoztatja a mi testünk atomjait szénbázisú alapról egy finoman hangolt szilikon-kristályrendszerré.

Mi a hajtja ezt a biológiai morfogenezist? 

Azt mondhatjuk nektek, hogy ezeket a változásokat, amik az emberiségben történnek, a szuper-töltésű plazma sugárzások állandó hullámai okozzák, amik felénk áradnak a Tejút galaxisunk magjából. Ezek a sugarak belépnek a Földbe, kibocsájtanak egy ionizáló sugárzást, ami semlegesít, megtisztít, újrakódol, energetizál, átalakít és újraépít, megengedi minden élő rendszernek, hogy kiteljesedjen és több levegőt tudjon belélegezni.  

Az „ionozáló sugárzás” definíciója: „sugárzás, ami olyan részecskékből áll, amelyek önmagukban elegendő kinetikus energiával rendelkeznek, hogy felszabadítsanak egy elektront egy atomból, így ionizálják azt.” Ez megerősíti azt az elképzelést, hogy ezek a napból eredő ionos részecskék rendelkeznek az emberi atommagok átvágásának képességével, így megváltoztatják azoknak a kémiai kötéseit és megváltoztatják az atomi szerkezetünk megjelenését. Ez megváltoztatja az elemi testünk bázikus komponenseinek az arányát, így egy sokkal gyorsabb rezgésű forgásba visznek át és örökre megszabadítanak minket a szénalapú atomi kódtól.

Mi egy fiziológiai kiemelkedésen megyünk keresztül egy magasabb rezgésbe és mi ezt lépésről lépésre, sejtről sejtre tesszük meg. Ez a morfogenezis!
Ez a humán fajnak egy izgalmas fejlődése önmagában egy sokkal fejlettebb formába! 

Hamarosan nem leszünk többé egy nulla-osztályú, primitív, barbár faj, amelyik  a sötétben működik, hanem egy globális, intergalaktikus társadalom, amely az intelligenciát és a szeretetet használja a magunk és a világ vezetésére!

Ez a nagyon magas frekvenciájú gamma fény érkezése a birodalmunkba teljesen újrakódolja a DNS-ünket és újrateremti a sokszintű testünket tiszta, kristályos, felemelkedett lényekké, amilyenek a kezdetben voltunk. 

Mi az, ami a tudatunkat ilyen izgalmas szintre növeli? Micsoda egy bizonysága ez ennek a magasabb tudatosságnak? 

Most könnyen képesek vagyunk átlátni az illúzionáris mátrixon, mivel a ránk gyakorolt hatása elhanyagolható! Ami bennünk belül történik, az egy összetett és mágikus megjelenés és mivel végrehajtjuk azt, bizonytalan szakaszokon megyünk keresztül! 

Itt van néhány elképzelés, amit a belső, disszonáns impulzusok stabilizálásának a segítésére használhattok: Kezdjétek örömmel és szeretettel – ha nevettek, boldogságot éreztek, szerető érzéseket észleltek, szexeljetek, hallgassatok zenét, viccelődjetek a barátaitokkal, így felfelé emelkedtek, transzmutálódtok, építkeztek, kitágultok és megsokszorozzátok az összes belső energiátokat a hatékonyan működő fény nagy keverőedényében. Mindig figyeljetek a ti és mások legjobb pillanatára. 

Az elfogyasztott étel fontos, és ha hallgattok a testetekre, elmondja nektek és rájöttök, mit nem jó ennetek és mit igen, amik jobban hozzájárulnak a felemelkedéshez szükséges igényekhez ahelyett, hogy megerőltetnétek a testeteket toxikus és alig emészthető dolgokkal. Körülöttetek minden rezgéseket közvetít; válasszátok a legjobbakat, azokat az illatokat, amik veletek rezonálnak és azokat a hangokat, amik emelik a rezgéseteket.

A meditáció csodálatos a bennetek levő kiegyensúlyozatlan frekvenciák kiigazítására. Nincs szükségetek semmire a csenden kívül. Így tudtok önmagatokba merülni valamint kapcsolatba lépni mindennel. 

Mindig keressétek a tudást! Minden bennetek van, ha azonban kinyíltok az információ elfogadására, akkor aktiváljátok a saját memóriátokat és kódjaitokat. De ne felejtsétek el használni a saját frekvenciátokat minden információ megszűrésére, így csak azt használjátok, ami valóban együtt rezeg a ti igazságotokkal, az egyedi énetekkel. Ami másoknak segít, nem biztos, hogy hasznotokra lenne.

A biológiai órátok molekuláris szerkezetét valóban eltávolodik a tudatalattitokból, és az idő és a tér kezdi elveszíteni a pillanatát és kezdi elveszíteni a megfelelő vonzerejét a lelketek számára. Sokan közületek egy kicsit elveszve találjátok magatokat az időben, mivel valóban ti vagytok azok, akik a lét egy 4. dimenziós frekvenciájából átmentek az 5. dimenziós mindent megismerő megértésébe mindennek, ami van.

Az idő összeütközésbe kerül önmagával és hatványozott mértékben felgyorsul a zéró pontra, így azt mondhatjuk, hogy ez szó szerint az idő vége, és az idő lejárt. Ideje befejezni a belső gyógyulást és önmagatokat minden szempontból a lehető legmagasabb szintre vinni. Legyetek kifogástalanok mindenben és teremtsétek újra magatokat, újuljatok most meg a ti valódi énetek szuper-lényévé!
Itt az ideje a mi ügyünkké lenni és egy komoly erőfeszítést kezdeni, hogy megváltozzunk belülről kifelé a lelkeink érdekében. 

Terjesszétek ki a létetek 3D-ből az 5D-be! Csak 5D-nek lenni. Úgy létezzetek és éljetek! Ez ilyen egyszerű és így tudtok egyenesbe kerülni a szuper frekvenciátokkal, ami most lehorgonyozva van Gaián! Ezt jobban kell akarnotok, mint bármi mást az életetekben és az önmagatok minden területén (az új DNS program), hogy teljesen megkapjátok ezt. Tudjuk, hogy ti valóban akarjátok azt, és mi azért vagyunk itt, hogy fogjuk a kezeteket, amint megyünk haza a boldogságba.

Amint folytatjátok az új 5D integrálását, egy olyan lehetőséget teremtetek, amivel túlléptek minden alacsonyabb törvényen és beléptek abba az időfolyosóba, ahol a világoknak és a valóságoknak több változata és az rugalmassága van. A ti feladatotok újraegyesülni a többi énetekkel, átjutni a téridőn és végül átölelő karokkal elfogadni és békében lenni a többi énetekkel.

Sok kulcsot megosztottunk veletek mindezekkel kapcsolatban és olyan sok minden felfedetlen maradt a kijelölt óráig. Át kell alakítani magatokat, mint a lét erejének az összegzését, ami egyensúlyban van az örökké táguló most pillanataitokban. Úgy beszélünk hozzátok, mint fejlődő emberekhez – mint a Fény hírnökeihez. Megtapsolunk titeket a nagy elhatározásotokért, hogy újrateremtitek az eljövő legmagasabb és legnagyobb változatát annak, amit el tudtok képzelni.

Ha körülnéztek a 3D-s társadalmon, észreveszitek, hogy sok, még nemtudatos ember először kezd el átlátni a mátrix illúzióján és remélhetően érzi, hogy valami új épül a bolygón!

Miközben ebben az időben egyre több szociális zavargás és változás van mindenütt a Földön, tudjátok, hogy ez az új forrás-fény-adatok érkezésének a természetes hatása, ami soha nem volt elérhető korábban!

A Fény beragyog a sötétségbe és minden dolog kiderül!

Észreveszitek, hogy a fősodrású média, a politika és minden mátrix által ellenőrzött rendszer hamarosan utat ad a történések egy tisztább változatának! Egyszerűen, „könnyen átláttok a marhaságokon”; legtöbbünk érezheti, hogy sokkal intelligensebbé, szeretőbbé, kevésbé visszavágóvá, erősebb lényekké váltunk, mint egy vagy két éve voltunk! 

Hogy van az, hogy jobbítjuk magunkat? A mi DNS-ünk átformálódik ennek a mindent átható gamma fénynek köszönhetően és teljes mértékben aktiválódik, amint mi igazi isteni és sokkal fejlettebb lényekké válunk, amik vagyunk!

A mi mindannyiunk munkája a különböző angyalokkal együtt a mátrix darabokra törésével kezdődik. A tudat fénye mindenen áthatol a kozmoszban és semmi sem fogja és tudja megállítani azt!

Legyetek bizakodóak és boldogok, hogy ez a nap eljött és megengedi mindannyiunknak az előrehaladást és az alkalmazkodást több fényhez, ahogy haladunk!

Azért jöttünk, hogy a béke és a bőség világát teremtsük meg mindenkinek, és ez a megvalósulás egyre jobban és jobban áttör a mi új valóságunkként!
Köszönöm a részvételeteket itt a Földön.

Soha ne gondoljátok, hogy nem vagytok fontosak, mert tulajdonképpen ti vagytok a legfontosabb lények! Ha nem  jöttünk volna ide értetek szándékosan és kitartani a végsőkig, minden elveszett volna.

Emeljétek fel a fejeteket, és látni fogjátok az új nap hajnalát!
Isteni sebességgel:
Mihály arkangyal

Angol nyelvű felolvasás:





Fordította: M Anna




1 megjegyzés:

  1. Gyakorlati kérdés-az orvostudomány,orvosok,biológusok miként dolgozzák fel,ezt a hatalmas változást?

    VálaszTörlés