2017. január 21., szombat

Egy korszak nyitánya 2017. január 20.- USA D.Trump beiktatása - Milly



Kikívánkoznak a gondolataim az elnöki beiktatással  kapcsolatban. Leírom, talán hasznára lesz valakinek.
Milly



Egy új korszak nyitánya
2017. január 20. 

USA- D.Trump beiktatása

Milly 2017.01.21.





Donald Trump beletrafált a darázsfészekbe.. Nagy a zűrzavar a fejekben. Mert az emberek nagy része fel se fogja, hogy miről van szó, alaposan összezavarodtak.  A régi hatalom pedig kapkod. A beiktatás alatt tüntetések voltak a közelben. Egy agresszív csoport tetőtől talpig feketében, fekete zászlóval randalírozott. 



Erőteljesen nő a feszültség, a zűrzavar, társadalmi és egyéni szinten is. Belenéztem a hvg- be és a 24-be. Kész horror. Az események, a körítés és a tálalás is. Nap-mint nap történnek kemény dolgok az életünkben, de közben történnek csodálatosak is. Ne engedjük, hogy padlóra kerüljünk.

Trump saját maga által írt beszéde szenzációs volt. Papír nélkül, folyékonyan, határozottan, velősen, 20 percig beszélt.  

De hogyan reagáltak a kommentátorok? 
"Nem ezt vártuk... Ez olyan volt, mint egy választási beszéd (olyan hazugnak gondolták).... Nem volt meg benne az az ünnepélyesség, ami az előző elnökök beszédét jellemezte.... Csalódtunk.... Sokkal kevesebb szót használt, mint az elődei" (pedig ő is pontosan 20 percig beszélt) Ebből is látszik, mennyire nem értik miről van szó, vagy pedig még mindig falaznak a hatalomnak. De már nincs sok idejük hátra. 

Mert beindulnak az események, ahogy előre meg volt jósolva. Igaz, hogy Trump marad, a jóslatok és tervek ellenére,  a többi terv viszont már kibontakozóban van. Tehát az új elnök fölvállalta ezt a nehéz missziót, képesnek érzi magát a végigvitelre. Van is hozzá tehetsége, tapasztalata és támogatása, úgy látszik.

Az emberek többsége még nem tudja, hogy nem üres ígéretekről van szó. Az események során tehát újra és újra meg fognak lepődni! Mindez alaposan elő lett készítve... hosszú évek munkájával. Párezer ember munkájának és életének köszönhető, hogy az emberiség felszabadulásának ügyét ilyen módon sikerült beindítani. Nemsokára hazánkban is beindulnak ennek hatására a dolgok.

Évek óta lehetett olvasni erről: RV, NESARA, GESARA, a Washington DC leváltása, stb, - alternatív helyeken, de kevesekhez jutott el, vagy el se hitték. Lásd például : A Mi Világunk 2013-17!   és  Szép jövőt! ,  Földimenyország, ÚJVILÁGTUDAT.






Érdemes meghallgatni, elolvasni, akár újra is Trump beszédét. Egy új korszak nyitánya.

Trump beiktatási beszéde magyarul: Lejárt az üres beszéd ideje


Trump első intézkedése egy új ünnepnap létrehozása volt, meghirdette a Hazafiasság Napját. Ez a nap január 20-a, ahogyan a Twitteren fogalmazott, azért, mert


"2017. január 20-án az emberek ismét a nemzet irányítói lettek."


Akik rendszeresen olvassák ezt a blogot, találkozhattak olyan régebbi bejegyzéssel, ahol pont ezt olvashattuk: 2016. január 20-át az új elnök nemzeti ünneppé fogja nyilvánítani!


Nem mindenki bírja ezt a változást és feszültséget, idegekkel... már jól látszik. Sajnos ezzel jár. Kiszelektálódunk. Az égiekhez kapcsolódva viszont felülről tudjuk látni az eseményeket, és nem ragadnak magukkal. Akkor a testi tünetek is könnyebbek lesznek.

Szép új világunk van születőben.Az Ég velünk van. Beindul a MAG-ság is!


Kívánok mindannyiunknak csodás változásokat! 

Dombi Katalin Milly












6 megjegyzés:

  1. MOST MÉG NEM TUDOK VÉLEMÉNYT MONDANI - VISSZATÉREK RÁ PONTOSAN EGY ÉV MÚLVA - AZ ÍRÁS ELÍRTA NEM? 2016 JANUÁR 20. HELYETT HELYESEN 2017 JANUÁR 20. - MIÉRT? MERT A KÉRDÉST ÓVATOSAN KELL KEZELNI - HA VISSZA HÍVJA KATONÁIT ÉS HAZA HAZÁJUKBA TÁVOZNAK AKKOR - FELCSILLANHAT NÁLAM IS A REMÉNY - ADDIG NEM - SAJNOS ÉN MÁR CSAK A TETTEKBEN HISZEK ÉS TUDOM, HOGY AKKOR JÖN EL A VÁLTOZÁS!
    TISZTELETTEL ID. KISS LÁSZLÓ

    VálaszTörlés
  2. Én teljes szívemből hiszek a pozitív változásokban és egy szebb jövő kibontakozásában, kivirágzásában! Nekem is úgy tűnik, hogy Trump a megfelelő, helyes irányba fogja kormányozni Amerikát, ami a világ többi részére is pozitívan fog majd hatni...remélem!

    Szívből jövő áldásomat küldöm mindenkinek!

    VálaszTörlés
  3. KedvesMilly kifejtened konkretam mifele nyitany kezdodott el?? A Bibliat olvasva azert nem annyira jo dolgok kivetkeznek az utolso idokben konkretan az utolso 7 evben szerinted mennyire vagyunk tavol az utolso 7 evtol? Varom valaszod udv bea

    VálaszTörlés
  4. Trump kissinger embere!az elithez tartozik!nemere cia-s könyve emliti ki volt henry kissinger.már nixon idejeben 69-ben is ö volt a fönök. Ö a reptiliánok fö embere.50 ève van benne az usa dolgaiban.corey good talalkozott vele.egy reptilián királlyal jött.4.5m magas fehèr veszedelemmel!neked fogalmad sincs semmiröl!egy honapban egyszer felteszel valamit ami már èvek ota elavult.ez lenne az èbresztès?hallgasd meg szèll bernadett mit mondott trumprol!elit elitellenes politikája!ez egy trükk!fèlredobják a règi álarcot ès uj jobb mögè bujnak.ugyanazok maradnak attol!

    VálaszTörlés
  5. Teljesen egyetértek a cikk írójával, nekem is nagy öröm a január 20. ettől kezdve. Itt az új világ,beindult. Az, hogy most Trump vezetésével indul, gondolom most ez a legjobb választás. A folytatásban meg minden úgy fog alakulni, ami a legjobb, az éppen legfontosabb, ami mindig az adott pillanatnak megfelelő lesz, az akkori MOSTnak, amiről már többször is olvasni lehetett az alternatív oldalakon.
    Örüljünk együtt, ünnepeljünk és minden pillanatban tegyük meg részünkről is a legtöbbet az üdvözítő változásért itt Magyarországon is, ha csupán lelkiekben is.

    VálaszTörlés
  6. 2020 május van és a dolgok egyre rosszabbodnak!
    usa katonák a föld minden pontján az isist ujra telepitették iraqban....

    VálaszTörlés