2017. február 13., hétfő

“Függetlenek” GCR/RV 2017. 02.12.


"Tudjátok meg, hogy a földi gazdagság közvetlenül megegyezik a spirituális súllyal. És minél nagyobb a ti hirtelen jött pénzügyi áldásotok, annál nagyobb a földi felelősségetek súlya a lelketek felett mindörökre. "
 "Így az RV feltehetően nem az, amire kezdetben gondoltatok. Inkább egy teszt, mennyi áldást tudtok elfogadni, és ennek megfelelően mennyi kegyelmet tartotok elképzelhetőnek, hogy szétosszatok Isten gyermekeinek … Krisztus nevében. "



“Függetlenek” 
GCR/RV 
2017. február 12.




Sananda February 12, 2017 






Ára van az új szerencséteknek.
És ti megfizettétek azt. Gratulálunk!

Lehet, hogy a belépésetek ára 1 év, 5 év, 10 év volt … nem számít, mivel ez spirituális díj volt a végtelen szuverén értékek játékába.

Más óra, más hét, más év...bármikor van az indulás napja, az RV ideje, nem számít, mert a lecke része az utazásnak, ami a valódi ajándék.

A végső elemzésben minden arról szól, mennyi életet vagytok hajlandók feladni azért, hogy a jelenlegi életeteket elcseréljétek egy jobb lehetőségért.

Olyan sokan kezditek az utat azzal, hogy készpénzt akartok az RV-ben, csak azért, hogy elkeseredetten pénzt vegyetek ki az emberiség számára.

Érdekes, nem?

Csak tudjátok meg, hogy minden nulla, amiről megegyeztek, egyenlő a felelősséggel … olyan, mintha Isten szeme a tizedesvesszőn lenne és hallva a kéréseteket, ezzel egyenlő mértékben hozná létre a felelősségetek súlyát, nem számít, mennyi a pénzügyi haszon mértéke.


Ó, nincs rövid út a fejlődéshez. Nincsenek expressz vonalak vagy trükkök, amik uralnák az univerzális törvényt, amikor az a lelkek felemelkedéséhez vezet.

Minél magasabb arányt kértek, annál nagyobb súlyt kell cipelnetek, így annyival nagyobb lesz a leckék hozama is. Ez a szabad választás kompromisszuma.

Fordítva, minél kisebb a kérés, annál könnyebb utazásotok lesz, de kevesebb pontot szerez a lelketek a mennyben.

Ez így van...

Az RV igazsága meg az, hogy az egész egy nagy kozmikus teszt volt, ami spirituális bizonyosságon alapul, de a valóságban játszódik le... és valóságos időben.

Hányan hisztek a jószándékú forrásban? Milyen messzire tudtok elmenni a szívetekben, elmétekben, testetekben és lelketekben, hogy higgyetek a határtalanban. Mennyien tudtátok megtartani az élethelyzeteteket azért, hogy másnak szolgáljatok?


Látjátok, hogy itt mit hoztok jóvá a lelketekben. Ti kéritek vagy visszaigénylitek az életetek szent, független igazságát mindenen túl, amit az ember világának valaha felajánlottak.

Így tudjátok meg, hogy amiért valójában feliratkoztok ebbe a hihetetlen lehetőségbe, az esély arra, hogy megtapasztaljatok egy mélyebb kapcsolatot Istennel, minden lehetséges és dicsőséges úton, más lelkek állandó szenvedése közepette, akik kevésbé szerencsések.

Ebben van a nehézség...

Mert nincs igazi és mennybéli igazság a több pénz birtoklásában a kevesebbel szemben. Ez mindezek után csak egy szám. Így az RV feltehetően nem az, amire kezdetben gondoltatok. Inkább egy teszt, mennyi áldást tudtok elfogadni, és ennek megfelelően mennyi kegyelmet tartotok elképzelhetőnek, hogy szétosszatok Isten gyermekeinek … Krisztus nevében.

A szeretet így csak egy válasz az RV tesztre, illuzórikus félelemekkel, amelyek körbeölelik a választásotokat minden váltáskor.

Az RV az isteni hívás utolsó vizsgája volt. Sokakat megszólítottak, de csak kevesen döntöttek úgy, hogy teljesen átadják magukat az Isteni Akaratnak, és feltétel nélkül azt teszik, korlátok és vég nélkül.

Ez az igazi függetlenség, amint átadják az életüket a tömegek örökkévaló szolgálatának.
És csak ezek a lelkek fognak független arányokat elnyerni, mivel ez volt Isten tesztje, hogy kiválassza az összes résztvevőt az összes igénylő közül.

Mindenki más azt fogja kapni, amit az ő választása megengedett, függetlenül attól, mit kért.

Mert ha bárki is azt gondolja, ennek a gazdagságnak a következtében akarja az életét jobbá tenni, élvezhetőbbé, euforikusan felemelni néhány ingyenes módon – kedves gyerekeim, akkor az veszélyesen téved.

Tudjátok meg, hogy a földi gazdagság közvetlenül megegyezik a spirituális súllyal. És minél nagyobb a ti hirtelen jött pénzügyi áldásotok, annál nagyobb a földi felelősségetek súlya a lelketek felett mindörökre.

Van bennetek ennyi hév? Fel vagytok készülve ilyen hősies vállalásra? Felkészültetek ilyen maratoni hosszúságra?

Kérlek, vegyétek figyelembe ezt az egyszerű igazságot, amikor megállapodtok és beváltjátok a valutátokat. És hagyjátok a szuverén arányokat a függetlenekre. Egyáltalán nem a kegyelem hiánya, ha kevesebbet vesztek, csak lassabb a felemelkedés.

Isten velünk van.



Forrás: http://sananda.website/sovereigns-gcrrv-op-ed-february-12-2017/

Fordította: M Anna









4 megjegyzés:

  1. Isten most hogy jön ide? Miért foglalkozna a pénzel? Vagy velünk? Úgy is meghalunk,teljesen mindegy így az egész.

    VálaszTörlés
  2. Aki ezt érti,az elmagyarázhatná ezt témát itt fent!? Én elvesztettem a fonalat....

    VálaszTörlés
  3. Most mi van? Komolyan én vagyok hülye vagy más se érti? Megint isten.Sőt most már válogat is? :D Eddig az volt hogy mindekit egyenlően kezel és szeret.Most már diszkrimináció is van és válogat? Hagyjuk már.Meg milyen menny? Milyen pontok? Ez valami verseny akar lenni vagy mi? Meg teszt is van? Patkányok vagyunk? Az univerzumi élet legalja vagy mi? Milly ugye te ebben nem hiszel? Vagy te érted? Amúgy szerintem tök mindegy hogy Orioni pénz vagy ez az RV lesz,mind a kettő csak eszköz,ez kevés bármi roszhoz is.

    VálaszTörlés
  4. Valóban vannak kissé zavaros és nehezen értelmezhető(félreérthető) részei ennek az üzenetnek, de a lényeget azért ki lehet szűrni belőle szerintem. Az isteni szolgálatról, illetve egymás szolgálatáról szól ez az üzenet. A nagyobb erővel, hatalommal(pénzzel), nagyobb felelősség is jár együtt. A kivétel persze erősíti a szabályt, mert ugye vannak itt köztünk jó páran, az elit köreiben, akik méltatlanul hatalmas vagyonnal rendelkeznek, de ez csak egy ilyen kifordult és beteg világban lehetséges, mint amilyen a miénk. A Földnek sok szenvedésen és nehézségen kellett keresztül mennie az evolúciós útja során, azonban a rendkívül nehéz és egyedi élettapasztalatainknak köszönhetően egy olyan csodálatos világot fogunk tudni megteremteni, amilyen még nem volt a Galaxisban.
    Isten és mi tulajdonképpen egyek vagyunk, tehát hogyha egymást szolgáljuk, akkor azáltal a Teremtőt és a minden ami vant is szolgáljuk egyuttal. Egymást szolgálva szabaddá, illetve függetlenekké válhatunk! Amint az emberiség képessé válik túlnőni a kicsinyes szokásain és gondolkodásmódján, részesülni fogunk abban az isteni/mennyei gazdagságban, jólétben, és erőben, potenciálban, ami eredendően megillet minket. Az emberi faj rendeltetése ugyanis jóval magasztosabb és több annál az elállatiasodott, rabszolga életmódnál, mint amit jelenleg folytatunk.
    Egy szóval a fizikai gazdagságot és egészséget csak oly módon érhetjük el, ha előtte szellemileg, illetve lelkiekben fejlődünk, és felvállaljuk a vele járó felelősséget. A külső, anyagi gazdagság az a mi belső gazdagságunkból ered! A szeretet az igazi boldogság forrása!

    VálaszTörlés