2017. április 4., kedd

COBRA és valami más 2017.04.04.



"Azért írom le ezeket most, mert szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba; néhány „tévúton” lévő embernek információt adni; és átadni valamit azoknak, akik most ismerkednek meg a „témával” vagy fognak megismerkedni vele a jövőben…"



2017. április 4., kedd

COBRA és valami más

Írta: Steven Smaly X



Egyre többen kezdenek beszélni Cobráról, egyre gyakrabban feltűnik a neve több helyen és egyre jobban kezdenek egyesek „követőkké” válni vagy esetleg „függők” lenni vele kapcsolatban.
Sokan figyelik mit mond és az általa meghirdetett meditációk is egyre sikeresebbek.
Rengeteg tévhit, történet és részinformáció kezd el keringeni róla és gyakran esnek emberek abba a hibába, hogy az eddigi 5 éves (nyilvános) pályafutásának csak egy rövid részletéből próbálnak következtetni a céljára, hogy ki ő és miért van itt.

Természetesen ilyenkor mindig megjelenik az a „kör” is, akik igyekeznek nevetségessé tenni vagy ellehetetleníteni megtévesztésekkel, hamis képek terjesztésével. Ezt már megszoktuk, régi trükk.
Én abban a szerencsében részesülhettem, - voltaképpen egy régi döntésemnek örülök, hogy többedmagammal 2012 márciusától dolgozhatok vele együtt, bár az eredeti „történet” sokkal de sokkal régebben kezdődött…

Azért írom le ezeket most, mert szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba; néhány „tévúton” lévő embernek információt adni; és átadni valamit azoknak, akik most ismerkednek meg a „témával” vagy fognak megismerkedni vele a jövőben…

Nem fogok idézni tőle pontosan és nem is célom, hogy „előtérbe” helyezzem.
Nincs szüksége rá és én sem tartom fontosnak még azt sem megemlíteni, hogy ki is ő valójában, még ha tudom is.

Azok, akik nem figyelik, hogy mit mond és nem a sorok között olvasnak vagy nem is hajlandóak elolvasni, amit eddig mondott és csak egy bizonyos saját nézőpontból akarnak képet alkotni róla maguknak, azokat most kiábrándítom a „tiszta vizet a pohárba” résszel és azzal, hogy nem érdekel, ki is ő valójában.

Miért írom ezt? Mert az igazság nem Cobránál van, nem is azoknál, akik mellette vagy ellene állnak és ha valaki megint csak egy vezetőt akar kiemelni vagy ráhúzni egy titulust, az soha nem fog eljutni az igazsághoz.

Ha még valaki nem vette volna észre, a világunk éppen egy korfordulóhoz érkezett. De gondolom ez sem új, mert a csapból is ez folyik. Egyszerűen csak az van, hogy sokunknak elege lett abból a világból, amit teremtettünk vagy hagytuk, hogy mások teremtsenek nekünk.
Ha valaki ki akar nevezni újabb vezetőket, már nem fog menni. Vége. Ha valaki vezetőnek kiáltja ki magát, az nem tiszta úton jár.

Igen, lesznek olyanok, akik segítenek, esetleg iránymutatást tudnak nyújtani, lesznek olyanok, akikre hallgatnak az emberek, mert mondanak „valamit”, de nem azért mondják, hogy magukhoz kössenek (megint) vagy szolgasorban tartsanak vagy rászedjenek. Azok, akik még mindig ragaszkodnak a régi világhoz, valószínű vezetőknek fogják őket nevezni. Ezek az emberek, akik ehhez ragaszkodnak… nos ők azok, akik még nem tudják vállalni a felelősséget magukért és a saját döntéseikért, azért a „vezetésért”, amivel a saját életüket kellene vezetni és megteremteni végre azt az ÉN-jüket, aki valójában bennük él, mert még önmagukat sem ismerik. Újra vissza kell találniuk önmagukhoz, a lelkükhöz, ahogy Cobra szokta kérdezni… mit kellene tenned, hogy az légy, aki valójában vagy?
A konferenciákon mindig elmondja ezeket újra és újra. Hogyan tudsz teremteni… hogyan tudod megteremteni a világodat, hogy az legyen kívül is, ami valójában Benned van és ne egy hamis kép, egy illúzió.

Mindig azt szokta mondani, hogy bármit hallasz a világban… még róla is, bármiről és bárkiről, használd a belső ítélőképességedet. Sajnos ez csak akkor működik, ha önmagadban egység van és belső harmóniában vagy önmagaddal, nincsenek jobb és balról jövő gondolatok… Ezért dolgoznod kell, hogy végre rend legyen Benned… mert akkor nem kellenek vezetők. Tisztán látod majd az utat, ami nem Cobráé, nem másé, nem az enyém, hanem a Tiéd.

Soha nem mondta, hogy kövessék vagy csak az a helyes, amit ő mond. Nem is a feladata. Elmondja, hogy mi történik éppen a világban és miért történik. Segít megértetni, hogy mi van most körülötted és miért nem vagy szabad, még akkor sem, ha ezt akarják Veled elhitetni… mert akkor nem vagy veszélyes azokra nézve, akik fenntartják ezt a világot… hogy beteg legyél és fizesd a gyógyszereket… hogy menj be dolgozni, hogy holnap is be tudj menni… hogy fizess a banknak, akihez életed végéig kötve vagy… hogy a hiányra építs és lopj, hogy aztán tőled is lophassanak… időt, szerelmet, pénzt, érzéseket, szenvedélyeket… aztán ráfogják, hogy ez a karmád és ne tiltakozz vagy hidd, hogy nincs Isten, mert akkor nem hagyna Téged ebben a sz@rban… csak egyet nem mondanak, amit Cobra is mond… vagy azok, akik eddig ezt mondták és csak nevettek rajtuk…
hogy az életedért és a világodért TE vagy a felelős. Ha nem látod még pontosan miért is… itt az idő, amikor előbb-utóbb rá fogsz ébredni. Lehet felvettél egy „nézőpontot” egy ideje… egy ideje leszoktál a TEREMTŐ ERŐDRŐL… régen használtad már… elfelejtetted volna, hogy van?

Lesz, akinek ez jó hír… és lesz, akinek nem… de eljött az idő, amikor újra használnod kellene. Most érkeztünk el ide. COBRA csak egy azok közül, akik már elkezdtek teremteni… ahogy én is, ahogy még nagyon sokan a világban, akiket ismerek.

Ha esetleg, most félsz… megértem. Abban a pillanatban, ahogy a szeretet felülkerekedik a félelmeden, nem lesz előtted akadály, hogy újra az legyél, aki, valaha voltál… ott mélyen legbelül.
Ha egy kicsit tudatosan nézed azt, amit Cobra ír vagy átad, rá fogsz jönni, hogy sem ő, sem más, sem én nem akar Téged vezetni sehová… ez a nagy helyzet… egyetlen helyet akar megmutatni… egy tükröt, amiben felfedezheted önmagad… aztán magadon keresztül másokat… és már csak egy lépés az összefogás és az egység, hogy egy új civilizáció jöjjön létre ezen a bolygón is, ami a szeretetre és a bőségre alapszik. A teremtés erről szól… nem a szabályokról, hanem a szeretet káoszáról, hogy azt teremtsd, amit csak szeretnél, mert erről szól az élet a Földön (is).

Miért vannak meditációk? Mert így tudsz eljutni a leggyorsabban a „tükörhöz” és közben még teremtesz is. (Lásd Maharishi-effektus.)

Ja… és ráadásul „csak” egy közvetítő azok között, akik komolyan elkezdtek teremteni és éppen azon dolgoznak, hogy ez a bolygó is elnyerje az a helyet az Univerzum végtelenjében, amit megérdemel. Nekem vannak barátaim a Földön, a föld alatt és a Földön kívül is. Miért is baj az, ha segítségül hívunk olyanokat, akik segíthetnek ebben a folyamatban?

Az már csak hab a tortán, hogy közben pedig megtanultuk értékelni a szeretetet, mert tapasztalatunk lett a dualitásról, a félelemről és az elkülönült létezésről.

Honnan tudod meg, hogy ki akar Neked jót és ki nem? Érzed a mondataiban a „félelmet”? Van benne félelem? Játszik-e a félelem energiáival és elülteti-e azt újra és újra a fejedben? Ha igen, akkor nem akar jót Neked...

Döntsd el végre mit akarsz… bárhogyan is döntesz, mindegyikhez találsz társakat. Kérdés, meddig akarsz még szenvedni?

Ugye, hogy nem mondtam semmi újat? Tudom, hogy nehéz elindulni… nekem is az volt. De összefogni bármikor lehet… új barátokat szerezni… bármikor lehet… felébredni… bármikor lehet.


A Fény győzelme!


X 
Steven Smaly a magyar Cobra oldal szervezője, magyar ember.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése