2017. május 24., szerda

Az AN Fehér Tüze - ATVOR Project -Cobra 2017. május 24., szerdaNagyon jó hatása van! Érdemes gyakorolni. Közelebb visz a Felemelkedéshez. Tisztít, erősít, gyógyít. /Milly
"Az AN átalakítás a Fény továbbításának közvetlen rendszere, ami kikerüli a véletlenszerűség szűrőit, ezért teljes spektrumban sugározza a Fényt lefelé az egyes síkokra. Ez lehetővé teszi, hogy az Isteni Szándékot a Fény által továbbítsa a legsűrűbb síkok felé is, úgy hogy közben átformál és gyógyít, és újra összekapcsol minden valóságot az Eggyel. Az AN átalakítási rendszer folyamatosan változtatja át az Univerzumot olyan valósággá, ahol az Egy ismét teljes erejével rendelkezik. Ha az átalakítás teljes és kész lesz, akkor a Világegyetem az Egy pontos tükörképe lesz.”
 Az AN Fehér Tüze - ATVOR Project -Cobra


2017. május 24., szerda


COBRA mai bejegyzése (ATVOR Project) és éppen egy mára elkészült fordítás nagyon szinkronban van egymással, ezért most egyszerre adjuk tovább a magyar olvasóknak.
A COBRA bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2017/05/atvor-project.htmlA bejegyzésben három kép található, mindegyik egy-egy üzenetet hordoz. Csak hagyjuk, hogy a képek és az üzenetek nyomot hagyjanak a lelkünben, ahogy rezegnek és ne gondolkodjunk rajta mit is jelenthetnek... csak érezzük.

 "LÉGY ÖNMAGAD. A Világ alkalmazkodni fog hozzád."
Karanténzóna
ELÉG!


Az ATVOR projektről a lefordított és a belinkelt háttérnyagban találhatók információk, amely Untwine blogján található.


Eredeti bejegyzés: http://recreatingbalance1.blogspot.hu/2017/05/white-fire-of-an.html

Fordította: Rácz Anita


Mostanában, meditációim során (miközben azt a beavatás sugarat használtam, amit Cobra adott át nekünk a konferenciáin), azt éreztem, hogy egy erős fehér tűz vesz körbe és azt közölték velem, hogy ez az AN megvalósulása. Azt figyeltem meg, hogy ez a fehér tűz behívható és ugyanolyan módon használható, mint az Ibolyaláng.

Cobra megerősítette, hogy ez egy „nagyszerű okkult titok” és hogy „Metatron arkangyal az AN Fehér tüzének megtestesítője, miként Zadkiel arkangyal az Ibolyalángé”.

Az AN Fehér tüze alapjában véve aktiválja az AN átalakítást, amiről itt lehet olvasni:
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/08/an-atalakitas.html

„Az AN átalakítás a Fény továbbításának közvetlen rendszere, ami kikerüli a véletlenszerűség szűrőit, ezért teljes spektrumban sugározza a Fényt lefelé az egyes síkokra. Ez lehetővé teszi, hogy az Isteni Szándékot a Fény által továbbítsa a legsűrűbb síkok felé is, úgy hogy közben átformál és gyógyít, és újra összekapcsol minden valóságot az Eggyel. Az AN átalakítási rendszer folyamatosan változtatja át az Univerzumot olyan valósággá, ahol az Egy ismét teljes erejével rendelkezik. Ha az átalakítás teljes és kész lesz, akkor a Világegyetem az Egy pontos tükörképe lesz.”

Felsőbb Énünk a Forrás, az Egy aspektusa. A Felsőbb Én indít be mindent, amik valójában vagyunk e létezés minden síkján. Ezek az impulzusok és inspirációk a magasabb spirituális síkokról érkeznek, keresztülhaladva a mentál-, asztrál-, éter-, plazma- és végül a fizikai testen keresztül.

Ahogy azonban egyre lejjebb haladunk az egyes síkokon, fokozatosan egyre több anomália/véletlenszerűség tapasztalható meg, különösen ezen a bolygón. Ez egyfajta anomáliát teremt a személyiségben (amely az alacsonyabb síkokon lévő testekből épül fel: fizikai, plazma, éter-, asztrál- és mentáltest) valamint negatív mintákat, traumákat… Ezek az anomáliák megakadályozzák és megszűrik a Felsőbb Énünktől érkező Fény áramlását.

Az AN Fehér tüze elégeti ezeket az anomáliákat és Fénnyé alakítja őket és fokozatosan javítja minden testünk Fényvezető képességét.

Ez a folyamat addig tisztítja és alakítja át alacsonyabb síkon lévő testeinket, amíg a Felsőbb Énünk tiszta vezetőivé válnak és végül egybeolvadnak vele. Ez a folyamat vezet a Felemelkedéshez.


Bármilyen módon behívhatod
az AN Fehér tüzét, ahogy érzed, ugyanúgy, mint amikor az Ibolyalánggal dolgozol. Például ezeket a szavakat is mondhatod:
„Itt és most behívom az AN Fehér tüzét, hogy teljesen alakítsa át egész lényemet és adja át a Fénynek”

Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy fényes, magas frekvenciájú tüzet, amely benned és körülötted és összekapcsol téged Metatron arkangyallal.

Cobra is elmagyarázta, hogy a Fényerők fejlett technológiái, melyeket a sötét technológiák eltávolítására - mint pl. a toplet bombák - és a galaxisban lévő elsődleges anomália átalakítására használnak, ugyancsak az AN átalakításon alapulnak:
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/06/helyzetjelentes.html

Ezért az AN Fehér tüzét meditációk során is alkalmazhatjuk, főleg a csoportos meditációknál, hogy segítsünk a Fényerőknek megtisztítani a Naprendszert.


A Fény győzelme!

COBRA Etheric Liberation Hungary FB Csoport


Forrás:
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/05/az-feher-tuze-atvor-project.htmlNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése