2017. június 22., csütörtök

Mindenki álljon bele Isten által elhívott feladatába 2017.06.22.



Továbbra is szándékomban áll ébresztgetni a Fényt, a Reményt az emberek szívében, tehát nem adom fel! Annak ellenére, hogy nincs annyi időm rá mint régen. Nekem ez a feladatom, és annak lennének súlyos következményei, ha nem teljesíteném, amit felvállaltam a leszületésem előtt. Egy hozzászólásra reagálva mondom ezt. Enyhén szólva furcsa, hogy valaki a reményt sötét dolognak tartja.
Aki nem lát semmilyen változást, az sürgősen kezdje el magát fejleszteni. Rengeteg változás van, bár ilyenek is, meg olyanok is. Akik tisztítják, fejlesztik magukat, azok a sok jót észreveszik, és nem rágódnak a rosszon.
A világi történéseket mostanában kevésbé osztom meg, mivel egyik napról a másikra ellentétes infók is jelenhetnek meg.
A fontos most a Hit, a Remény, a Bizalom, a Szeretet fenntartása magunkban, és növelése, majd másoknak a jó példa mutatása, és átadása.
Szebb új világ csak az isteni szeretet tartós élményében születhet meg.
2017.06.22.
Milly



Mindenki álljon bele Isten által elhívott feladatába 
2017.06.22.




Ahogy emelkedik a rezgésszint, úgy növekszik a stressz, feszültség az emberek között.
Vannak emberek, akik nem akarják a változásokat és nem képesek ezeket az új rezgéseket befogadni. Ők maradnak a saját rezgés szintjükön, viszont azok, akik emelkednek, már nem tudják elviselni a durva energiákat. Ilyenkor a két tábor energiája egymásnak feszül.
Sokszor tapasztalhatjuk, hogy régi barátok, ismerősök maradnak el mellőlünk és új ismeretségek születnek. A hazugságok, önáltatások ideje lejárt.
Mindenkinek szembe kell néznie saját félelmeivel, megoldatlan ügyeivel.
Mindenki saját magáért felelős, persze útmutatást kérhetünk, de az úton egyedül kell végig mennünk. Nem szabad elfelejtenünk, sose vagyunk egyedül!
Aki megtalálta "középpontját" , messzire sugárzik!
Hívójele bejárja a világot, és akinek szól, meghallja s válaszol.
Rokon lelkek, ha tiszták, állandó adásban-vételben vannak.
Ne félj, hogy társtalan maradsz.
Szíved adásban van és megtalálod a veled "egyívásút".
Minden az "adó" erején és tisztaságán múlik.
Ha csillagodat követed, életed is megváltozik.
Régi szokások, szemléletek és társak is elmaradnak.
Mások jönnek helyettük…
(Müller Péter)




"Az elkövetkezendő napokban egy letisztult minőségben megszületik a Fény. Egy Új Korszakba lépünk át, mely támogatja a magyar néplélek újjászületését. Ez az újjászületés az itt jelenlévők, az érintettek szívében már elindult.
Olyan kódot, olyan megvalósulást hoz létre, amely az utókor számára történelmi pillanatok jelentőségével bír.
Arra kérlek bennetek, Mindenki álljon bele Isten által elhívott feladatába, és a maga helyén, a maga rendjén vigye véghez Isten által reá bízott feladatát.
A MAG-hasadás elkezdődött, a születés is megtörténik.
A magyar nő az, aki képes a Fény fizikai matériába formálására.
Legyetek figyelmesek asszonyok, mert egyre többen kaptok elhívást egy olyan feladatra,- egy számotokra még ismeretlen, ÉG általi elhívásra, mely által Fényszülőkké váltok.
Kárpát-medencét ezek a magasabb tudatossággal rendelkező lények fogják felemelni, és olyan valóságba áthelyezni, ahol már létrejöhet az Égi Királyság."


Belső Hang által lejegyezte: Katalin Feketéné Lendvay
2017. június. 21. Pilisszántói kápolnán megtartott SZER keretében átadtam az ott jelenlévő FényMAGoknak.
Áldás!

https://www.youtube.com/watch?v=PI5-LjDsuW8&feature=share






Az Egek Urának Szózata

Gyűlnek az égen a fellegek, a felhőkben megjelenik az Egek Ura és szózatát elmondja.

Emberek, az Egek Ura vagyok, és kérem tőletek, legyetek tiszták és ébredjetek fel! A felemelkedésben nagy eredmény következett be. Ezt a nagy eredményt még tovább kell vinnetek! Ezért kérlek titeket, ne tétovázzatok, hanem tartsatok velem! Ébresszétek fel magatokat teljesen, figyeljetek minden apró kis szóra, hívásra, és legyetek velem! Így elkezdődhet a szebb életetek. Jó úton járva kivonhatjátok magatokat a földi élet minden nehézsége alól. Rátok vár s hív a mennybéli-paradicsomi élet, minden harang csilingelve egyre hangosabb énekével, hívogat titeket. Gyertek hozzánk, legyetek velünk emberek!

Magyarok, nektek annyit mondhatok, hogy különösen nagy szerep jutott. Éljetek vele és dolgozzatok fáradtságot nem kímélve, hogy minél előbbre jussatok és magatokkal hozzatok minden népet, aki élni akar és követni titeket! Itt az ideje, hogy behódoljatok az égi törvényeknek, és aszerint éljetek, aszerint létezzetek, aszerint mutassatok példát a többi népnek!

Áldás!

Nézzétek majd az eget, ha felvirrad a nap, s megjelenik ott sok ezer csillag, sok ezer csillag a Napnak fényében, ami nem is csillag, hanem űrhajó az égen! Ők ragyogják be a valóságotok, ők mutatják meg, hogy mi vár most rátok. Ők segítenek mindenben. Megjelennek nektek, lássátok amiben hisztek, az nem múlhat el! Segítséget kaptok kicsitől és nagytól, segíteni fog nektek mindenki, ki jött a Naptól és Napból, és azon túlról. Meglátjátok, hogy a ti kis világotok milyen nagy csoda közepén van, milyen nagy csoda vezérli ezt a kicsi katlant, ami a ti Földetek, s amit ti úgy szerettek. Ennyi, amire szerettem volna a figyelmeteket felhívni. Áldás!

Kérésem felétek, hogy terjesszétek, minél több ember ismerje meg, hogy így szólt a szózatom felétek. Ahogy megjelentem, úgy ellebegek innen tőletek, a mennybe megyek, de legközelebb már veletek.

Az Ég Ura vagyok, aki szóltam hozzátok, és meglátjátok, minden megváltozik ezen a világon.

Áldásom adom rátok!

2017. június 14.

Az üzenetet átvette Anna, a címzett: Androméda





Nagyon örülök! Kell, hogy így legyen! Annyira eldurvultak az események, hogy muszáj változnunk, változtatnunk.
Áldott ébredést nekünk!
Mostanában napközben az Áldás c dalt dudorászom, vagy éneklem.
(Milly)

"Áldd meg égi Anyánk népünket országunk. Áldásod legyen a mi megváltásunk. Népünknek hazánknak szabadulására, igaz magyar lélek feltámadására....."







Mivel egyre komolyabb teremtő képességgel rendelkezünk, ezért hasznos azt mondogatni, amit 
megvalósulni szeretnénk látni. (ajánlott jelen idő formájában).
(Milly)

 Például ezt is, mivel nagy energiákkal rendelkezik:


Megváltottam a világot, mely egy ékszer Isten tenyerén.
Megváltottam a világot, mely az enyém is.
Megváltottam a világot, melyet magaménak tekintek.
Én a Mindenható Isten kegyelme,
örök boldogságra születtem.
Megváltottam apámat, megváltottam anyámat
megváltottam az egész világot.
Megváltottam Apámat, megváltottam anyámat,
megváltottam az egész világot.
Megváltottam Apámat, megváltottam anyámat,
megváltottam az egész világot.

(Ilona)





AZ ÚJ TÍPUSÚ HÁZASSÁG

Az egyesülés egyre több ikerláng párnál már elindult..

Mielőtt megtörténne az első hullámban elinduló ikerlángok végleges egyesülése, kis időre szét lesznek választva a párok.
Le kell tisztulni mindkét félből a karmikus fájdalmaknak, félelmeknek. Ki kell egyenlítődnie a végtelen szerelemnek mindkét lélekfélben. Lángolni kell a szerelemnek, melyet már nem olthat el sem félelem, sem sötét manipuláció.
A végtelen, örök szerelem ledob magáról mindent, ami akadályozni próbálja, s most ennek az ideje érkezett el, hogy ezeket saját sorsunkra, emlékeinkre, megéléseinkre levetítsük.
A lélek elkezd emlékezni, tudatosul benne, mi zárta el eddig benne a SZER-ELEM szabad áramlását, boldog, örömteli megélését. Amint tudatossá válik, a szellem felszabadítja a lelket az elnyomás alól, a lélek megtelik hálával, és a szerelem szabad, boldog, akadálytalan megélése lehetővé válik mindkét fél számára.
A két lélek ezután már képessé válik az egyesülésre. Lesznek két testben élő egyetlen lélekké, ami azt hozza el, hogy fizikailag is mindig egymás mellett szeretnének lenni. Ez az egyesülés egy szempillantás alatt megtörténik, mivel a lélek és szellem nem az Időben létezik.
Új típusú házasság születik. A teljes összefonódásé testben, lélekben, szellemben.
Az érzékelések a két félben felerősödnek, kiegyenlítődnek, teljessé válnak. Mivel a kettőből EGY lesz, nem lesz többé KÉT-séges, hogy ő-e a társunk. A kételkedés nem osztja meg, nem választja szét a párokat. KÉT-elkedés csak addig van, míg az EGY-esülés meg nem történik, s mikor ez bekövetkezik, létrejön a HÁZASSÁG. Előbb lélekben, belül. Az érzelmek felszabadulva felismerésre késztetik a lelket, hogy ki az egyetlen és örök társa, fér-je (akibe belefér a lelke), vagy fel-esége (aki az ő másik fele).
Ez egy robbanásszerű állapot, mely átvilágítja az elmét, és felszabadítja a belekódolt vagy tudattalan viselkedési minták alól, s visszaállítja az eredeti működési rendbe. A kiegyensúlyozott működése elhozza a külvilágban megélni szándékozó vágyak megvalósulását olyan robbanásszerűen, ahogyan az elmét átvilágította a felismerés fénye.
Minden felfényesedik, világossá válik kívül-belül, szinte egy szempillantás alatt, s a lélek csak örvendezik. A létezés öröme áthat mindent, és felemeli a bolygót eredeti, fényes állapotába.
A Földanyában is végbemennek ugyanezek a változások, és többé már nem lesz hatalma a Sötétségnek senki és semmi fölött ebben a Galaxisban.
- Faith -














3 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett a dal, mindig szerettem ezt a melodiat, Szep a szoveg is jol illik hozza. Koszonom hogy olvashattam es hallgathattam az inspiraciot. Szivbol szurkolok draga MAGyarkaimnak a messzi Ausztraliabol<3 SZeretlek benneteket <3

    VálaszTörlés
  2. Üzenet július 2.

    Az Egek Ura Szózata 2017. július 2.

    Az Egek Ura vagyok. Újra van szózatom. Tudatom, és kérem továbbítani!
    Új világ van, ami nagyon közeli. Az első lépések már meg is történtek, ami nagyon szelíd ahhoz képest, amik még jöhetnek és jönnek. Készüljetek fel hát mindenre, és olyanra is, ami elsőre nézve kellemetlen, mert a változások ilyenekkel is járnak! Tudjátok, ez elkerülhetetlen! Ti úrrá lesztek minden nehézségen, mert segítetek mindenkinek ebben a helyzetben. Elmagyarázzátok, mi miért van, milyen szép és jó lesz a vége. Így nagyon sok embert meg tudtok nyugtatni, mert ez is a küldetésetek. Ezért kérlek még egyszer ismételten mindannyiótokat, mivel képzett tudásúak vagytok, és tudjátok, mi miért van, hogy nyugtassátok meg azokat, akik nem tudtak eddig erről és nagyon aggódnak. Nyugtassatok meg mindenkit, akit csak lehet! Adjatok nekik békés nyugalmat és érjétek el, hogy bízzanak bennetek, mert így sok embert átsegítetek majd ezen a korszakon.
    A reményem bennetek van.
    Tudom, hogy bennetek megbízhatok.
    Áldásom rátok.
    Büszke vagyok rátok.
    Végezzétek csendben, nyugodtan a munkátokat!


    VálaszTörlés