2018. április 4., szerda

Itt az Idő! - Milly 2018.04.04.



Itt az Idő. A Választás Ideje. Nem a politikaira gondolok. Döntsük el, hogy milyen jövőt akarunk, és keressük meg a hozzávezető utat.


Itt az Idő!


Milly 2018. április 4.




Nagyon elegünk lett a robotolásból, az igazságtalanságból, az ész nélküli pusztításból, öldöklésből. Érezzük, hogy sürgősen változtatnunk kell, de nem tudjuk hogyan. Nincs előttünk helyes út, amit mások mutatnának. Amíg a szokásos gondolkodásunkhoz ragaszkodunk, addig nem is lesz. Akkor nyílik meg az út előttünk, ha fölemeljük tudatunkat, szívünket az égiek felé. 


Mert az égi rendező szándéka is egy jobb világ. Csatlakozzunk rá erre az égi rendező akaratra, és álmodjuk meg a szép világot, ahol békében élnek az emberek a gyönyörű Földön, jólétben, bőségben.  Érezzük, higgyük is el, legyünk biztosak benne, hogy megvalósul. Éljük bele magunkat. Ez az egyetlen út. Nem baj, ha nem látjuk azonnal az eredményt. Szárnyaljon a lelkünk. Engedjük szabadjára. Teremteni tudunk vele! Bizony teremteni. Vagyis mi is kellünk hozzá.

Felejtsük el a haragot, gyűlöletet, ítélkezést. Minden kiküldött érzelem, indulat és szó visszahat ránk! Szebb világot nem lehet negatív érzelmekkel létrehozni.  Gondoljunk arra, hogy mindenki feladattal jött a Földre. Mi is, mások is. Akikre eddig haragudtunk, azoknak az volt a feladata, hogy megtanítsanak valamire, ráébresszenek valamire. Amíg bele vagyunk süppedve a tehetetlenség vagy harag érzésébe, addig nincs pozitív változás.  

Különös, de igaz, hogyha rácsatlakozunk az isteni akaratra, megváltoznak a dolgok, az emberek. 
Érdemes felajánlani: "Legyen úgy, ahogy Te akarod." és eszerint cselekedni. Akkor fogjuk meglátni a változást.


Áldott Isten dala szálljon
Minden lélek most beálljon.
Szólít a dal, zeng az ének
Várakoznak már a vének.
Sereg mozdul dobszó hallik
Istengyermek most meghajlik.
Hajlik, hajlik Isten felé 
A virágos Mennyek felé.
Érik a gyümölcs már hullik
Szívem rózsája most nyílik.
Áldott Isten dala szálljon
Minden lélek most beálljon.
(Balog Ilona)


Akik így meghajlanak, így gondolkodnak, így élnek, azok válnak Istenemberekké. A Kárpát -Hazában élő Istenemberek száma már legalább 37 millió. Ők különösen könnyen tudnak Teremteni. Tehát most megvalósíthatjuk azt, ami a Mi Nagy Feladatunk, a Magyaroké. Lehozhatjuk a Földre az Aranykort, átadhatjuk a világnak!

Teremtsünk hát Aranykort. 

Mondjuk ki hangosan, határozottan háromszor:
"Mi Magyarok készen állunk 
a Világnak odaadni 
az Aranykort!"




Áldott Isten dala szálljon
Minden lélek most beálljon!
Milly













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése