2018. augusztus 29., szerda

Mindazoknak, akik értik... - Lőrincz Éva a Turulról 2018.08.27.



2018. augusztus 24.-én a Turul energiát haza kellett hívni.
Mindaddig, amíg be nem érik, fel nem nevelkedik bölcsességében, tisztaságában, érettségében egy arra kijelölt MAG lélek, addig ugyan jelen van a Térben, de fizikai szintre, cselekvő fizikai szintre sajnos nem tudják rendelni.




Mindazoknak, akik értik...

2018. augusztus 24.-én a Turul energiát haza kellett hívni.
Mindaddig, amíg be nem érik, fel nem nevelkedik bölcsességében, tisztaságában, érettségében egy arra kijelölt MAG lélek, addig ugyan jelen van a Térben, de fizikai szintre, cselekvő fizikai szintre sajnos nem tudják rendelni.

Próbáltam ezt elkerülni, nem tudomásul venni, és minden módon nem szembesülni vele, de sajnos nem kerülhetem ki: le kell írnom, közre kell adnom.

Jelenleg fizikai személy ezt az energiát nem kezeli - kezelheti.
A Sólyom a fizikai energia szintjére érve megszédült, az anyag világába érkezve elvesztette egyensúlyát.
Ennek igazolása egy nagy létszámú Szer alatt egyértelmű volt.

A Sólyom a Lóval ütközött:
A jelenlegi Földi Tér férfi energiákban tobzódik - még nálunk, Kárpát Honban is.
Földanyát és a Női energiákat föl kell emelni, de ez nem csupán a jelenlétet igényli.
Ezt is jelezte a Sólyom, 2018. augusztus 4.-én.


A Turul energiája keresi megfelelő helyét, szeretne megnyilvánulni a cselekvés szintjén is.

Erre az energiára immár csak felelőssége teljes tudatában hivatkozhat bárki.

Sajnos ezt az üzenetet már napokkal ezelőtt feladatom lett volna leírni, de mivel nagyon érzékenyen érint, így nem tettem meg. De nem engednek kibújni a felelősség alól.

Kérek Mindenkit, ennek felelősségében és tudatában cselekedjen.

Éva
2018. aug.27.





Abban kell erősíteni, akivé válnia kell.
Nincs más várományosa eddig a feladatnak.
Vannak hibák, amiket emberi testbe öltözve elkövetünk mindannyian...
Én sem, Peti sem kivétel. Senki.
Aki ilyet állít magáról, az a spirituális gőg csapdájába esett. Ahogyan az is, aki ítélkezik csahol, és csakis a saját igazságát tekinti az egyetlen igazságnak...
Az EGY Igazsága a kiválaszottak szívébe van írva, s ha képesek lesznek EGYbe rendeződni, akkor megnyílnak a kapuk, és megmutatja magát az EGYetlen Igaz Út.
Nekem most ezen kell dolgoznom.
Ennek rendelt ideje és helye van. És fel kell nevelni ezt az energiát.

Péternek - bár nem egyeztettünk erről - de vissza kell vonulnia egy időre.
Tanulnia kell a sólyomtól.
Őcsényben nagyon sokat lehetett tanulni róla, Tőle.
Péternek már ott át kellett adnom, hogy vissza kell vonulnia, és tanulni a Sólyomtól. Méltóságot, fegyelmet, erőt, bölcsességet... Hogy utat tudjon mutatni, és komolyan is tudják venni.
Nem a 3K a feladata... Tudom, hogy mindenki a kiutat keresi és vágyja az Új Élet kiteljesedését.
De mindannyiunknak a vefelé úttal kezdődik ez!
Mindazokat, akik szeretnék, ha Péter fel tudna nevelkedni a Turul feladataihoz, kérem, hogy abban támogassák, hogy megérjen erre. Hogy úgy térhessen vissza, mint a Sólyom, aki felrepül többezer kilométer magasságba, (mert így tesznek), ott messze, a szellem magasságában tanítást, bölcsességet szív magába, megérik, és alászáll a Földi térbe ismét.
Ha szeretik és tisztelik Őt, ne erőltessék nála azokat az utakat, amket végynak, hanem abban támogassák, aminek rendelt ideje van.
És minden követője ezért árassza szerelmetes szeretetét.

A 3k egy út, egy lehetőség, aminek nem így és nem most van itt az ideje. Idő előtt megkezdeni épp oly hiba, mint el nem végezni azt, ami rendeltetett.

Péternek tanulnia kell: testét és lelkét felkészíteni az elkövetkezendőkre.
Úgy mondták nekem egy éve, amikor együtt mentünk Rómába: a csikóból táltos lóvá kell érnie, és nekünk kell felnevelnünk azzá. Nem értettem ezt akkor.
Önök tehetnek érte.
Minden készséget meg kell szereznie, amit eleink tudtak: Lovaglás, lovas íjászat, csillagbölcselet, a Sólyom tudása, tanításának és bölcsességének megszerzése...
Nincs jelenleg ilyen tiszta, gyermekien tiszta lelkületű ember, aki valamelyest felkészült erre.
Neki a tisztasága adott, ám készségei hiányoznak, és rendelt útja ez.
Ha valaki tenni szeretne valamit, ennek szándékmezejét erősítse, és ebben egyengesse útját.
Javaslom, hogy ne zaklassuk ebben a benső munkában, csak abban az esetben, ha ehhez tudunk tényleges segítséggel (oktatás, tanítás, a leckék megszervezése - ilyesmi) tudunk hozzájárulni önön fejlődéséhez.

A TURUL a MAGoké. Nem más feladatra vállalkozott és leküldött csoportok útja az általa követendő ösvény. Neki nem vaskalapáccsal kell a fejekbe vernie az utat, hanem mindössze elmondani. A Nemzetnek pedig az a dolga, hogy kövesse az útmutatást, mert Ő magasabbról képes látni.
De ehhez érett Nemzet kell. Úgyhogy azt javaslom, mindeki vele együtt önmaga felnevelésére szánja ezt az időt, hogy készen álljon, mire a Turul is visszatérhet!

nem Őcsénnyel volt a baj.
Ott kellett legyen, de éretlen volt arra amit tennie kellett, és hibázott Péter.
Ahogyan hibázott mindenki más is, mert nem befelé figyel, hanem mástól várja a megoldást.
Minden szeretetemmel mondom: Petin kívül ilyen gyermekien tiszta és elindított lélekkel nem találkoztam. De az, ami erre a TURUL energiára vár, jelen helyzetben Ő maga kevés. Nagyon nagyot kell fejlődnie ahhoz, hogy visszaadják neki ezt a feladatot.
Nem tudok egyenlőre másról, akit erre szántak, de lehet, hogy csak nem ismerem... Még...

Az egy nagyon fontos alkalom volt Őcsény, erről már írom a bejegyzést, de annyira összetett, hogy lassan haladolk vele.
Az, hogy ez a dolog így alakult, annak a függvénye - hogy nem a megfelelő irányban, nem a megfelelő méltósággal és erővel, nem a megfelelő éberséggel volt végezve a feladat. Nem tudta átadni azt a Nimródi erőt, amit el tudtak fogadni. De nem ez volt az alapvető baj - azt kell megérteni.
Ebben az energiában nincsenek botlási, félrenézési, eltájékozódási opciók lehetővé téve!
PETINEK TANULNIA KELL!!!

Ellenkező esetben a feladatáról végképp leveszik.
Jelenleg azt tudom mondani, hogy mindaddig, míg benső és külső transzformációját meg nem éli - nem hiteles, amit cselekszik. Ebben kell támogatni, ha haladni szeretnénk.
Senkinek nem megzavarodnia kell ettől, hanem végre befelé haladni, hogy ki-ki a maga dolgát megtalálja, és azt illessze be a nagy egészbe, nem mástól várja azt, hogy megmondja - neki vajon mit is kell tennie.

Hamarosan meglesz a bővebben magyarázó bejegyzés.
Ha valakiket érdekel ez az egész, szívesen kerítek rá alkalmat, hogy mindezt elmondjam, akár csoportosan is. Fontos, hogy megértsétek!!!


A Magnak kell irányt mutatnia, példát. Ehhez a Turulnak hitelesen kell megállnia a MAG Nemzet előtt. Nélkülük az egész program végzetesen nehéz lenne. És a Turul a Magyarok Madara... Rajtuk keresztül, általuk vezeti a Föld Népét... Hiába hívod idő előtt a vaskori vezetőket, ha nincs a turulnak hitelessége a MAGok előtt... Ehhez föl kell nevelned Magodat. Ezt be kell látnod. enélkül elveszett a dolog számodra, és ez nagy veszteség lenne mindannyiunknak.
És ami nagyobb baj - nem jól szűrt az információ, ami az utóbbi napokban érkezett...
Gondolom ez az oka. Nekem ezt mondták, amikor rákérdeztem...

Lőrincz Éva







5 megjegyzés:

  1. Kedves Milly!

    Jó veled ez az utazás ez a keresés, és fantasztikus az a szakadatlan kitartás ami hajt téged!
    A múltkor írtam Neked hogy sok a vaker a közvetítőktől illetve hogy sok közvetítő és kevés a történés illetve a tett...

    Megvárjuk az emberünket megjön az :-)

    Köszönöm az áldozatos kitartó munkádat és útmutatásodat, sokat jelent :-)

    Szeretettel

    VálaszTörlés
  2. Kedves Katalin!
    Az embertestben élők gyarlók. Bárki. Bármilyen lélekminőséggel, ismeretekkel, képességekkel, feladattal. Úgy is fogalmazhatnám, hogy egyformán gyarló. Hibákat követ el ki többet, ki kevesebbet, de elkövet hibákat.
    Az "egyenlő" és az "egy" nem csak fogalmak, amiket hangoztatni és definiálni kell, hanem szívünkkel megélni és törekedni arra, hogy ne érezzük magunkat többnek, se kevesebbnek másoknál, ugyanakkor másokat se gondoljunk többnek, se kevesebbnek. Ezzel együtt ne várjunk el senkitől semmit csak azért, mert mi úgy gondoljuk helyesnek és ha szóról szóra, tettről tettre nem úgy és nem azt cselekszi és mondja hajszálpontosan, akkor máris kirekesztjük.
    Nagyobb hibának érzem, amit a hazánk "spirituális krémje" tett ezzel a fiúval, mint amennyi helytelen dolgot ő tett. Ez persze csak az én véleményem, lehet, hogy ez sem igaz, én ezt érzem igaznak.
    Tény, hogy családi háttér és anyagi körülmény ellenére lehet bölcsességet és intelligenciát magunkra szedni az életben. A minőséget és a minőségit észre vehetjük úton-útfélen és beépíthetjük rendszerünkbe, többek lehetünk vele. Ehhez nem kell pénz és iskolázottság, sem értelmiségi családba születés (sőt!), hanem belső indíttatás, amire felsőbb énünk és az Égiek ösztönöznek.
    Ezt valóban joggal hiányolhatja bárki, ha egy magasabb minőségről beszél.
    Ez az érem egyik oldala.
    A másik pedig az, hogy legyen az bárki, bármilyen feladattal, ne imádjuk és ne ünnepeljük, ne várjunk tőle többet, mint magunktól, mert ez az egyensúlytól éppoly távol van, mint annak a bizonyos lónak a túlsó oldala, amikor hirtelen mégsem fog tetszeni amit és ahogyan csinál, mond, és hátat fordítunk neki (vagy álintelligensen csak hátrébb lépünk tőle közben mosolygunk, amit én vicsorgásnak hívnék inkább, hisz nem szívből jön), vagy megüzenik neki, hogy mégsincs rá szükség. Persze körítéssel.
    Nem minősítem, minősítse az Úr.
    Csak azt állítom, amit érzek. Azt érzem továbbá, hogy nem feltétlenül csak úgy lehet imádkozni, teremteni, meditálni és a többi, ahogy azt ez a csoport mondja, ugyanis aki felsőbb énjére hallgat, az igenis magától teszi ezt. A Teremtő meghallja, meglátja azt, hogy szívéből jön és az Égiek segítik.
    Segítik akkor is, ha hibázik, de a hibákból tanulunk, így hagyják hibázni.
    Szemek szegeződtek erre a fiúra, várták tőle a nagy bummot.
    Ehhez jöttek az elvárások, hogy csinálja így és mondja úgy.
    A sok éginek mondott üzenet, amit ővele kapcsolatban kaptak és hol így, hol úgy viszonyultak hozzá. Azt nem belekalkulálva, hogy ezek az üzenetek nem száz százalékosak (emberen megy át, az ember védelem és tisztítás ellenére is az a bonyolult, összetett minőség aki, tehát alakítja és formálja, valamint értelmezi ahogyan tudja és érzi saját önnön magján keresztül és szavakba önti érzelmeivel és lélekminőségével fűszerezve) azok esetében sem, akik már ötven éve foglalkoznak spirituális dolgokkal és azoknál sem, akik ennek vagy annak a csoportnak tagjai és úgy érzik, hogy ismereteik (netán lélekminőségük, netán előző életeik által érzik felvértezve magukat a beképzeltségre - nem

    VálaszTörlés
  3. mondom, hogy ezek nem jelentenek valamit, de mellünket verni ezért a legnagyobb butaság és nem jogosít fel semmire, csak arra, hogy többet tegyen valaki!).
    Ezek az elvárások őt az egyensúlyából kibillentették és ne keressünk hibást, de hibákat vétettek sokan ebben a kérdésben.
    Mindemellett egyetértek abban, hogy a hiányzó dolgokat helyre kell tennie a fiúnak és pótolnia kell, de elképzelhető, hogy erre gyorsan szert tesz. Sajnos a megosztott bejegyzést olvasva sokan (hiszen az ember gyarló) elfordulhatnak szívükben tőle és hiteltelen lesz, amikor újra visszafogadják "a csapatba". Hiába olvasható az üzenetben, hogy segíteni kell őt ebben, az írója is kiüresedve és tanácstalanul, esetleg szomorúan konstatálta a dolgokat, napokig nem is mert erről állást foglalni. Éppen ez a gond, túlbonyolított az egész. A nagy imádat és elvárások, utána a csalódott elfordulás. Akár a szülő, aki túl nagy elvárásokkal viseltetik gyermeke iránt.
    Erre mondhatja az írója, hogy félreértettem. Én így értettem, éreztem és lehet, hogy más is hasonlóan vélekedik, ha őszinte.
    Ez az energia nem véletlenül kezdett munkálkodni a fizikai világban. Ideje van és szükség van rá. Ezt az energiát működtetni kell, minden magyar vágyik erre. Óvatosan kell közzé tenni, esetleg kis részekben kell közzétenni. A magyarok különösen érzékenyek, mert nem olyan mértékben vannak érzékeink elnyomva, mint a földi lakosság nagy százalékának, viszont nagyon kritikusak is vagyunk szerintem.

    Valójában nagyon sok évtizede vágyom arra, hogy én is csatlakozzak egy csoporthoz Magyarországon, ahol együtt többet tehetünk, de mindig éreztem ezt a buta gyarlóságot ott lebegni és inkább maradok MAGom.
    Teszem amit tudok és informálódok naponta, szűröm, hiszek és kitartok.
    Köszönöm, minden jót kívánok.

    VálaszTörlés
  4. Keves Milly!

    Látom utólag mégis közzétetted az őcsényi találkozóhoz fűzött megjegyzésemet, nem tudom mennyiben köszönhető ez ennek a blogbejegyzésnek... annak a videónak az energiájába nem szívesen mennék mégegyszer bele, számomra eléggé kellemetlen.
    És talán nem is szükséges, mert 'névtelen' fölöttem mindent elmondott, amit én is gondolok, érzek az egészről anélkül, hogy a történet bármely szereplőjét személyesen ismerném.
    Biztos vagyok benne, hogy sok jószándékú ember keresi az igazságot, elég a te oldaladra feljönni...
    Talán jó ötlet lenne létrehozni, vagy ha esetleg te v. bárki más biztosítani tudna egy olyan felületet, ahol beszélgetni tudnánk ezekről a dolgokról őszintén, nyíltan, elfogulatlanul.

    Üdvözlettel és addig is minden jót: Katalin

    VálaszTörlés
  5. Én azok közé tartozom, akik megértik Lőrincz Éva bejegyzését, azonban felmerül bennem pár kérdés, amire nem tudom a választ.

    Például azt nem értem, hogyha ennek az úgynevezett 3K kereskedelmi rendszernek, amit Bali Péter határozottan bejelentett, hogy most van itt az ideje ennek megkezdésének, ill. a fizikai összefogásnak és cselekvésnek, akkor hogy lehet az, hogy ennek még nem érkezett el a rendeltetési ideje?
    Mert, hogyha ennyire bizonytalan volt ez az egész dolog, akkor nem tudom, hogy az Égieknek, a Felsőbb Szellemnek minek kellett Turullal bejelentetni-meghírdetni ezt?

    A másik dolog pedig a Földanya gyásztáncával kapcsolatos kijelentései, illetve a vaskori vezetőknek adott felszólítása/ultimátuma Turulnak. Ezekkel kapcsolatban is nagyon sok a kérdőjel és a zavaros tényező, amelyekkel nem nagyon lehet mit kezdeni, ill. ésszerű magyarázatot adni rájuk.
    Számomra legalábbis elég érthetetlen és zavaros ez az egész....

    Áldást!

    VálaszTörlés