2018. november 14., szerda

Az Áttörés küszöbén 2018.09.25. - A felemelkedés elkezdődött

Egymásután jönnek a megerősítések. Érlelődik a Nagy Változás. Figyeljük csak a változásokat!
Milly

Hasonló témáról: 
2018.11.11.-11.11. - Szív szól a szívhez- Az Isteni Szeretet Egységének útján



2018. SZEPTEMBER 25., KEDD


Az Áttörés küszöbén

Az utóbbi napokban sok helyről jönnek bejegyzések és érzések formájában a pozitív információk arról, hogy mennyire közel vagyunk már az Áttöréshez és az Eseményhez. Ezeket próbálom meg összegezni a továbbiakban.

Akik követik a Disclosurenewsweboldalát, azok már tudhatják, hogy a Yaldabaoth entitás  eltávolításra került. Yaldabaoth egy plazma polip entitás, amit a gnosztikus tanításokban a plazma sík vastag felhőjében rejtőzött entitásként írnak le. Bővebben, Cobrától, már a korábbi bejegyzésekben olvashattunk róla.

Cobra már legalább a 12-ik kódolt üzentet teszi közzé egyhuzamban, olyan címekkel, mint systems reboot in progress (rendszer újraindítás folyamatban) és fleet activated (flották aktiválva).
És ezen kódolt üzentek szerint is folynak erőteljesen a MOSS (Multidimensional Operations Solar System, magyarul Multidimenzionális Naprendszeri Műveletek) műveletek, ami jó hír, hiszen a szublunáris tér mindig is az erős Chimera tevékenységek területe volt és ez a bolygó felszíne előtt lévő utolsó védelmi vonal.

A MOSS műveletek végén, az Esemény időpontja körül, meg fog történni a Közzététel és az Első Kapcsolatfelvétel, és ez lesz a vége a Föld bolygó karantén státuszának.

Gaia Portál követőit is bizakodással töltheti el az a tény, hogy olyan üzenetek kerülnek ki (például ma) mint, hogy a mennyország kapui kinyíltak és a Fény sikeres volt.

Kenora, Kanada - 2018.09.15
Egy a jelenlegi helyzethez szorosan kötődő bejegyzés az Új világtudat oldalán olvasható ide kattintva. Amiben többek között összekötik a Galaktikus Szövetség megfigyelő hajóinak jövetelét a váratlanul bezárt a csillagvizsgálóval. És szó van még az elmúlt napok trópusi viharairól is és egyéb érdekességről is.

Érdekes kiugrásokat mutat a híres és korábban is említett Schumann rezonanciák. De ezt a Spectrogram naptárt is érdemes lehet megtekinteni. És ha már ábrák, akkor a naptevékenységet is jó, ha követjük, ami mostanában nem mutatott nagyobb napkitörést.

Többen esetleg fizikai tüneteket is észlelhetnek magukon a változás küszöbén. Ajánlott nyugodtak maradni. Fontos, hogy most még több időt töltsünk meditálással. Ezek mellett várhatóan okosabbak leszünk Cobra új, közelgő helyzetjelentése után.

Update: Cobra új helyzetjelentése ezzel kapcsolatban ide kattintva olvasható.
Forrás:
https://felemelkedes.blogspot.com/2018/09/az-attores-kuszoben.html?fbclid=IwAR04NP8Q82zNhnI9q9uE8Q-QO5uxhXUYLRJt40QykG9IbZO1gP5hQtuz8qM





2 megjegyzés:

  1. Katalin , nem unod még a nép butítást ? hiszen évek óta nincs még egy betűnyi változás sem. A felemelkedés ígéretből csak nagyfokú romlás és visszaesés tapasztalható.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mások nem így látják.

      https://amivilagunk11-12.blogspot.com/2018/12/vegjatek-es-csapatepites-egy-szebb.html

      Törlés