2018. december 16., vasárnap

Hozzáférés a Szellemi Tudáshoz Bölcsességhez - Phekda Minael 2018.12.17.



" ne feledd meg kell tenned a lépéseket, nem másnak kell lépnie helyetted, hanem csakis Neked, hogy hozzáférj a Szellemi Tudáshoz a Bölcsességhez. "





Hozzáférés a Szellemi Tudáshoz Bölcsességhez 
Phekda Minael 
2018.12.17.


A fizikai tested, a fizikai formád ennek az anyagi dimenziónak a terméke. Te pedig a fizikai testeddel a harmadik dimenzióban létezel. Az anyag maga egy alacsonyabb frekvenciájú rezgés , Te már tudod a világon minden rezgés még maga az anyag is, amit a Szellemi Erő , az Isteni Fény hat át. 

A földön megtalálható 92 természetesen előforduló elem mint a szén, a hidrogén a kalcium stb... ezek a kémiai elemek - / 21 elem / ott vannak a testedben is olyan elemeket használsz mint a szén, a hidrogén, magnézium, oxigén, nitrogén, kalcium...stb.

Sebezhetőség, korlátok, és véges élettartam... A Felsőbb Éned mégis úgy döntött, hogy belép az anyagi dimenzióba és ezáltal olyan tapasztalatokat szerez amiket a Szellemi világ nem kínál. Sebezhetőség, korlátok, véges élettartam, itt "véges világban" élünk - mondják sokan. Amit a tükörben látsz, az csak egy jármű. Az nem az igazi Te Vagy, mert az aki Vagy, az Tökéletes, Határtalan és Örök. Ez összeköt Mindenkit és mindent, amit látsz. 

Meg van a képességed, hogy kapcsolatba lépj az Útmutatókkal a Tudással, ami itt a fizikai létben mindenütt jelen van, de ne feledd meg kell tenned a lépéseket, nem másnak kell lépnie helyetted, hanem csakis Neked, hogy hozzáférj a Szellemi Tudáshoz a Bölcsességhez. 

Amikor pedig megtörténik a Felébredés, Bölcsességed arra ösztönöz, hogy fogékony légy arra az útmutatásra, ami születési jogod... ,hogy boldog légy itt és most ... a meditáció pedig a pillanat Csendjébe való beleolvadás lesz, a Béke a Szeretet megszentelt pillanatába való beleolvadás, szent mélységes kapcsolat a Teremtővel... ekkor tanácsok érkeznek majd, hogy milyen módon tudsz kommunikációt teremteni a Felsőbb Éneddel, magasabb dimenziókkal, Tanítókkal, Szellemi Vezetőkkel, Segítőkkel, az Angyali birodalommal, jótékony idegen civilizációkkal és minden útmutatással.

Használd ezeket a segítő eszközöket, melyek Neked nyújtanak segítséget. Ne vessz el a "földi figyelemelterelésben", amik közted és az Útmutatók között vannak. Gyakorold ezt a Szent kapcsolatot, létesíts kapcsolatot ezekkel az Útmutatókkal, a kommunikáció pedig napi szintre teljesedjen ki velük, akkor azt fogod tapasztalni fizikai életed sokkal könnyebb,harmonikusabb, békésebb, boldogabb és szeretetteljesebb lesz.

Ebben a Belső Csended -ben van a Béke, a Szeretet és a harmónia. 

Most csukd be a szemed, és figyelj egy kicsit befelé... ha tényleg látni akarod.
Tudod az igaz Szeretet mindig belülről jön - kezdd ott!
Minael




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése