2019. január 20., vasárnap

Hajnali Telihold és holdfogyatkozás különleges hatása 2019.jan.21.


Nagy dolog van készülőben. A csillag és a Hold állások most kedvezőek a pozitív változásra a Földön. Meditálással, imával tudjuk segíteni a hatását. Kapcsolódjunk az éterben január 21-én, reggel 6:10-től! Telihold idején úgyse tudnak sokan aludni.
Milly
"A teljes fogyatkozás fázisa 5 óra 41 perctől 6 óra 43 percig tart majd. Hat óra tizenkettőkor lesz Földünkről szemlélve a legsötétebb a holdkorong."







Hétfőn hajnalban újra egy egészen különleges, erőteljes (teljes holdfogyatkozással kísért) Telihold ragyog fel az Égen a Rák csillagkép megnyíló ágánál! Mivel a Rák belsejében van a Jászol csillag-kör, ahol a Fény születik, ahol Jézus született, így ez a Telihold kivételes (mágikus) erővel segít a FÉNYT (a szeretet, a békét, az örömöt, a mosolyt, a boldogságot) beengedni az életünkbe. Jézust és az Ő mesteri tanításait befogadni, annak megnyílni. Érdemes a vasárnap estére, a hétfő hajnalra és reggelre előre kicsit készülni ezért, s ha lehet imával, meditációval vagy csak belső csendben tölteni tiszta lelki állapotban, hogy a befogásra minél jobban jobban meg tudjunk nyílni. Felette a Hiúz csillagai ragyognak, tehát egyben ott a figyelmeztetés is: Légy éber! (Légy éber, mire nyílsz, mi Fény, s mi nem az.) A közös nemzeti ima-napok egyik kiemelt pillanat is, hiszen nemzeti szinten is erősíti a Fény erejét! Így aki magyarság szellemi köreiben szervező munkával foglalkozik, annak különösen ajánlom figyelmébe a hétfő hajnali 
időpontot!


Monika Veres




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése