2019. április 3., szerda

A Szeretet és a Fény egységhálója 2019.03.31.


"Mindig tudjatok arról, hogy testetek minden egyes sejtje ehhez a szent hálózathoz kapcsolódik. Átfolyik rajtatok, s valamennyi részeteket összeköti minden fával, minden lénnyel, a Földdel és a csillagokkal, a Mindenséggel, kedveseim."





A Szeretet és a Fény egységhálója
2019.03.31.

A Földön, éppúgy, mint az egész világegyetemben, örökkévalóan jelen van, minden életet egybeköt a Szeretet és a Fény hálózata. Ezt az egységes mezőt nevezzük az EGY-ség mezejének, szeretteim.

A tanítás, amelyet hozok nektek, arról szól, hogy minden nap ismerjétek el ennek a hálózatnak a létét, nap mint nap forduljatok hozzá és kapcsolódjatok bele.

Mindig tudjatok arról, hogy testetek minden egyes sejtje ehhez a szent hálózathoz kapcsolódik. Átfolyik rajtatok, s valamennyi részeteket összeköti minden fával, minden lénnyel, a Földdel és a csillagokkal, a Mindenséggel, kedveseim.

Ha valaki úgy él, hogy közben tudatosan ehhez a hálózathoz kapcsolódik, egész életében maga mögött érezheti energia támaszát.

Ha az ember tudata a különválásra vagy a félelemre összpontosul, a tudat összehúzódik, s nem képes felfogni ennek az örökké jelenlévő EGY-ség hálózatnak a Szeretet- és Fényáramát.

A tanítás, amelyet hozok nektek, arról szól, hogy nyissátok meg a testeteket, elméteket, szíveteket, lelketeket és szellemeteket, hogy valamennyi részetekkel tudatosan kapcsolódjatok az EGY-ségnek ehhez a hálózatához, amely körülfog és átitat.

Ez a mező határtalan, túláradó energiát hordoz -- abból a Forrásból táplálkozik, amelyből minden energia kisugárzik és amelybe átalakulás után visszatér

Mondjátok a testeteknek, elméteknek, lelketeknek, szellemeteknek és szíveteknek, hogy tudatosan lélegezze be az EGY-ség hálózatát, s energiáját közvetlenül a Forrásból vegye!
Energiátok így újuljon meg, gyarapodjon, innen merítsen!

Amint belélegeztek, szívjátok magatokba a Minden Létező támogatását, s mindazt, ami akadályoz benneteket az EGY-ség átérzésében, a hálózatra lélegezzétek ki. Amint kifújjátok ezt magatokból, a Forráshoz kerül, s ismét szeretetté és fénnyé alakul. 

Fordítsátok agyatokat, szerveiteket, tagjaitokat az EGY-ség hálózata felé, hogy onnan szívják magukba az energiát! Kötődjetek így minden testrészetekkel a hálózathoz! 
Fújjatok ki magatokból minden stresszt és összehúzódott energiát! Ugyanígy elméteket is az EGY-ség mezeje felé fordíthatjátok, hozzákapcsolhatjátok.

Ne feledjétek: számíthattok a hálózat energetikai támaszára. Kérjétek, hogy csakráitok is ugyanígy az EGY-séghez kapcsolódjanak!


Forrás Internet



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése