2020. október 20., kedd

Átlépünk a régiből egy teljesen új létezésbe - Üzenet Judtih Kusel 2020 október 18.

Tudjatok róla, hogy drasztikus változások jönnek, amelyek egyre felgyorsulnak a következő három hónap során.



Átlépünk a régiből egy teljesen új létezésbe

Üzenet Judtih Kusel által

2020 október 18.

Most szó szerint átalakul a testünk. Egy nagyon alacsony rezgésű frekvenciájú megtestesülésből átalakulunk egy sokkal magasabb rezgés frekvenciájúvá.Tudjatok róla, hogy drasztikus változások jönnek, amelyek egyre felgyorsulnak a következő három hónap során.

Átlépünk a régiből egy teljesen új létezésbe minden formában és kifejeződésünkben, ami magába foglalja az érzelmi, a fizikai, a szellemi és a spirituális testünket. Újra és újra azt mondták nekem, hogy ez egy alakváltás. Alakváltáson esünk most át.

A legmagasabb rezgés szintjén az igaz Kereszténységben nem tudunk működni azzal a sűrű és lassú fizikai testünkkel, ami a 3D-ben volt.

A régi dualitás, polaritás, szétválasztottság, amelyhez annyira ragaszkodtunk és amelyben annyira hittünk, az ítélkezések ,a fájdalom, a hazugságok stb… nem létezhetnek a magasabb dimenziós frekvencia sávban valamint abban a legmagasabb formában, amivé alakultok. A lelketek ezzel maximálisan tisztában van. A lelki önvizsgálat az egész közösség ébredésének szükséges része és ez meg kell történjen az egész átváltozási folyamat során.

Szó szerint le kell vessétek a régit minden formájában és kifejeződésében, mely magába foglal minden hamis programozást, hamis hitet, minden hazugságot, illúziót és mindent, amiről valaha is úgy érezhettétek, hogy elválaszt benneteket az emberiség fent maradó részétől vagy akár csak önmagatoktól és az Istentől.
Tény, hogy sohasem lehettek különválasztva a bennetek lévő Isteniségtől, ahogyan nem lehettek különválasztva a fivéreitektől és nővéreitektől, embertársaitoktól sem valamint a bolygón és azon túl a létezés minden formájától.

Ezek voltak a régi 3D-s hazugságok és a régi hitrendszerek és olyan régi életformák, amelyek mára feleslegessé váltak.
Fogadjátok el a változásokat, fogadjátok el a belső átalakulást. Nyissátok meg a szíveteket, hagyjátok had folyjanak a könnyek és ezek folyni fognak, amikor megnyíltok és ezek a gyógyítás könnyei. Ez azt jelenti, hogy most át tudtok változni annak az igazságába, akik és amik vagytok, a lelketek szintjén, az Isteni szinteken és így tehát készen álltok arra, hogy belépjetek a lélek teljességébe a Teremtés minden szintjén és létezésében!

Vessétek le a régi ruhákat, vessétek le a régi Ádámot és a régi Évát!
Engedjétek el a múltat, nem létezik már, kivéve, amibe kapaszkodtok! Engedjétek el az egot és az elmét, ami megpróbál benntartani benneteket a régi programozás és hitrendszer keret rendszerében! Ezek nem szolgálják a továbbiakban a legmagasabb szintű lelki javatokat és növekedéseteket.

Fogadjátok el az Isteniséget önmagatokban! Fogadjátok el az új önmagatokat, ami igazából mindig is létezett és örökké itt van. Csak annyi történt, hogy ezt egy időre elfelejtettétek és most erre emlékeznetek kell! Ne ragaszkodjatok semmihez vagy senkihez! Engedjétek el! Ez a legmagasabb szintű és minden szintű emelkedés.

Emelkedjetek!
Engedjétek meg, hogy a bennetek lévő Isteniség Eggyé váljon veletek, mindennel, amik vagytok ,hogy emlékezhessetek és felemelkedhessetek annak az igazságába, hogy kik éa mik vagytok igazán – a Lélek és a Mindenható szintjein!
Judtih Kusel 2020 október 18.
Ford: Venczák Marianna 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése