2020. november 11., szerda

"Tanúi leszünk -Á Ildikó 2020.11.08.

 Tanúi leszünk, mint egy filmben, akciójelenteknek, letartóztatásoknak, leleplezéseknek...




"Tanúi leszünk

Ágoston Ildikó 

2020.11.08.

Részlet

"Tanúi leszünk, mint egy filmben, akciójelenteknek, letartóztatásoknak, leleplezéseknek és olyan leleplezéseknek, amelyek nagyon meg fogják lepni az egész emberiséget és át fogják alakítani az egész világot. Q egy olyan szövetség részét képezi, amelyben titokban ténykednek a cabal ellen évtizedek óta. Q felfedte magát 2017 októberében, és azóta, a QAnon mozgalom megnőtt. Egy igazi háború, amelyben harcoltak, és amely most folyamatosan egyre inkább látható.

Az első csatát a gyerekek megmentéséért vívták. A hatalmas nemzetközi emberkereskedelem milliárdokat hozott a Deep State-nek. Megállították az egész világon a gyermekek elrablását, nemi erőszakot, kínzását, mentális manipulációját, kizsákmányolását és a gyermekáldozatok bemutatását. Donald Trump a 2016-os megválasztása óta nyíltan folytatta a harcot az emberkereskedelem ellen és ezért gázol a becsületébe, próbálja elhitelteleníteni a Deep State zsoldján élő média.
 
Mostantól mindenütt megjelennek a pedofilokról és a gyermekek internetes értékesítéséről szóló cikkek, és az emberek kezdik felfedezni a borzalmakat.

Három év alatt a Trump adminisztráció több tízezer lepecsételt bírósági aktát hozott létre, és most, hogy megnyitják azokat, számos letartóztatás történhet. Köztisztviselők, cégvezetők és kormánytisztviselők százai mondtak le posztjukról, mert bűnrészesei vagy végrehajtói voltak az emberkereskedelemnek. Néhány nagyon híres embert letartóztatnak, és ők tudják ezt. Sokan megpróbálják elhagyni az Egyesült Államokat, és megpróbálnak elrejtőzni. Epstein* és később  G. Maxwell** letartóztatása nagyban hozzájárult ezeknek a hálózatoknak a lebontásához és a bűnösök megtalálásához, időnként nagyon magas helyeken, mint például az angliai András herceg.***

A tavaszi korlátozás lehetővé tette, hogy több ezer gyermek távozzon a rejtekhelyekről és az alagutakból, ahol tartották őket. Augusztusban sok robbanás és tűz történt az egész világon. Q figyelmeztetett minket egy posztban BOOM BOOM BOOM BOOM. Ennek eredményeként elpusztultak azok a raktárak, ahol a gyermekeket őrizték várva a szállításukat az Egyesült Államokba, Európába vagy máshová.

Ma tanúi vagyunk a vírustól, az oltástól és az elnyomástól való elterjedt félelemnek, amely azt eredményezi, hogy önmagunkat fosztjuk meg a szabadságunktól, amely a mély állam fennmaradásának egyik utolsó megnyilvánulása. Azok, akik évek óta manipulálnak minket, tudják, hogy a halálbüntetést kockáztatják, vagy börtönben végzik az emberiség elleni bűntettek vagy más árulás miatt. " 
(De még reménykednek, és foggal-körömmel harcolnak/Milly)

Forrás:

Megjegyzések:

*Jeffrey Epstein (Brooklyn, 1953. január 20.Metropolitan Correctional Center(wd), 2019. augusztus 10.) amerikai üzletember és elítélt szexuális bűnelkövető. 2019-ben előzetes letartóztatásba került egy New Jersey-i repülőtéren emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával.[5] 2019. augusztus 10-én manhattani börtöncellájában elhunyt.[6]

Jeffrey Epstein halálának oka máig ismeretlen. A Metropolitan börtönben, aznap éjjel amikor Epstein meghalt, az őrök aludtak és a kamerák ki voltak kapcsolva. A nyelvcsonttja 3 helyen is eltört. Ez szokatlan, mivel abban az esetben is maximum két csontja tört volna, ha saját magát fojtogatja. Bár a hivatalos közlemény szerint Epstein öngyilkosságot követett el, nem kizárható, hogy erőszakos gyilkosság áldozatává vált.
(Wikipedia)

** Jeffrey Epstein amerikai pénzember látszólagos öngyilkossága után egykori barátnője, Ghislaine Maxwell került a figyelem középpontjába.Az Egyesült Államokban vádat emelnek ellene, miután az FBI letartóztatta azzal a gyanúval, hogy segítette Epstein kiskorúival való visszaélését azáltal, hogy segített toborozni és ápolni (kiképezni) a kiskorúnak ismert áldozatokat.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-53268218

**A 60 éves András hercegről már évekkel ezelőtt kiderült, hogy közeli üzleti és baráti viszonyt ápolt Epsteinnel, aki fiatalkorú lányok sérelmére elkövetett szexuális visszaélések miatt többször is megjárta a börtönt. A vádhatóság már egy ideje szeretné tanúként kihallgatni II. Erzsébet királynő harmadik - és sokak szerint kedvenc - gyermekét a néhai amerikai pénzemberrel kapcsolatban. Az ügyben azonban eddig egymásnak ellentmondó nyilatkozatok születtek: András jogi csapata azt állítja, a herceg az idén háromszor is felajánlotta az amerikai igazságügyi minisztériumnak segítségét az Epstein-üggyel kapcsolatban, a minisztérium viszont azt állítja, András nem mutat együttműködést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése