2020. december 8., kedd

Mire várunk? - Milly 2020.12.07.

Rengetegen szeretnének  egy szebb, jobb életet. De az elképzelések különbözőek és nem kidolgozottak. 


Árpád vezér szobra a Hősök terén. Ő tudta hova vezeti a népét. Konkrét terveik voltak. Nem menekültek.

Mire várunk?

Milly

2020. december 7.

Fontos dologról szeretném kifejteni a véleményemet. 

Életünk eseményei arra késztetnek bennünket, hogy gondolkodjunk el, hogyan lesz tovább. Mi fog történni velünk? Vagy  min tudunk változtatni mi saját magunk ? És hogyan? Ezek a kérdések égetőek. 

Legjobb tudásom és tapasztalataim alapján összefoglalom, ami egyre határozottabban körvonalazódik bennem. 

Hallom sokfelől az elégedetlenkedést... "Más országokban már tüntetnek, mindenhol megy a balhé!.. Másutt bezzeg leveszik az álarcot! ...Mi meg ülünk a fenekünkön, kussolunk? ...Meddig várunk még?"

Ezek a kérdések vannak  a szóbeszédben.. Tényleg mi lehet az oka? Félünk talán? Az elégedetlenek talán nincsenek elegen? A csúcs az, amikor a magyarok a honfitársaikat összességében illetik emiatt csöppet sem kedves szavakkal .

Érdekes módon az elégedetlenek sokan vannak, de hiába. Nem tudta őket eddig mozgósítani egyik szervezkedés sem. Félnek a magyarok? 

Nekem más a véleményem, és szerencsére ezzel nem vagyok egyedül. 

Azzal teljesen egyetértek , hogy a mostani helyzet tarthatatlan, mert  hatalmas veszélyek leselkednek ránk.   Valóban igaz az is, hogy  már kevés az időnk. Látni lehet, hogy felgyorsult a támadás az emberiség ellen. Úgy néz ki, hogy egy hónapon belül el fog mozdulni az életünk vagy erre, vagy arra! Nem mindegy, hogy melyik irányban! Föl vagy le? Fölfelé, vagy lefelé?

Arra már rájött a  többség, hogy nem jó ez a rendszer amiben élünk. Rengetegen szeretnének  egy szebb, jobb életet. De az elképzelések különbözőek és nem kidolgozottak. 

Ezek a jelszavak: Vezető-váltást!.. Rendszer-javítást!..  Rendszer-váltást! ...Hangzatos szavak. Érdemes megvizsgálni alaposan, hogy mit, miért és hogyan kívánnak megvalósítani. Mert ezek a kitűzött célok is önmagukban veszélyesek lehetnek  Zsákutcába  vezethetnek, vagy még nagyobb káoszba.  Tehát ez így kevés, ennél több kell, jóval több! Elmondom miért.


1. Vezetőváltás.  Elterjedt nézet, hogy minden rosszért a kormány, sőt egyszemélyben a kormányfő a felelős. Itt most nem írom le, mi a véleményük róla, és mit kívánnak neki, nekik. Ez aztán a megoldási javaslat! Ugyan mitől lenne jobb az új vezető, akit persze elkap a gépszíj és ugyanúgy ugyanazt a rendszert működtetné ?

2. Rendszerjavítás. Szó szerint ez nem így hangzik el, de erről van szó, amikor  törvények, szabályok,  megváltoztatását szeretnék,  persze vezetőváltással együtt. Ezt leginkább az ellenzéki pártok hirdetik. ...Csöbörből vödörbe kerülnénk...

3. Rendszerváltás. többféle verziót látok hirdetni. 

     a) verzió -Valójában kormányváltás, "az ellenzék másképp gondolja" címmel működne majdnem ugyanaz. Liberális, szélsőjobb, vagy kommunista eszmék alapján is hasonló felépítésű lenne a rendszer. Diktatúra nélkül nem is tudnák megvalósítani.

     b) verzó -A királyságot szeretnék megvalósítani már most. Mivel véleményük szerint ez az egyetlen igazságot biztosító hatalom. Már több jelölt, és önjelelölt is van a posztra. Úgy látom  a nép nem tudná egyöntetűen elfogadni ezt az államformát, sőt királynak alkalmas személy sincsen! A mostani királyságokat elnézve pedig az látszik, hogy a király csak báb, a hatalom a politikusoké és a pénzembereké.

     c) verzió -Igazi demokráciát akarnak bevezetni. Népuralmat, alulról építkező államformát. Láttunk rá példákat. Francia forradalom mit eredményezett? Napoleon hatalmát. Rómát is nézhetjük, hisz onnan indult a demokrácia. Mi lett a vége? Teljes erkölcsi romlás és bukás. 

      d) verzió  - Szentkorona Országának megvalósítása.  Gyorsan nő a tábora azoknak, akik ezt tűzték ki célul. Viszont még kevesen ismerik ezt a témát.

Ez eddig hétféle verzió. Ez az egyik oka a nép tanácstalanságának, várakozásának. Nem látják a megfelelő megoldást. Hőbörögni, tüntetgetni vagy fegyvert fogni mit ér, ha nincs megfelelő alternatíva ? 

Arról nem is beszélve, hogy kis ország vagyunk kis fegyveres erővel és körbe vagyunk véve erősebb országokkal, akik nem mind szimpatizálnának velünk. Saját érdekükben, vagy  mások "kérésére" beavatkozhatnának. Volt már ilyenben részünk nem is egyszer.

Fontos látni,  hogy nincs konrétan kidolgozott jövőképe egyiknek sem!        Egyedül Szentkorona Országának alapjait kezdték már néhányan megtervezni.

Összefoglalva tehát:

    Melyikbe ugorjunk bele?

    Kik vezessék az országot?

    Mi a biztosíték arra, hogy a hatalom és pénz nem hülyíti meg őket?

    Mennyiben és kinek lesz jobb és kinek rosszabb?

     Mi a biztosíték arra, hogy a rendszer nem lesz korrupt és igazságtalan?

Ezek az alapvető kérdések, melyeket a jövőnk kidolgozásánál meg kell tudni válaszolni.

A magyar nép már sokszor megégette magát, amikor őszinte hittel, nagy lelkesedéssel kiállt a szabadságáért.  Sajnos hivatalosan is az ilyen megbukott harcokat ünnepeljük minden évben! Dicsőséges csatáink a szőnyeg alá vannak söpörve. A vértanúkra emlékezünk, a nagyszerű hőseink nevét lassan elfelejtjük. Nem csoda, ha nem merünk beleugrani olyanba, aminek nem látjuk a kimenetelét. Még hozzávehetjük a mindenből kiábrándult emberek apátiáját. Nem csoda ha várunk. 

Jó lenne  konkrét alternatívát nyújtani az embereknek, hogy legyen mihez csatlakozniuk. Viszont ez a jövő zenéje lesz. 

Addig is magunkon kezdjük el sürgősen a változtatást! Mert mi  vagyunk a kulcs. Amit ma megtehetünk, az a jellemünk megjavítása. Mert minden gondunk innen származott, belőlünk, a hibáinkból. Mi tudjuk kijavítani.  Ha hisszük, ha nem. 

Milly

Folyt.köv.

Szívesen veszek véleményeket, kiegészítéseket, javaslatokat. (Az udvariasság szabályain belül)

Milly






   




2 megjegyzés:

  1. Én abszolút egyetértek! Mindenki folyamatosan csak a másikra mutogat, a másikat okolja, hogy ilyen a rendszer, az tehet róla, hogy nekem ilyen az életem, stb. De senki nem kezdené saját magával... Mert az fájdalmas az egonak beismerni, hogy mindenki saját maga felelős az életéért, ezért hárítja a felelősséget magáról egy kívülállóra. Pedig szerintem a helyzet az, hogy csakis akkor változhat itt valami, ha mindenki saját magán kezdi a változtatást. Amihez teljes őszinteség, beismerés kell saját magadhoz. Áltathatja mindenki magát, hogy ez hülyeség és inkább kényelmesebb mást okolni a saját életünk miatt. De ez akkor is így van. Azért tartunk még mindig itt, mert így gondolkodunk. Kezdjen el mindenki saját magával foglalkozni, befelé figyelni :)

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy nem fog tetszeni a véleményem, de én azt mondom, hogy erre az egészre semmi szükség, rendszer sem kell, semmilyen sem, mert minden rendszer csak köti a lelket. Meg fog szűnni a dualitás, mindenki saját maga vezetője lesz, a Föld megy az 5. dimenzióba kb. 5 év és teljesen benne leszünk, aki megfejlődi az itt maradhat aki nem az elmegy. Persze tudom, hogy még az embereknek szüksége van valamilyen rendszerre de annak is csak pár éve van biztos, hogy nem több. 5D-ben mindenki meg tudja teremteni magának egyénileg mindent amire csak szüksége van így pénz sem kell, nem is lesz pár év múlva.

    VálaszTörlés