2021. január 12., kedd

MI A NESARA / GESARA / TRUMPSARA? 2020.12 20.

 NEMZETI és GLOBÁLIS gazdasági, biztonsági és reform törvény.





MI A NESARA / GESARA / TRUMPSARA?

2020.12 20.


NEMZETI gazdasági reform és értékpapírosítás törvény

TRUMPSARA Trump elnök  törvény változata.

2000-ben elfogadott, de soha nem hozott törvény. A törvény országosan kezdődött, és globálisan elágazott. A törvény elfogadására tett erőfeszítéseket a gonosz  Cabal elfojtotta és megállította. Röviden ... ez egy törvény, amely megváltoztatja a világot és az életünket !!

Ez a gyönyörű törvény ISTENI !!  ! Túl azon, amit bárki el tudott képzelni!

AZ EMBERISÉG MINDEN tàmogatása minden uton  !! A szegénység vége, a hajléktalanság, az idősek küzdésének, az emberek küzdenek, az adósság eltörlése, nincs több korrupt kormány, hatalom az embereknek, alkotmánybíráknak / ügyvédeknek. A Federal Reserve-t màr a Pénzügyminisztérium irányítja. A képzeletet felülmúló kúrák és terápiák! Az életet megváltoztató szabadalmak és technológiák! Sokkal több van, és megosztom most  a NESARA frissített verzióját.👇👇👇

A TRUMPSARA-t kissé módosították az eredeti törvényhez képest, mert Trump elnök azt akarja, hogy az emberek tegyenek meg mindent  azért, hogy ez a gyönyörű jólét elinduljon. Ha  egyszerű emberként , arról álmodozol, hogy olyan helyre utazz, ahova mindig is képzeltél; vagy olyan személy, akinek gyógyszert kellett szednie a nap ôsszes oràjàban; vagy egy gyermek, vagy család, amely arról álmodozik, hogy meleg van az  otthonában, van  egy párna és ágy meleg takarókkal, ahol tud aludni / egy otthon minden fontos dolgàval; vagy a te orszàgodnak veteránja, akit kihagytak, amikor visszatért a szolgálatból, és jobb polgári életmódot remélt; vagy olyan ország, amelyben már nem lesz diktátor; vagy egy közösség, amelyben szívesen élnél a földôn vagy olyan ország, amelynek forrásokra van szüksége mint pl a te  országodnak  virágzásához. 
Egy gyümölcs vagy zöldség megváltoztathatja világod. hogy Hogyan? Ültess el egy gyümölcs- vagy zöldségnövényt, és adj el belőle, aztán többet ültess , és többet árulj, és így tovább, és így tovább ... és ez megváltoztathatja az egész világot! És legfőképpen ... Béke a világ körül! És az Egyenlőség!

Ha fizetéstől fizetésig élsz, képzeld el, hogy a legtöbb termék költsége mennyire egyszerû és  megfizethető.

Bőség sokféle módon!

Bizonyos elengedett adósságok sok millió embernek segítenek majd  a világon.

Tehát mikor történik meg ez ?  MOST! 
Kiss László

Sokkal részletesebb infók: 

A Globális Gazdasági Biztonsági és Reformtörvény egy globális jóléti program, amely a bejelentés és aktiválás határán áll. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése