2014. április 20., vasárnap

Szent János a Fény Kapujában a Magyarokhoz



 2012-ben még nem voltunk elég felkészültek. Eltelt két év. Sokat változtunk, ezt lássuk be. De ma vajon:

"készen álltok-e szívetekhez vonni az elfáradt, gyötört világot? Ti, akik ugyanúgy Szeretetből Valók, mertek-e az élére állni a Táltosok dobjának hívó szavára?" -Keresztelő Szent János




Szent János a Fény Kapujában a Magyarokhoz 

 2012. december 21-én


Áldott Csillagai a Fénynek!

Elértetek hát ide, amire annyi évezreden keresztül vártunk!
A Fény Szüze kitárja köpenyét és Napbaöltöztet benneteket is.
Könnyedén átszökkentek az idővonalakon és a téren, a megérdemeltetekhez és a hideg nem fagyaszt, a hőség nem perzsel többé.
Káin feltámasztja Ábelt, Buda megrázza magát és engedi azt, hogy 108 Tara ölelje át és emelje a fénybe.
Az erdélyi kerekek újra a saját irányukba pörögnek, és Dobogón a valaha volt összes Táltos egy jelre emeli egyszerre az égre dobját. Gabriel már felemeli kezét.
Ekkor a Fény Szüze lélegzetet vesz. A Nap sárgája összeolvad Szíriusz kékjével és Türkizbe virágzotok. A FöldAnya felsikolt és megszüli sajátmagad szépét.
Zengenek a Plejádok, a Vega örömkönnyei ráfolynak a Tejútra, a Vénusz és az Andromeda körtáncot jár az Istennő cédrusánál. Orionban újra béke van. A Kentaur kilövi nyilát. Arkturusz bölcsei kerekasztalt ülnek. Észak Sasa és Dél Kondora, Sólyommá egyesül és mutatja a nyíl irányát, mindegyikőtök szívét. Aranyplatina nyílvessző nem mérget hordoz, hanem felszakítja bennetek az emlékezést. A Sötétség alkonnyá szelídül és a vakok szemüket mossák a hét sugárral.
13 bankár tavakat tölt meg könnyeiből, amint megpillantja valódi önmagát.

És Ti, akik Magyarnak hiszitek magatokat, akik eonok óta vándoroltok a végtelen űrbe, hogy ráleljetek a kisebb elveszettnek hitt testvéreitekre, Ti, akik fennkölt és nemes és ősi csillagnép, készen álltok-e szívetekhez vonni az elfáradt, gyötört világot. Ti, akik ugyanúgy Szeretetből Valók, mertek-e az élére állni a Táltosok dobjának hívó szavára? Ti, a kinevettek, a széllelbéleltnek kiáltottak, az örök lázadók, a nyugtalanok, mertek-e most elsőként átkelni a kapun? Mert az elsőként való átkelés az nem érdem, hanem a mindenség tisztelete és bizalma. És a Bal meg a Jobb, meg a Közép, meg az Alul meg a Fölül elfeledi végre egymást megosztó sérelmét? Ki tudjátok-e venni szemetek homályos tükréből, a gyanút, a félelmet, az uralmat, a gőgöt, a gyűlöletet és helyette a szíveteket tükrözni. Én Mondom a Keresztelős, most Damaszkuszban visszaillesztem fejemet és a szemetekbe nézek. Lássátok hát rajtam keresztül ezt a Mindenható, Mindenütt Jelenlévő, Mindentudó Isteni Szeretetet, ami értetek van.

Ti akik, legközelebb vagytok FöldAnyácska öléhez, képesek vagytok-e valóban a Szív Népévé válni, amelyről szól csillagnemzeti próféciátok?
Hát nézzetek a szemembe és a szívetekkel válaszoljatok!

Hozzátok, ennek a Népnek a vezetőihez szólok!
Képesek vagytok-e átérezni azt a Kegyelmet, azt a bizalmat, amit e néptől kaptatok. Nektek térden állva kellene szolgálnotok ettől a hatalmas megtiszteltetéstől, hogy vezetői lehettek e nemes nemzetnek. Nektek nyugodnotok nem szabadna, amíg éhes száj, hajlékot nélkülöző, munkától elgyötörtek és mosolytalan gyermekek vannak. Amíg egy is van, mert a legelesettebb adja meg a nemzetetek mostani értékét. Értitek ezt? Átérzetik ezt?  Amíg elesettek vannak, amíg lelkileg száműzöttek vannak, amíg megbélyegezettek vannak. Nemde, Ti mondtátok egykor: Minden Magyar felelős minden magyarért. Akkor Én Mondom ezt most, az egykori saját vállalásotokból. Itt az idő a felelősségvállalásra. Minden Magyar felelős Önmagáért, Minden Magyar felelős Minden országbeliért, Minden Magyar felelős Minden Magyarért, Minden Magyar felelős a Földanyán Mindenért ami van, Minden Magyar felelős a Napért, a Holdért, a csillagokért, az Univerzumokért, és Minden Magyar felelős az Istenért és Istennőért, Minden Magyar Felelős az örök élet szerelméért. És ez volt a mi közös szerződésünk.
Mert Ti Magyaroknak mondjátok magatok, akkor most itt az ideje hogy azok is legyetek!

Itt álltok a Fény Kapujában!
Mi itt állunk kinyújtott kézzel és várunk bennetek.
Nézzetek a szemembe és válaszoljatok, válaszoljatok a szívetekkel.
Válaszoljatok a szívetekkel!

Újra mondom néktek!
Ez a Föld a Szeretet, Béke és Gyógyulás Földje lesz, mert a teremtés annak szánta és Mindez meg kíván nyilvánulni általatok, és e szent pillanatban elkezdhetitek a saját hatalmatok által meg is élni mindezeket.

Örök Áldásunk veletek van, átölelünk bennetek a Mindenható Szerelmével!

János Aki vagyok és Akik Ti Is Vagytok



Közreadja: www.foldicsillagok.hu 

Írta: Nász János   
2012. december 21. péntek, 09:37

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése