2015. augusztus 17., hétfő

Galaktikus Istennő - Cobra 08.04.



 A múltban az embereknek tudomása volt a Galaktikus Központból származó férfi energiákról, amely Galaktikus szuperhullámként mutatkozott meg, és képes volt elmozdítani bolygók pólusait, elindítani drasztikus klíma változásokat és fajok kipusztulását eredményezni.




Cobra 2015 augusztus 14-i bejegyzése

Galaktikus Istennő

Ahogyan a Galaktikus Központból áradó energiák erősödnek, fontossá válik az emberek számára, hogy tudatába kerüljenek a Galaktikus Istennőnek. A múltban az embereknek tudomása volt a Galaktikus Központból származó férfi energiákról, amely Galaktikus szuperhullámként mutatkozott meg, és képes volt elmozdítani bolygók pólusait, elindítani drasztikus klíma változásokat és fajok kipusztulását eredményezni. Itt az ideje éberré válni a Galaktikus Istennőre, a Galaktikus szuperhullám női aspektusára, amely korábban soha nem ismert Szeretetként fogja megmutatni magát ezen a bolygón.


Ez az energia meg fogja könnyíteni az áttörésünket az Esemény idején és hatékonyan kitörli majd a negativitás elsöprő többségét az átmenet csúcsán.

Minél több ember tud erről az energiáról és válik képessé arra, hogy csatornázza a saját energiamezőjén és testén keresztül, az energia annál inkább tudja majd lágyítani a globális kollektív ösvényünket.

Itt egy példa, hogyan jelenhet ez meg:



https://www.youtube.com/watch?v=8oqPR5-GLuA#t=238

Jó volna, ha annyi 'Sisterhood of the Rose' ('A Rózsa Apácarendje', nem ismerem ezt a csoportot, nem tudom, magyarul mi a nevük - a fordító) csoport alakulna világszerte, amennyi csak lehetséges, hogy csatornázni tudják ezt a Galaktikus energiát. Ha szeretnél alakítani egy csoportot a közeledben, meglátogathatod ezt az oldalt:

http://prepareforchange.net/…/sisterhood-of-the-rose-membe…/


Vagy lépj kapcsolatba velük itt: sisterhood@prepareforchange.net

A következő csoportok nem kapcsolódnak közvetlenül a Rózsa Apácarendjéhez, de nagyon jól együttállnak az Istennő lényegével és példaként szolgálnak a Rózsa Apácarendjének működéséhez:

http://awakeningwomen.com/womens-temple/


http://awakeningwomen.com/womens-temple/list-of-groups-2/

A Cabal nagyon jól tisztában van az Istennő energia hatalmával és jelentőségével az Esemény létrejöttében és jóllehet, már nem a Középkorban vagyunk, még mindig elfojtják:

http://www.dailydot.com/life…/instagram-goddess-tag-banned/…
http://3.bp.blogspot.com…/AA…/OGFiqtltUyo/s1600/Goddess.jpg



Minden valószínűséggel észrevettétek, hogy jelentőségteljes információ nem került nyilvánosságra az utóbbi néhány hétben. A leghitelesebb források nem kaptak semmilyen jelentős információt vagy pedig megkérték őket, hogy ne hozzanak nyilvánosságra semmi jelentőset, amíg a Fény erők bizonyos műveletei be nem fejeződnek. Ez teret nyithatott rengeteg hamis informácónak és a blogszfréra tele van spekulációval, amelyeknek nagyrészt nincs valóságalapja és nagyon sokan vádolják is egymást azzal, hogy elmeprogramozás alatt állnak. Kérlek, legyetek tudatában annak, hogy ezen a bolygón nyilvánvalóan mindenki elméjét programozzák egy bizonyos fokig, és mégis, az emberek többsége lényegében jó, és próbálja a tőle telhető legjobbat tenni, hogy javítson a helyzeten. Erre kellene koncentrálnunk.

A helyzet várhatóan egy vagy két héten belül javul, ahogy egy bizonyos fázis befejeződik, és új információ is nyilvánosságra kerül, valamint a színfalak mögötti történések végül a blogszférába kerülnek.

Az Áttörés közel van!

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/2015/08/galactic-goddess.html






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése