2015. augusztus 7., péntek

Példátlan kozmikus hullám éri el a Földet 2015 szeptemberének a végén


"Mi azt mondjuk, hogy lovagoljátok meg ezt a fotonhullámot mindennel együtt, amitek van. Tekintsétek úgy, hogy ez az Emberség igazi szabadságának a kezdete. Ünnepeljetek, azt mondjuk!"
Mihály ArkangyalUNPRECEDENTED COSMIC WAVE TO IMPACT EARTH IN LATE SEPTEMBER 2015

 Michael Arkangyal(csatornázta: Michael Love)
ARCHANGEL MICHAEL'S WEBSITE - MICHAEL'S BLOG
                                       

Példátlan kozmikus hullám éri el a Földet 2015 szeptemberének a végén
 2015, júl.27.

Kedveseim!

A világotokban egy alapos változás lesz a következő két hónapban, amint a Galaktikus Magból (a Pleroma-ból) jövő gamma fény erőteljes hulláma eléri a Földet és a lakóit.

Fontos megjegyezni, hogy mi már alaposan benne vagyunk a gamma sugárzásban, amely a WAVE-X (x hullám) nevet viseli és már sokan közületek érzik ezt az energianövekedést, amely  minden nap intenzívebb lesz 2015, szeptember 28-ig.

Az emberiség fejlődésének ezt a nagy pontját "THE EVENT HORIZON" (Horizon esemény) néven ismerik.

2015, szeptember 28 az a nap, amikor ez a szuper-hullám tetőzik és ez lesz a legmagasabb energetikai rezgés, amelyet valaha mértek a kozmosz modern történelmében.

Lesz valaki, aki aktuálisan ezen a napon emelkedik fel? Igen! Bármelyik fénylény, aki már a 21 Hertz 5D-s rezgéséhez közeli szinten rezeg, át fog törni az 5D-t védő akadályon, a "The Great Void"-on (a nagy űrön), és képes lesz megtapasztalni az Új Föld tartós érzetét a történelmünknek ebben a nagy pillanatában.

Sokan nem fogják fel ennek az új érzésnek a valóságát, mert az új Föld még egy hologram-mátrixon belül lesz, de egy jelentős javulás fog bekövetkezni a régi ellenőrző háló felett, amelyről 300 000 éve tudunk.

Az új Föld még mindig egy érzékelhető hologram, mert egy lélek csak egy hologramon belül képes lézeni fizikailag és megtapasztalni az 5D érzés élményét.

A fizikai része mindezeknek, akik még a 3. dimenzióban rezegnek, azonban az 5. dimenziós szinten gondolkodnak a 3D legtetején van. Az egyetlen mód, a nem holografikus mátrixban létezésre, nem számít mennyire ellenőrizve vagy égi módon, csak a nem-fizikaivá válás lehet.

Ti újra és újra inkarnálódtatok ide azzal a céllal, hogy a magasabb természetetekbe fejlődjetek vissza, de az igazi ok, amiért itt vagytok és itt maradtok azért van, mert szerettek fizikai létben lenni és megtapasztalni az öt érzékszervet. Ha ehhez egy jobb környezetetek lenne, minden tökéletes lenne. Ez az, amiről szó van, hogy megtörténjen!

Ugyanakkor, amikor megtapasztaljátok a 3D-s érzékszerveiteket egy 5D-s fénymátrixban képesek lesztek átmenni a fénytestetekbe (a Merkaba) és képesek lesztek korlátok nélkül közlekedni a magasabb birodalmakban.

„ Belelátva egy Új Mennyet és egy Új Földet látok”. Ez a két dolog nem ugyanaz. Az Új Föld magában foglalja a 3D, 4D és 5D-t és az Új Mennyben a 6-tól a 12. dimenziók vannak, ahova csak a fénytestben lehet átkelni.

Ez azt jelenti, ti nem hagyjátok el a 3D-t! Ehelyett ti folytatjátok a léteteket a 3D, 4D és 5D-ben ugyanabban a tér-időben (most itt) és teljesen tisztában lesztek az élményeitekkel mindegyik dimenzióban.

Jelenleg egy folyamatos haranggörbét tapasztalunk a gamma fény rezgésében, amely növekszik, amint elmozdulunk a fotonöv legintenzívebb része felé, így látni fogjuk, ha tisztában kell lennetek ennek  a hatásával a testre, az elmére és az érzésekre a következő két hónapban!

Ez az intenzív gamma energia folyamatosan érkezik és sokszoros égi eseményeket hoz létre, amelyek mind ugyanabban az időben jelennek meg, egy hatalmas mennyiségű kozmikus fény-adatot árasztva ebbe a rendszerbe!
Ez nem egy rossz dolog és természetesen nem kell félni, amint ezek az új adat-frekvenciák bombázzák a földet és a lakóit!

Egy káosz-szint lesz, ha ezek az új foton-adatok belépnek a mátrixba és integrálódnak, de ennek utóhatása lesz a régi ellenőrző mátrix hologram fokozatos átalakulása egy új kristályháló mátrixba, és ez az, amiért mi dolgozunk olyan régóta és látni akarjuk, hogy megtörténik.

Ismert, hogy a gamma fény képes bármilyen egyed DNS-ét azonnal átalakítani annak magasabb formájába. Ti most szó szerint gyorsan átalakulhattok a ti lehető legmagasabb formátokba!

Néhányan a végzetről és a sötétségről prédikálnak mindezzel kapcsolatban, másokat pedig teljesen hidegen hagy, hogy igazából mi történik.

Van sok Első-Hullámos, akik lelkesedtek a felemelkedésért az elmúlt 40-60 évben, akik nem voltak közömbösek ezzel kapcsolatban és örülnek, mert tudják mi történik.

Mi azt mondjuk, hogy lovagoljátok meg ezt a fotonhullámot mindennel együtt, amitek van. Tekintsétek úgy, hogy ez az Emberség igazi szabadságának a kezdete. Ünnepeljetek, azt mondjuk!

Éljetek hibátlanul minden szempontból, miközben mi minden pillanatban haladunk előre, amint az ionjaitok egyre gyorsabban és gyorsabban forognak.

Fontos, hogy hagyjatok mindent eltávolodni, ami ebből a szempontból nem szolgálja a lelketeket és nem nyitja meg az univerzum végtelen lehetőségeit.

A legtöbben már érzitek a rezgések erős növekedését a testben. Sokan közületek észrevettétek, hogy  elsodródtok az új helyetekről, elveszítitek a kapcsolatokat és az anyagi dolgokat. Néha teljesen kívül vagytok mindenen, egyedül, akár elveszve.

Biztosíthatunk benneteket arról, hogy minden úgy történik, ahogy kellene, és ez a régi energiák tisztulása, amelyeket olyan erősen őriztek. Ezek az alacsonyabb rezgések átalakulnak, így a fénynek és a szeretetnek ezek a isteni hullámai át tudnak áramlani a testen és leszállnak Gaia magjába. Az elnyomott érzelmi sérülések és a téves DNS programozás (korlátozott hitrendszerek) alacsony rezgéseit lehetetlen átvinni a magasabb dimenziókba. Ezeket a régi sérülésekből eredő energiákat el kell engedni a testből, így a fény-adatok teljesen át tudnak áramlani rajtatok és megfelelően földet érni. Ez teljessé teszi az isteni „áramköröket”, amely szuper lénnyé tesz titeket, amik valójában is vagytok.

A Földön a legmagasabb szintű ikerlángok fontos szerepet játszanak a "THE EVENT HORIZON"-ban. A világító ikerláng kulcsemberek vezetni fognak és megnyitják a kozmikus kapukat az ő együttes szeretetük intenzív erejével és előhozzák ezt a magas rezgésű érzékelést, amelynek a neve „Az Új Föld és Új Menny”.

Mi, akár az angyalok emberi testben, jöttünk, hogy elfoglaljuk a saját testünket az egész emberiségnek erre a nagy megvilágosodására és hogy hírül adjuk ezt a fontos üzenetet! Tudjátok, hogy sok Csillagfaj van most itt, ennek a hatalmas kozmikus történetnek a végső jelenetében, amelyben ti fontos szerepet játszotok.

Sok világból nagy egyéniségek vannak itt a tartományuk szélén, hogy lássák, hogyan csináljátok, és lássák, mit tesztek ezután. Ők csodálnak titeket!

Látjuk, hogy miután az első-hullám ikerláng kulcsemberek átmennek az 5D fátylán, meg fogják kezdeni a tényleges munkájukat mint férfi/nő csoportok a többiek legnagyobb szolgálatára, segítve az emberiség többi részét, hogy keresztülmenjen a nagy Szivárványhídon.

Nem győzzük hangsúlyozni annak fontosságát, hogy fordítsatok nagy figyelmet magatokra ebben a jelentőségteljes időben, hogy a legjobbat hozzátok ki magatokból!

Minden univerzumban ez a legnagyobb tanítás:
Szeresd Istent teljes szívedből, elmédből és lelkedből és ez a titok, hogy belépj a Mennyek Birodalmába. Kérdezünk titeket, kivel azonos ez a nagy Isten?

Szeresd magadat teljes szívedből, elmédből és lelkedből! Nincs más dolgotok, mint ezt tenni!

Köszönjük nektek nagyok, hogy eljöttök a Földre, erre a nagy céltudatos küldetésre.

Lépjetek be, ti jók és hűségesek! Ez a ti órátok a tündöklésre.
Ti vagytok a fénye ennek a világnak, ahogy egyszer egy nagy mester mondta. Ragyogjatok fényesen, hogy mindenki lássa.

Kedves barátaim, ez mind nagyon valóságos, már történik és meg fog történni pontosan úgy, ahogy mondják. Ez gyönyörű és csodálatos, és nincs mitől félni. Közületek senkit nem ér veszély.

A ti világotok most szabad lesz mindörökre! A szenvedés és káosz szintje ezen a bolygón nem maradhat meg még néhány újabb hónapig! Valamit azonnal tenni kell és ez valójában már megvan, amint Fénymunkások milliárdjai (ti) folytatják az átalakulást ebben a Szuper Tudatos Evolúciós Hullámban, hogy alakítsuk át magunkat és ennek a helynek a külső megjelenését paradicsommá, amint az volt.

Az ebben az üzenetben található adatok a forrásenergiából származnak ezen az eszközön keresztül.

Én a nagy Michael Arkangyal vagyok. A Szeretet és a Védelmezés Őrangyala, aki ezt mondja nektek. 

Isteni segítséget a fény minden nagy lényének!

 Michael ArkangyalFordtotta: MA
8 megjegyzés:

 1. Ilyen sokat írni és szeptember 29.-én megy minden tovább mint eddig.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A 2012.12.21-ről szóló jóslatot is sokan nem tartották valósnak .. sőt utólag sem... mert semmi változást nem éreztek.. pedig bizony hatalmas energetikai változás történt... de ha valaki nem hisz benne, és nem szívja magába az érkező energiákat.. ha nem nyílik meg a számára... akkor nála nem történik semmi.. valóban semmi pozitív... Egyébként napról-napra emelkedik az energiaszint, ami bizony egyre kellemetlenebb tüneteket produkál azoknál, akik nem fogadják be... Aki viszont vevő rá, az kivirul. :)

   Törlés
  2. Köszönöm Katalin, hogy közzé tetted. Ritkán szoktam dátumoknak hangsúlyt adni, de ennek most igen, mert az oldalad most úgy érkezett meg hozzám, hogy annak súlya volt.
   A 2012.12.21. is ilyen dátum. Azóta kegyelmi időben vagyunk, aki rá volt hangolódva, annak belülről is megjött az egyéni értesítés, nemcsak csatornán keresztül.
   Én azt szoktam csak komolyan venni amihez belső megerősítés is jön.

   Éva Kőhegyi-Aszalós

   Törlés
  3. Ma már látom, hogy miért ezen az oldalon keresztül jutott el hozzám ez az információ és nem egy másik megosztáson keresztül. (Tegnap még csak éreztem, hogy ennek külön jelentősége lesz.)
   Most hallgatom Born Gergelyt és mondja, hogy a Koronába ez bele van kódolva.

   Éva Kőhegyi-Aszalós

   Törlés
  4. Mivel nálam ebből a témából nőtte ki magát, ide teszem be.
   Idén újra a Királydombon adják elő az István a királyt, csak most fordítva, a Dombon lesznek a nézők és a lenti részen játszódik a darab. Ugye mond ez nekünk valamit..
   Tegnap kimentem megnézni a próbát még nem volt lekerítve, így fel lehetett menni a Királydombra.
   Aztán ma olvasom
   "Augusztus 20-a előestéjén utoljára mutatják be az István, a királyt a városligeti Királydombon - azt ugyanis eldózerolják."

   István, a király: a Királydombon többé nem adhatják elő
   https://www.vasarnapihirek.hu/fokusz/istvan_a_kiraly_varosliget_2015augusztus

   Mielőtt bárkiből előtörne az indulat, ne a politikát vagy egyebeket okoljon érte.
   A megoldás sem a háborgás vagy a tüntetés.
   Ez a magyarság kollektív tudatszintjéről szól. Először befelé és még jobban befelé, majd egészen befelé nézni.

   Éva Kőhegyi-Aszalós

   Törlés
 2. Az a legnagyobb probléma, hogy mindenki csatornázik mindent, csak azt nem hallja senki amit igazán kellene. Honnan jött már megint ez a katyvasz és kinek is szól pontosan?
  A szeretetet ne keverjük az álszentséggel!
  Mihály Arkangyal soha nem fog úgy üzenni, hogy: "Én a nagy Michael Arkangyal vagyok."
  Az igazi szeretet ennél jóval szerényebb!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sándor abban igazad van, hogy vannak benne zavaros részek. Ez annak köszönhető, hogy aki csatornázta még nem egészen tiszta szűrő.
   Az "Én a nagy Michael Arkangyal vagyok." - ezt én is kiszúrtam magamnak.-)
   A lényeget ez nem befolyásolja, ha kapsz hozzá magadtól más formában egy megerősítést.

   Éva Kőhegyi-Aszalós

   Törlés
 3. Most már nem 2012 hanem 2038 lett az új idöpont kitalálva, addig is szép emelkedést mindenkinek

  VálaszTörlés