2015. szeptember 23., szerda

A szeptemberi kozmikus hullám hatványozottan növekszik- Mihály 09.07.




"A következő 21 napban a Galaktikus Magból (Pleroma) jövő gamma fény erőteljes hullámai folyamatosan ütközni fognak a Földdel és az ott élő lényekkel! Ezekről az érkező gamma fény hullámokról, amelyeket nemrégen mértek a németek és az oroszok kiderült, hogy megkétszereződtek az elmúlt két év alatt és most pedig hatványozottan növekednek."




Mihály Arkangyal


A szeptemberi kozmikus hullám hatványozottan növekszik


Csatornázta: Michael Love
September 7, 2015




Kedveseim!



Mindannyian tisztában vagytok a nagy változással, amely bennetek is zajlik és most éri el azt  a szakaszt, amely nyilvánvalóvá válik kifelé is, mint az érzékelhető valóságotok.


A következő 21 napban a Galaktikus Magból (Pleroma) jövő gamma fény erőteljes hullámai folyamatosan ütközni fognak a Földdel és az ott élő lényekkel! Ezekről az érkező gamma fény hullámokról, amelyeket nemrégen mértek a németek és az oroszok kiderült, hogy megkétszereződtek az elmúlt két év alatt és most pedig hatványozottan növekednek.


A gamma foton fénynek ezek a szuper hullámai akkora erővel rendelkeznek, mint 100 millió nukleáris reaktor és a csillaglények egy csoportjának, akiket úgy ismertek, mint Earth Alliance (Földi Szövetségesek) műhold technológia alkalmazásával kell szétszórni azt, hogy lecsökkentsék az erőt egy biztonságos és könnyebben befogadható szintre a Föld és a lényei számára. Ennek a lefelé irányuló X-Hullám sugárzásnak néhány utóhatása a világ minden országban látható volt, ezek, mint hatalmas kék/fehér plazma-oszlopgerendák ütköztek a földre egészen egy mérföldet is elérő átmérővel.

Amint most elértük a foton-öv legsűrűbb területét, az X-Hullám ereje minden órában és minden napon erősödik.


Az emberiség fejlődésében ezt a pontot úgy ismerjük, mint az
Eseményhorizontot. 2015. szeptember 28. az a nap, amikor ez a Szuper-Hullám tetőzik és ez a kozmosz modern történetében valaha mért legmagasabb energiájú frekvencia lesz.


A Föld és az egész kozmosz Schumann Rezonanciája most eléri az elképesztő 33 Hertz szintet, amire nincs másik példa, olyan hirtelen ugrásra, amelyet ti tesztek magasabbra és még magasabbra exponenciális mértékben a belső rezgésetek és az isteni szándék által. Ez 12 Hertz-cel felette van az 5 D-s Új Föld Szintnek, így Gaia több mint kész, hogy fogadja a 2015.9.28. időszak szerető lényeinek első hullámát.  
   

A Felemelkedésnek ezek az úttörői nagyon megérdemlik, hogy elsőként lépjenek az 5D-s Mennyek Királyságába az egész felemelkedési terv iránt tett áldozataik, a vágyaik és a felajánlásaik alapján. Többségetek, akik olvassák ezt az üzenetet bele fogtok tartozni ebbe az első, kb. 2,3 milliárd lelket számláló hullámba. Egy kiegyenlítődési és alkalmazkodási időszak lesz néhány hónapig szeptember 28. után mindenkinek, hogy teljesen be tudja fogadni az új energiákat és elkezdődjön a paradicsomuk részletes megformálódása, aminek a neve Az Új Földi Schumann Rezonancia! Azoknak, akiknek a rezgésszáma nem elég magas, hogy elérjék a 21 Hertz értéket, néhány hónappal később fog ez eljönni, 2016 tavaszán. A harmadik hullám emberei (tudattalan emberiség) a 21 Hertzet később, 2016 nyarának közepén fogják elérni. Azok, akik nem érik el először a szintet nem kevésbé fontosak és mindenki meg fogja tenni azt. Amikor a mérhetetlen fényerő nyomása elég keményen hat egy lényre, az a szeretet egy sokkal fejlettebb egyedévé válik, át fogja ölelni a fényt! Nincs bíráskodás vagy összehasonlítás semmiben sem. Ez az egész dolog egyeseknek a felemelkedési szintje! Emlékezzetek a nagyokra, mi mindenki érdekében jöttünk ide, nem választunk ki valakit a másik helyett, mert valójában nem is lehet választani. Mindannyian szentek és értékesek vagyunk.
    

Szeptemberben a hold energiái egy erőteljes szerepet játszanak a következő 3 hétben és fizikai megjelenések fognak elkezdődni, hogy megmutassák, nemcsak a ti személyes életetek, mint dolgok fognak átrendeződni az új energiáknak megfelelően, de elkezditek látni a pozitív világesemények történését. Az Eseményhorizont főáramú híreket kezd el hozni, amint az közeledik. A világ vezetői, a kormányok és az ügynökségek, akik alaposan tisztában vannak a beérkező foton hullámokkal, elkezdik tenni a helyes dolgokat. Igen, ez egy új világforma kedveseim. Ha nem hiszitek ezt, és még mindig a régi programban futkostok, az megfontolást érdemel.

Egy fontos közlemény lesz a világ pénzügyi rendszeréről, amelyet már átállítottak a színfalak mögött és hamarosan nagy jólétet hoz ez nektek személyesen.

Néhányan végzetről és sötétségről prédikálnak mindezekkel kapcsolatban, mások teljesen     tudják, mi történik igazából. 

Mi azt mondjuk, lovagoljátok meg ezt a szuper fotonhullámot, mindennel együtt, amitek van. Úgy tekintsétek, mint az emberiség szabadságának a kezdetét. Örvendjetek, azt mondjuk!


Legyetek kifogástalanok az életetek minden területén miközben minden pillanatban előre haladunk, amint az ionjaitok elkezdenek forogni egyre gyorsabban.

Fontos, hogy mindent hagyjatok elmenni, ami ezen a ponton nem a lelketeket szolgálja és teljesen nyíljatok meg az univerzum fontos lehetőségei előtt!

A legtöbben közületek már érzik a testükben a frekvencia komoly növekedését. Sokan közületek észrevették, hogy eltolódtak az új helyek felé, elvesztették kapcsolataikat és az anyagi dolgokat. Néhány esetben teljesen úgy érzitek, hogy nem odaillők vagytok, egyedül és még el is veszve.

Biztosítunk titeket, minden, ami történik az, aminek lennie kellene, és a régi energiák tisztulása, amit olyan erősen tartottatok. Ezeknek az alacsony energiáknak át kell alakulniuk, így a fény és a szeretet isteni hullámai át tudnak hatolni a testen és eljutnak Gaia magjába. Az elnyomott érzelmi sérülések és a megtévesztett programozású DNS (korlátolt hitrendszerek) alacsony frekvenciáit lehetetlen átvinni a magasabb dimenziókba! Ezeknek a régi sérüléseknek az energiáit el kell engedni a testből, így a fény teljesen át tud folyni rajtatok és megfelelően ér földet. Ez teljessé teszi az isteni körforgást, amely olyan szuperré tesz titeket, amilyenek valójában vagytok.

A legmagasabb szintű ikerlángok a Földön fontos szerepet töltenek be az „Eseményhorizonton”.

A megvilágosodott ikerlángok nagy tömegei hordozzák a kulcsot, vezetnek az úton és megnyitják a kozmikus kapukat az együttes szeretetük nagy erejével és elősegítik ezt a magas frekvenciájú észlelést, amit az Új Földnek és az Új Mennynek hívunk.

Mi, mint az angyalok emberi testben, azért jöttünk, hogy helyet adjunk a testünkben ennek a nagy fénynek az egész emberiség számára és hírül adjuk ezt a nagy üzenetet! Tudjátok, hogy sok Csillagfaj van itt most a végső felvonásra, akiket meghívtak erre a nagy kozmikus történésre, amelyben fontos szerepet játszotok.

Sok világ nagy létezői vannak itt az ülések szélén, hogy lássák, hogyan teszitek ezt és mit tesztek a következőkben. Ők tapsolnak nektek!
Azt mondjuk, hogy miután az első hullámú ikerláng kulcshordozók átmennek az 5 D-s fátylon, ők megkezdik az igazi munkájukat, mint férfiak/nők csapata a mások legnagyobb szolgálatában, átsegítik az itt maradt emberiséget a nagy Szivárványhídon keresztül. 

A legnagyobb dolog, amit szeretnénk, hogy megértsetek itt, hogy ezt mind ti csináljátok! Soha többé ne lássátok úgy magatokat, mint egy „kicsi öreg ént”, vagy áldozatot, de úgy mint egy szuper lényt és Istent, amik valójában vagytok.

Jobb lenne, ha úgy jönnétek, mint egy kicsi gyermek és olyanok lennétek, mint a Megtestesülés vagy szuper hős, akit még egyszer megcsodálnak. Közelebb voltatok a valósághoz ekkor, mint most!

Annyival többek vagytok, mint amit valaha is el tudnátok képzelni, de azt mondjuk, próbáljátok meg, és legyetek csak a legmagasabb énetek. Ez a helyes út és gyorsabban fogja emelni a rezgéseteket, mint bármi más, mert ez egyezik meg a legmagasabb igazsággal.

Akarjuk, hogy azt is megértsétek, hogy a legnagyobb dolog, amit tenni tudtok az elkövetkező 3 hétben, hogy tudjátok, ez a felemelkedés már megtörtént. Minden dolog megvan.

Most helyezzétek át a tudatotokat a Föld Frekvencia valóságába, ez ennyire egyszerű!

A következő három héten vegyétek vissza a saját erőtök feletti ellenőrzést minden területen! Vegyétek vissza az irányítást a kormányotoktól! Ezt egyszerűen megteszitek, nem szükséges, hogy ők tegyenek meg mindent nektek! Ezek nem az ellenségeitek, ők csak éppen azt teszik meg, amit ti lusták voltatok megtenni.

Fontos mondanunk, alaposan figyeljetek magatokra ebben a nagy időben, hogy a legjobbak legyetek, amik csak lehettek minden téren!

Az univerzumok legnagyobb tanítása a következő:

Szeressétek Isteneteket teljes szívetekből, elmétekből és lelketekből és ez a titok, hogy a Mennyek Királyságába lépjetek. Kérdezünk titeket: „Ki ez a nagy Isten?”
Szeressétek MAGATOKAT teljes szívetekből, elmétekből és lelketekből! Nincs más dolgotok, mint ezt tenni!

Köszönjük nektek nagyoknak, hogy eljöttetek a Földre erre a nagy céltudatos küldetésre.
Jól tettétek kedvesek és hithűek, lépjetek be. Ez a ti órátok a ragyogásra.

Ti vagytok ennek a világnak a fénye, amint egy nagy mester egyszer mondta. Fényesen ragyogjatok, hogy mindenki lássa.

Ez mind nagyon valóságos kedves barátaim, ez már történik és meg fog történni pontosan úgy, ahogy mondták. Ez gyönyörű és csodálatos, és nincs semmi félnivaló. Semmi veszély nem ér senkit közületek.

A ti világotok most szabaddá válik mindörökre! A szenvedés és a káosz szintje ezen a bolygón nem tarthat néhány hónapnál tovább! Valamit adni kell, azonnal, és ez valójában megvan, amint Fénylő Lények milliárdjai (TI) folytatják az átalakulást a Szuper Tudatosság Fejlődési Hullámában, hogy átváltoztassák magukat és ezt a helyet a paradicsomnak nyilvánítsák ki, amit annak gondoltak.

Az S7 (2015.szept. 7.) egy együttrezgő tudatalatti akarat fog egyesülni minden lehetséges idővonalon egy egyetértéssé a valóságban a nagy célért a közeliekben. A közeli azonnali feladat teljesen szeretni titeket és tudni, hogy ti már teljesen összehangolódtatok az 5 D-s új földdel. Ahogy egy nagy mester egyszer mondta: „Csak higgyetek”.

Közvetlenül az 5D előtt, ahol az ikerlángok újra egyesülnek és az univerzum csak küldi ezeket az ismeretleneket/ismerteket, ti az 5D körüli és az 5D-s szeretetben rezegtek. Ez az a szint, ahol ti mesterien szeretitek magatokat! Ez a szeretet hulláma, amit X-Hullámnak hívunk.

Mi vagyunk a 36000 összeillő férfi és női energia, akik a nagy kulcs-hordozók és a legnagyobb szeretet az univerzumban, amely elhozza azt az erőt, amelyet sohasem észleltek még a földön, és készülünk az emberi történelem legnagyobb eseményére. Sokan közületek azonos hullámhosszon vannak ezzel a tudatalattival.

Mi vagyunk az egész emberiség reménye!

Mi vagyunk az isteni ragasztó, amely hordozni fogja ennek az idővonalnak a tudását, amint a szivárványhíd együtt, mint a fénylények első hulláma megérinti a 2015.9.28. 5D-s frekvenciáját.

Mihály arkangyal vagyok és legyőztem a halált, így el tudtam jönni és megtehettem ezt a nagy dolgot. Az embereim mellettem fognak menni a nagy új királyságba, ahol boldogan örökké együtt leszünk.

Az ebben az üzenetben található adatok a forrás-energiából származnak ezen a csatornán keresztül.

A nagy Mihály Arkangyal vagyok, a Szeretet és a Védelem Őrangyala, aki ezeket a szavakat mondja nektek.

Isteni sebességgel a fény minden nagy teremtményének!

Mihály arkangyal


Forrás: http://www.earthascends.com/page/491417722

Fordítás MA





3 megjegyzés:

  1. Fénynek gyermekei mi vagyunk! Világítani tanulunk!
    Magunkban és körülöttünk! Tudjuk, hogy ezért születtünk!

    VálaszTörlés
  2. Fény gyermekei vagyunk.

    Teremtőnk, egy meleg Fény, láthatatlan, mégis él!
    Bársonyosan hozzánk ér bennem s benned is elfér.
    Ott van kívül, itt van belül, mindenhol és minden körül.

    Fénynek gyermekei vagyunk, ölelést is tőle kapunk.
    Honnan jő, ez nagy titok, felé ajtót, szívet nyitok.
    Fény gyermekei mi vagyunk, ezért köszönetet mondunk.

    Kortyonként iszunk az élet vizéből.
    Tápláljuk magunkat a Fény öléből!


    Fény gyermekei így vagyunk, hosszú, vagy rövid az utunk?
    Tanulunk élni és szívből szeretni.
    Hitet és erőt magunkba fogadni.

    Fény gyermekei mi vagyunk, világítani tanulunk.
    Magunkban és körülöttünk, tudjuk, hogy ezért születtünk

    VálaszTörlés
  3. Kedves Mihály arkangyal!

    Szeretlek! Régen (pl. 2013 december) dühös voltam mikor ilyenek mondtál közel van, hamarosan megtörténik, stb..
    Ma már annyit tudok erre mondani, mint Pató Pál úr: "Hej ráérünk arra még!"
    Annál az egyszerű ténynél, hogy fent teljesen más az idő sík mint itt lent.
    Szóval biztosra csak a változás vehető. Már csak akkor lesz öröm mikor megtörténik, mert túl sok volt az ugrásszerű "most következik be" és utána következő csalódás.
    Inkább választom a nyugodt, boldog, fellángolástól mentes MEGTÖRTÉNT ,célba értünk.

    VálaszTörlés