2015. szeptember 3., csütörtök

Ugorjatok a karjainkba - Sananda 08.26.



Szerencsésen túljutottunk a tegnapi napon. Adjon bátorítást és erőt mindannyiunknak az alábbi üzenet. /Milly





Ugorjatok a karjainkba
Sananda
2015. Augusztus 26.




Kedves Testvéreim, Sananda vagyok
 
Azokról a fontos dolgokról akarok ma beszélni nektek, ami a Föld felszínén történik. Ma,  Kathryn és Christine a Mennyek Csapatának Tanácsával beszéltek azokról az átható frekvenciákról, amiket tapasztaltok. Több napon át dolgoztak azon, hogy megértsék,  ezek a frekvenciák, amik a cabal technológiából származnak, hogyan befolyásolják az emberiséget és mit akartak elérni.

Christine számára világossá vált, hogy a fondorlatos szándék az volt, hogy az emberiséget térdre kényszerítsék. A saját testében levő gondolatok és érzések  alapos vizsgálata után rájött, hogy ezek a technológiailag előállított magas, éles hangok behatoltak az ő mentális és érzelmi testébe, hogy az értéktelenség érzését hozzák létre. A nyilvánvaló eredmény bárki számára, aki ezt érzi az, hogy értéktelennek gondolhatja magát és annak az érzése, hogy képtelen átmenni bármilyen kihíváson, ami számára közbejön. Ez természetesen az, amit a cabal akar.
 
Szorosan megfigyelve a mindkettőjükre gyakorolt tudatalatti hatást, ami a kimerültség és a fizikai gyengeség növekedésében jelent meg, megállapították, hogy a frekvenciák valóban egy üzenetet hordoznak. Küzdöttetek már ti is ezekkel az érzésekkel magatokban, ugye? Ez volt a cabal alapvető fegyvere, úgy gondolták. Arra tervezték, hogy nyugtalanságot, elégedetlenséget majd végül nagy ingerültséget és kétségbeesést hozzon létre az emberi lélekben. Az ő sötét kísérleteik megmutatják, hogy ez egy hatásos fegyver az emberek egymás ellen fordításában és abban, hogy titeket könnyebben ellenőrizhessenek.

Hogyan tud az értéktelenség érzése könnyen irányíthatóvá tenni titeket? Hadd magyarázzam el a hatást, amelyet ez okozhat egy embernek. Amint Kathryn tanítja a könyvében, „Who Needs Light?”, egy személynek az önmagával való  kapcsolata alapvető fontosságú. Ha nem szeretitek magatokat, akkor általában nehéz szeretni. A saját értéketek vagy értéktelenségetek érzései meghatározzák azt, hogyan fogja egy egyén használni az élet-erejét, hogyan fog viszonyulni minden fontos kapcsolatához, és vajon értékesnek tartja-e magát még Isten szemével nézve is.

Láthatjátok, az értéktelenség éket ver a személy és önmaga közé és alapját képezi annak, hogyan kezeljék a saját testüket és még annak is, hogyan viszonyuljanak Anya és Atya rájuk irányuló szeretetére. Ha ti értéktelenséget éreztek, hogyan hihettek a Szeretetben? Hogyan bízhattok abban, hogy valaki szeretni fog titeket és igaz lesz hozzátok? Hogyan tapasztalhatjátok meg a jóságot magatokban és másokban? Ez az abszolút szenvedés és fájdalom, a legerősebb gátlója a boldogságnak, amit egy ember megélhet.

Ez mutatja, hogy a cabal valójában mennyire eltökélt és sötét. Felvidítja őket, hogy kitalálják, mit gondolnak az alapvető agymosó technikáról, amit korszakokon keresztül használtak az áldozataik akaratának megtörésére. A korábbi időkben közvetlenül használták, mint a kínvallatás fegyverét. Most biztosak abban, hogy csak be kell kapcsolni a transzmitterüket (átvivő berendezésüket) és sugározni a sötét tudatalatti üzeneteiket, hogy elérjék az uralmukat mások felett. Ezt gondolják ők a „nagy puskájukról” és ennek teljes arányú használatát megőrizték a mostani Föld feletti irányításuk végső órájáig.

Figyeljétek meg kedveseim az érzéseiteket az utolsó pár napon. Ez volt az intenzív támadás harmadik napja. Éreztetek egyensúlyhiányt, bátortalanságot, nemi vonzerő hiányát? Azok közületek, akik intenzív munkát végeztek a régi programozás kitisztításában nem önkéntesek vagytok a fegyver pszichológiai hatásában, de senki sem immunis az általa okozott kimerültséggel szemben, hogy ellenálljon a pszichétek felé irányuló  behatásnak napról napra. Kathryn képes volt követni a kimerültséget, amit érzett a frekvenciák hatására, mégha tudjuk is, hogy azok nem érintették az ő hangulatát vagy a viselkedését.

Ezzel szemben  Christine, aki intenzív fizikai kezelést kapott az Arkturiszi és a Galaktikus Föderáció Gyógyító csapatától, érezte a támadást minden téren – fizikailag, mentálisan, érzelmileg és spirituálisan.  Christine számára a kulcs a tudáshoz való ragaszkodás volt, hogy ő Anya és Atya gyermeke, hogy ő gyógyul és mi vele vagyunk minden pillanatban. Ő tudja a szíve és a lénye legmélyén, hogy ő Isten gyermeke és az Új Aranykor igaz. Ő ragaszkodott ehhez a tudáshoz még akkor is, amikor érezte a sebezhetőséget és a kétséget, amelyet a rezgések nemrégen kiváltottak.

Christine egy jó példa ezeknek a frekvenciáknak a hatására, mert majdnem fátyol nélkül jött ide és Anyához és Atyához fűződő mély és állandó kapcsolattal, még ha érezte is a támadásokat. Ezek a rezgések behatolnak az emberi testetekbe, otthagyva a nagy kimerültséget és a gyengeség érzését reménytelenül és egyedül. Bármilyen fizikai vagy érzelmi sérülés növeli az invázió hatását, ahogy azt tervezték.

Senki sem tudja elviselni az ilyen intenzív támadást anélkül, hogy ne érezné azt néhány módon. Szerencsére, a Fénymunkásaink a földön keményen dolgoznak, hogy kiválasszák és azonosítsák a hatás forrását magukban. Ennek eredményeként Kathryn a Tanácshoz ment, hogy leírja a mesterségesen létrehozott rezgések negatív hatásait, ahogy mi reméltük is, hogy fogja, és kérte az ilyen fegyverek használatának a befejezését a Földön és az egész Multiverzumban most és minden időben.



A velünk kötött szerződésetek azt igényli, hogy ti a földön felelősek legyetek a most folyó eltolódásokért. Vonzó számunkra, hogy ti kifejezitek a tudatos és a jól átgondolt szándékotokat a tanácsnak, a szerződésnek egy részét, amit eonokkal ezelőtt kötöttünk meg együtt. Amint egyre többen és többen felébredtek, hogy megértsétek a pontos lényegét annak, amivel mi mind megállapodtunk a Földön, lehetővé válik számunkra, hogy megváltoztassuk azokat együttesen. Ebben az esetben lehetséges számunkra, hogy „eltüntessük ezeket”, egy alapvető programmal segíteni minden ördögi technika és fegyver megszüntetését, amelyet a sötétek alkalmaztak, hogy szolgává tegyenek mindenkit a Földön.

A kétségbeesésnek, az önbizalom hiányának vagy a bátortalanságnak bármelyik pillanata megmutatja nektek a legjelentősebb lehetőséget a választásra, hogy létetek magjából tudjátok, ti Anya és Atya gyermekei és a Szeretet vagytok. Ennek a belső szándéknak az igazi indíttatása a szabadság.
 
A Szivárvány Hidat tőletek a felénk tartó irányba tervezték, nem más útra. Nektek kell beindítanotok, és minden egyes időben, amikor hívjátok a Mennyek Csapatát, beleértve a Felemelkedett Mestereket, a Galaktikus Föderációt, az angyalokat, a ti Felsőbb Éneteket és az ikerlángotokat, akkor ti erősítitek és szélesítitek a Szivárvány Hidat – a kapcsolatotokat a Föld és az Magasabb Dimenziók között. Ti teremtitek meg a Felemelkedési Oszlopotokat és az Új Aranykort pillanatról pillanatra, minden időben, amikor kapcsolatba léptek és kapcsolódtok velünk a Fényben és a Szeretetben.

Most körültekintően mozdulunk, mert nagyon fontos történések játszódnak, amelyek el fogják hozni számotokra ezen keresztül a jelenlegi „űrközi világokat”. El fogjátok hagyni a régi Mátrix rendszert és megalapítjátok a Paradicsom új energiáit, ami ezzel együtt az Új Aranykor. Ha a szándékotok és az elkötelezettségetek az új iránt növekszik, akkor ti a szabadság, a méltóság és a mindenki között meglevő testvériség irányába jöttök. Azt gondolhatjátok erről, olyan mint egy színpad, ahol egy filmhajsza van, ahol a hős éppen a levegőbe ugrott, hogy összekösse a távolságot két háztető között. Ti repültök, kedveseim és a közelgő landolás a ti saját erőtök biztos Hitétől függ és a mi képességünktől, hogy titeket biztonságban tartsunk, amikor landoltok az új világotokban – a mi együttes Teremtésünk világában.

Lendüljetek át kedveseim a megosztottságon! Titeket a tüzetek, az akaratotok, a szívetek és a velünk összekapcsolódott elmétek hajt. 

Sananda vagyok, tágra nyitott karral, arra készen, hogy elkapjalak titeket.


Átvette: Dr. Kathryn E. May, New York, August 26, 2015




Fordítás: MA





1 megjegyzés: