2015. november 9., hétfő

Emeld fel az értelmed! - Nagy Gábor 11.07.


"Szeretnélek megkérni benneteket valamire! Hogy a fenti mondatot, - ha elfogadod a célját és értelmét, - továbbítsátok minél több embernek. Nyilván nem nektek szánom, írom. Ti már értitek. Viszont akik hamis és megtévesztő mesét néznek, ők saját erejükből nem képesek végig vinni a leírt gondolatmenetet. "


EMELD FEL AZ ÉRTELMED!

Alapvetően fénymunkások és spirituálisan felébredtek szokták olvasni az írásaimat. A fenti megszólítás biztosan nem nekik szól! Ha valaki közülük félreértené, még most, az elején kérek elnézést tőle.
Általában a teremtés módszertanát követem életem során. Ez azt jelenti, hogy minden esetben valamilyen gondolat, eszme, cél, érdek, értékrend, program mellé állok. Energiámmal azt támogatom. Soha nem, valami ellen!
Most azonban kivételt teszek. Okom van rá.
Most, valami ellen hívom azokat, akik értik, miről beszélek.




Van egy nemzetközi agymosási program, amihez a hazai politikai elit egyik vezéralakja is csatlakozott. Sőt, az ügy érdekében önálló honlap létrehozását is kezdeményezte. Mára elterebélyesedett az „elmebaj”, mert a „jól nevelt” politikai töltelék teljes mellszélességgel csatlakozott az ügyhöz. Mára a megyei jogú városok, a fővárosi közgyűlés, a fővárosi kerületi polgármesterek is csatlakoztak. Hamarosan, az ország legkisebb településein is találkozhatunk ezzel a hisztériával, és ez lesz szerencsétlen falusiak legnagyobb intellektuális „gondja”. Ismerve a falvak közéleti struktúráját, az ottani „elit” (tanár, pap, jegyző, polgármester, stb..) is szorgalmasan hülyíti majd a népeket.
De mi váltotta ki belőlem ezt a szokatlan reakciót?
Ez:
A 2015-ös év lehet a legsikeresebb, klímaváltozás elleni fellépés szempontjából. A világ vezetőinek összetartó munkája eddig még nem látott együttműködésre szánja el magát.
Ehhez a gyönyörűséges agymosáshoz csatlakozik minden, önmagát fontosnak vélő politikai szereplő. Kicsik és nagyok.


„Emeld fel a hangod!”

Áder János köztársasági elnök felszólít (elobolygonk.hu ) , mert csak együtt tehetünk a globális felmelegedés ellen!
A 2015-ös Road to Paris projekthez Magyarországon keresztül eddig 16 civil szervezet kapcsolódott. Áder János köztársasági elnök bejelentette, hogy Gerendai Károly (Sziget fesztivál) és Lobenwein Norbert (VOLT fesztivál) is részt vesz az  programban.”
És persze alvó tömegek százezreinek a tudatalattijába programozták így be ezt a baromságot.
Hurrá!
Na, akkor nézzük szét egy kicsit a Földön!
Ti általában hisztek a karma törvényében. Legyen így. Ez alapján, minden nemzetnek is, saját, egyedi karmája van. Pontosan az elmúlt történelmi események, és azok következményei miatt. Így, - ha egy kicsit is spirituális és egyébként értelmes vagy, - Te is látod, hogy lehetetlen összehasonlítani a nemzetek jelenlegi karmikus visszacsatolásait, azaz jelen kori történelmüket, és főként a visszahatásokat. Pont az eltérő történelmük és karmikus cselekedeteik miatt. Ebbe a sorba tartozik minden egyes nemzet, külön-külön. De ide tartozik most azok időjárása, árvizeik, egyéb meteorológiai eseményeik sora is.
Higgyétek el, - (de hisz Ti ezt tudjátok is!), - hogy minden eseménynek, minden másodpercnek és mindennek célja és értelme van az Univerzumban! A nemzetek és kontinensek meglévő karmikus folyamának van elsődleges teremtői szerepe (mindaddig, amíg, az ott élő emberek tudatossága, a karmikus tudat fölé nem emelkedik.).
Ennek fényében általánosságban kijelenteni, hogy a FÖLD egészén, úgy cuzammen mindenhol melegszik a klíma, - egyszerűen az ostobaság és a fel nem ébredettek imája. „Vak vezet világtalant.” Azaz, ostoba, anti spirituális politikai vezetők hipnotizálják a tömeget.
Azt persze mondanom sem kell, hogy tudományos bizonyítékok helyett, kollaboráns és „megfizetett” nemzetközi kutatók állítják csupán ezt az őrültséget, - meghamisított eredmények és kutatási anyagok felhasználásával! Aki nem hiszi, járjon utána…
Mivel a folyamat precízen összehangolt nemzetközileg, és mellékesen agyon szponzorált néhány kiválasztott család alapítványain keresztül, - már mindannyian tudjátok, hogy ez azt jelenti, hogy az egésznek nagyon fontos és részletesen megtervezett célja van.
Nyilván, - mint más esetekben is, - hogy eltakarja a nyitott és egészséges gondolkodásúakat egy másik fontos szempontról.


A gondolat hatalma

Ebben a körben, nem kell külön ismételnem a fenti cím érvényét és működését.
Igen, ebben a kérdésben is ez lesz az első szempontunk. Tehát, a gondolkodásunk eredménye, következménye a külvilág. Társadalmi élet, pénzügyi élet, egészség tekintetében. És még számos (minden) területen. És így az időjárás területén is! Ha egyre magasabb rezgésszámon élünk, gondolkodunk, és tudatosan veszünk részt a Föld és az emberi faj felemelkedésében, - akkor ez, ha lassan is, de mit fog mutatni? Azt, hogy egyre harmonikusabb és kiegyenlített lesz az időjárás is. És ez az évszakok eddigi elkülönülésétől egyre inkább kiegyenlített állapotokat fog hozni. Azaz, a telek kevésbé lesznek kiugróan hidegek, és rövidülnek. És a többi évszak is egyre kiegyenlítettebb. És persze az átlaghőmérséklet is szép lassan emelkedik. Mert, amikor elérünk az ötödik létsíkra, ott már nincsenek külön évszakok, nincsenek kiugró hőmérsékleti különbségek. Egy állandósult, harmonikus időjárás, - ami egyben a tükör is, - mutatja a mindenkori tudatosságunk kiegyensúlyozott szintjét.
Nyilván, ha hozzávetőleg mindig „tavasz” van, akkor a hiányzó negatív hőmérsékleti minimumok elhagyása miatt statisztikailag is emelkedik a középhőmérséklet. A kérdés csupán az, hogy a spirituálisan ébredő és tudatosságában emelkedő embernek ez miért furcsa, vagy miért gond?

Hát persze hogy nem az. Pont ez a leginkább visszaigazoló „külső” körülmény, ami bíztat bennünket az utunk további folytatására.


Kárpát-medence

Nekünk, akik itt élünk az édenkertben, nekünk különösen érdekes és értékes utunk, nemzeti sorsunk, keresztutunk és nemsokára feltámadási lehetőségünk van. Mit gondoltok, mindaz, amit percről-percre, napról-napra teszünk, fénymunkásként, energetikai vagy spirituális szolgálatban élőként, - hogy hat ki a „külső körülményekre”?



És ehhez illik hozzátenni egy rendkívüli többletet is, ami máshol nincs! Ez a Magyar Szent Korona működése, létezése és szakrális hatása. Hát persze, az ÉLŐ szellemi jelenlét és védelem okán, mindinkább érvényes a fenti analógia, csak még hatványozottabban. Vajon miért éljük többen is a mai novemberi időt, kikelethez hasonló benyomásokkal, érzetekkel? Vajon miért viselkednek most így az itt élő madaraink? Vagy miért látod az Élő Természetet (Isten Természetét) nem szokványosnak?
Mert hűen tükrözi a kollektív tudatosságunk és a Korona védelmének állapotát és emelkedését.
Naná, hogy fizikailag is látod és érzed! És persze, nálunk még inkább érvényes „lenne” a globális felmelegedés hamis tanítása.
Csak azt kérem tőletek, hogy tudatosságotoknak megfelelően tegyetek különbséget globális butaság és félrevezetés között. És felmelegedés és felemelkedés között!


Emeld fel az értelmed!

Szeretnélek megkérni benneteket valamire!
Hogy a fenti mondatot, - ha elfogadod a célját és értelmét, - továbbítsátok minél több embernek. Nyilván nem nektek szánom, írom. Ti már értitek.
Viszont akik hamis és megtévesztő mesét néznek, ők saját erejükből nem képesek végig vinni a leírt gondolatmenetet. Akik a kollaboráns megtévesztők, - ők nem is ezért vannak itt. Az ő szerepük az, hogy ha véletlenül hozzányúlsz az ottfelejtett rezsóhoz, - és megég a mancsod, - akkor egyből a globális felmelegedés jusson eszedbe. Akik csak megtévesztettek, ők képesek magasabb tudatosságra is!
Nekik érdemes szólnunk.
Te már érted, hogy a kiegyenlített évszakok, a kissé emelkedő átlaghőmérséklet oda vezet, - ahová a spirituális ember igyekszik. Az, ami a butaság számára félelmet kelt, az a tudatos ember számára inspiráló és bíztató!
Ne feledd! Ők még nem értik, nem tapasztalták, a félelem helyett az Intelligens Végtelen állandó gondoskodását és szeretetét. Ezért bármivel lehet őket démonizálni, megfélemlíteni.
Ehhez a fordulathoz kérlek, hogy segíts! Nekik!
Hogy megérthessék és elhiggyék, hogy mindez egy jobb, tudatosabb jövőt ígér. És akkor nem harcolni fognak a „felmelegedés ellen”, hanem támogatják az emberi közösség magasabb erkölcsi-, tudatossági-, társadalmi létállapotának elérését.
Ez a mi munkánk. Ehhez hozzásegíteni Őket.
Értelmes, higgadt és támogató jelenlétünkkel.
Áder szerint csak együtt tehetünk a globális felmelegedés ellen. Igaz. Viszont ugyancsak együtt tehetünk a butaság ellen is. Nincs mit félnünk a felemelkedéstől. A Föld át fog alakulni, pontosan a magasabb tudatosságnak leginkább megfelelő felszíni és belső struktúrák szolgálata céljából. Legyen érte áldott!
Ha globális, nemzetközi hisztériával a bolondok ellene kívánnak dolgozni, akkor ez fájdalmas is lehet. Nyilván, ha a megértéssel és támogatással tudatos, együtt élő spirituális közösség keresi a harmonikus megoldásokat, - ez simán is mehet.
Ezért hívd fel a figyelmüket erre!
És légy hiteles képviselője az Értelemnek. így tőled is elfogadják a mondatot:
Emeld fel az értelmed!


Nagy Gábor, 2005. 11.07.




1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen! Ezt a baromságot azért hirdetik, hogy igazolják a CHEMTRAIL létezését és szükségszerűségét. Az időjárást és a tudatmódosítást befolyásoló technológia a HAARP. Ennek a hatását ellensúlyozza a wifi ruter - interferenciával rontja (töri, zavarja) a hatását.

    VálaszTörlés