2016. január 3., vasárnap

A túlélés érdekében a tudatotok korlátozását választottátok 12.29.



Sok minden lesz 2016-ban, ami izgat és felvidít titeket, a világon folyó egyet nem értések és konfliktusok ellenére, amit a főirányú média használ,






A túlélés érdekében a tudatotok korlátozását választottátok

Jézus-Sananda

2015.december 29.





Csatornázta: John Smallman
December 29 2015



Ne ijedjetek meg, ha egy csomó váratlan dolog következik be 2016-nak egészen a kezdetén. Sokan elindulnak az emberi kollektíva mélyebb szintjein, amint előkészítitek magatokat együttesen és egyénileg a felébredésetekre, és ezeknek az előkészületeknek a hatásai el fognak kezdeni valóra válni az emberi felemelkedés különböző területein. Sok minden lesz 2016-ban, ami izgat és felvidít titeket, a világon folyó egyet nem értések és konfliktusok ellenére, amit a főirányú média használ, hogy tovább fokozza a félelem-vezérelt napirendjét, ami arra a hitre késztet titeket, hogy a dolgok csak rosszabbá válnak!
A felébredés szabaddá változtat. Megszabadulás az összes érzelmi és pszichológiai tehertől, ami elvezeti az energiamezőtöket és aláássa az életörömötöket, és ami depresszióssá és motiválatlanná tesz titeket, ahogy küzdötök a világi kötelezettségeitek napi gondjaival. A kötelezettségek, amelyek úgy tűnnek, hogy szám szerint növekednek attól függetlenül, mennyit oldotok meg és hagytok magatok mögött. Az illúzió világa, amiben úgy néz ki, hogy az ember mint különálló egyén vesz részt, ami látszólag szinte állandóan csak a túlélésért folyik, miközben elkeseredetten keresitek a szeretetet és az elfogadást, egy nagyon igényes és fárasztó környezet. De mindannyian azt választottátok, hogy itt legyetek, ebben az időben, hogy átmenjetek és növekedjetek a leckéken keresztül, amit magatok elé állítottatok, mielőtt inkarnálódtatok, és hogy általában segítsetek az emberiségnek, hogy felébredjen.

Nektek minden pillanatban alapvető célotok van a Földön, de ezeknek a céloknak a feltárása és hagyni azt megvalósulni, és megváltoztatni az életeteket, nem könnyű, bár egyszerű.
Egyszerű? Igen, ez egyszerűen a feladat Szeretete!
Azonban az a világ, amiben az életet emberként tapasztaljátok meg, olyan valóságosnak és veszélyesnek látszik, hogy amit éppen éltek úgy tűnik, hogy majdnem az összes személyes energiátokat és forrásotokat követeli, kevés időt vagy motivációt hagy a lényeges spirituális feladataitokra. Ha veszélyt és fenyegetettséget éreztek, akkor véditek és titkoljátok magatokat a maszkok mögött, hogy elrejtsétek az igazi küldetéseteket. Ti ezt olyan régóta teszitek, hogy elfelejtettétek, hogy az igazi identitásotok eggyé lenni másokkal és Istennel. Ahelyett, hogy féltenétek a másikat, még a legintimebb kapcsolatban is, mert az igazság elárulása mindennapossá vált.
Az egyetlen kiút a félelem ingoványából hagyni azt elmenni, és megengedni a Szeretetnek, hogy minden pillanatban megérintsen titeket. De, mivel a ti valótlan és fenyegető környezetetek annyira valóságosnak tűnik számotokra, hogy az a tett egy természetes őrültségének tűnik, hogy valaki a katasztrofális véghez kötődik. Korszakok bölcsessége alatt egyesek gyakran jöttek közétek bemutatni az ilyen életformát, és amíg a legnagyobb rész elsajátította a leckék bölcsességét, amit tanítottak és bemutattak, ti meggyőztétek magatokat, hogy ők valahogyan „különlegesek”, és hogy amit tettek és ahogyan éltek, az lehetetlen a „normális” emberek számára.

Most, hogy a Szeretet cunamijának az ereje szabadon áramlik a bolygón, közületek egyre többen és többen érzik ennek a hatását, felülvizsgálva az életeteket és az életetek mikéntjét. Rájöttetek, hogy az élet célja egy sokkal inkább felemelő és megnyugtató élmény lehet, mint amit egy tisztán materialista életstílus valaha nyújthat, és így befelé fordultok meditatív és lazító gyakorlatokat végezve. Ezek a gyakorlatok képessé tesznek titeket, hogy megtaláljátok magatokban a béke és a visszaalakulás érzését, ami meggyőz titeket a valódi igaz spirituális természetetekről, miközben erőt ad, hogy eltávolítsátok az álarcotokat és minden nap a belső erőtökből kiindulva cselekedjetek Szeretetet alkalmazva a félelem helyett.

Amint a legtöbben tudjátok, ti a nagy erő és a kreativitás spirituális lényei vagytok, akik átmenetileg emberként korlátozott érzékeléssel rendelkeztek az illúzió világán belül, amit ti építettetek, amikor azt határoztátok el, hogy elkülönültök, és feltöltekeztek az idegen, de teljesen valótlan tudással, hogy a Forrásotoktól elszeparálódott életet tanulmányozhassátok. Tudtátok, hogy a különválás lehetetlen, mert csak a Minden Ami Van létezik, ami Egység, egy végtelen kreatív mezőben van, ahol a Szeretet az erő, ami mindent megtesz, ami lehetséges.
Ebbe az illúzióba belépve, a valótlan és ideiglenes környezetbe, amit ti konstruáltatok meg néhány ideiglenes és látszólag ígéretes kitérésre a ti korlátlan kreatív lehetőségetek természetes létéből, szem elől tévesztettétek és teljesen elfelejtettétek, hogy Kik Vagytok. Ez a Ti kívánságotok volt, ez a játék része, de Isten, megértve, mennyire elveszettek, megijedtek és összezavartak lehettek, azonnal megígérte nektek, hogy visszaállítja a memóriátokat, felébreszt az álomból, és visszatérít a Ti égi Hazátokba, akkor is, ha sohasem távoztatok el.  

Igen, amit azért hoztatok létre, hogy játsszatok az elkülönültség érzésével, az egy nagyon meggyőző dolog, ha Ti egyszer alkalmazzátok azt és látszólag benne találjátok magatokat. Osztódva számtalan sok egyéni entitásba, mindazokban, akik egyedül, elhagyottan, jelentéktelennek érezik magukat, és kevésnek a látszólag hatalmas univerzumban, amiben találjátok magatokat, az félelmet kelt. A félelem végképp valótlan, és így sohasem tapasztalhattátok meg azt. De az illúzión belül, az felmerül, mert Ti most pici és jelentéktelen egyének vagytok, akik elkeseredetten próbáltok túlélni egy nagyon ellenséges környezetben, amelyben mások, akárcsak ti, ugyanazokkal a kérdésekkel álltak szemben ezer különböző módon. Az élmény volt és lenyűgöző marad.

A túlélés érdekében a tudatotok korlátozását választottátok, hogy így az illúzió végtelen nagysága és a ti jellegtelenségetek rejtett legyen számotokra. Ez korlátozta a terror félelmének a nagyságát, amit megélhettek. Azonban ebben az utolsó néhány évszázadban a tudósaitok elkezdtek rájönni, hogy az illúzió milyen nagy, és ez a sokkoló felismerés a ti nagy dolgaitok rendjének látszólag teljes jellegtelenségéből való menekülésre késztetett titeket.   

Az illúzió korszakai alatt mindig megvolt az, ami az Örökkévaló Filozófia néven vált ismertté egy mostani könyv után ugyanezzel a névvel, miközben úgy látszik, hogy a világ összes nagy vallása mindig ugyanazt az alapvető üzenetet nyújtotta, a feltétel nélküli Szeretet üzenetét. Azonban, amint ezek a vallások elfogadottá és általánosan uralkodóvá váltak, az üzenetük korrupttá változott, mert ezeknek a szeretett lényeknek az első követőin – ezeknek a vallásoknak az alapítóin – akiknek a hitén és az életén keresztül tették ezeket a különböző vallásokat megalapozottá, rajtuk, a szentséggel való kapcsolatukon alapján próbálták a megszerezni a személyes hatalmat és befolyást. Következésképpen a legtöbb vallási szervezet ahelyett, hogy a Szeretet működését mutatná be, hatalmat épít, amelyből a vezetőik hatalmas anyagi hasznot tudnak húzni, miközben leigázzák a különálló lelkek tömegeit, akik elkeseredetten keresik az üdvösséget, meggyőzve őket, hogy mondjanak le a szuverenitásukról és ehelyett támogassák a hierarchiát, amelyet később az ő aljas céljaikra használnak.
Most, hogy ez a korrupció világszerte tudottá vált, az elit vérvonalak, akik ezt élvezték, akik  ezzel éltek és ezt a korrupt gyakorlatot eonok óta használták, nem tudják többé kontrollálni az emberiséget. Az emberiség, amint azt már korábban megjegyeztük, azt az együttes elhatározást hozta, hogy felébred az ő igaz eredetére, hogy ő Istentől nem különvált, Isteni Lény. És ez a döntés nem fordítható vissza. Ti fel fogtok ébredni, mert ez a ti és Isten Akarata, hogy ti így tesztek, és már felébredtetek.
A ti fő, valóban csak a ti feladatotok, hogy szeretetben éljetek minden pillanatban. Tudjátok, hogy mindig a Szeretet a válasz, függetlenül minden kérdéstől, amit kérdezni lehet, mert Szeretet mellett nincs „ha” „és” vagy „de”. Így „Viselkedjünk!”. Így változtatják meg a világot az emberek, olyanok, mint ti, a viselkedésükkel. Az nem változik meg beszéddel, vitával vagy egyetértéssel, háborúval és konfliktussal, nem változtatja meg egy ember egy időben.  Most van itt az ideje, amikor minden ember egyszerre változtatja meg.

A Változás akarata él, mert ez az Isteni Akarat. Ez a célkitűzés, mert ti mindannyian eleget szenvedtetek, elég fájdalomban és háborúban volt részetek. Így legyetek biztosak, hogy naponta beléptek és magasan tartjátok Isten Fényét azzal a céllal, hogy vezeték vagy csatorna legyetek, amin keresztül a Szeretet isteni tere, a Szeretetcunami szabadon és bőségesen áramlik a bolygóra minden pillanatban. Az eredmény ámulatba fog ejteni titeket.
Szerető fivéretek, Jézus

Forrás: http://www.earthascends.com/page/487337588
Fordította MAnna







2 megjegyzés:

  1. "Szeretni csak részvétből lehet, vagy rokonság kapcsán, vagy a végtelen szeretet hőfok nélküli egykedvűségével."

    Már Jézus is az észre, a megtapasztalásra és a belátásra épített.
    Tegyetek így Ti is!

    Ne hagyjátok, hogy egy maszlaggal, szeretetsziruppal ismét és újra rabszolgává tegyenek Titeket!!!

    VálaszTörlés
  2. A tudat "korlátozódása" a rendszerben automatikusan megtörténik.

    Ehhez nem kell semmiféle titkos szerződést aláírni, ilyen a rendszer, így működik az ember.
    Itt nem ész nélküli emberek élnek, sőt!
    Itt és most tudjuk a világot és egymást, az emberi jellemet a lehető legteljesebb módon megtapasztalni, a legtöbbet tanulni.

    Hogy miért?
    Hát éppen azért, amit a MÁTRIXban nem mondtak el nektek.
    Amit "bölcs" tanítóitok se mondanak el, így vagy buták, vagy ők a nagy félrevezetők.
    Gondoljátok végig a dolgokat.
    Csak egy megoldás lehetséges.

    Aki rájön, mindent megértett, a megoldás a szemetek előtt van, a szükséges ismerettel rendelkeztek.
    Aki bölcs tanítónak, médiumnak mondja magát és nem tudja a helyes választ, annak ne higgyetek, hiszen azt se tudja, miről beszél.

    Én és az Atya egyek vagyunk!

    VálaszTörlés