2016. február 21., vasárnap

A válság ideje elérkezett a választáshoz - B.Fulford 2016.02.18.


Az alábbi cikk cikk biztató, mert megmutatja, hogy már akkora a világválság, hogy végre itt a lehetősége az új korszak kibontakozásának.
Ne higgyünk viszont a riogatásnak. Vannak más cikkek, videók, ahol félelmet, szorongást keltenek az emberekben, miközben a "hiteles tájékoztatás" leple mögé bújnak. 
Milly




A válság ideje  elérkezett a választáshoz

Benjamin Fulford
02/18/2016


A válság ideje elérkezett az összeomlás, a káosz és a vérontás, vagy az újraindítás és a reneszánsz közötti választáshoz


Az események egyre erősebb ütemben bontakoznak ki, ahogy a háború utáni világrend folytatja összeomlását, miközben tombol a harc, hogy mi kerüljön a helyébe. A legnagyobb esemény a pápa és az orosz ortodox pátriárka első találkozója volt 962 év után. A legfurcsább dolog ezen eseménnyel kapcsolatban a találkozóról készült alábbi fényképen látható, amit a Vatikán hozott nyilvánosságra, melyen egy koponya és csontok láthatók a két vallási vezető között pont középen.

http://en.radiovaticana.va/news/2016/02/12/joint_declaration_of_pope_francis_and_patriarch_kirill/1208117

P2 szabadkőműves páholy források, azok az emberek, akik utasításokat adnak a Vatikánnak azt mondják, hogy a koponya és a csontok csak az újjászületés jelképei. Ebben az esetben azt jelenti, hogy a pátriárka és a pápa is úgy vélik, hogy a Messiás visszatért, a források szerint.

CIA források szerint azonban a valódi oka, amiért a pápa már alig várta, hogy találkozzon a pátriárkával, hogy a Vatikán orosz katonai védelmet akar, hogy biztosítsák a túlélését. Orosz források eközben azt mondják, hogy a két férfi egy "titkos nemzetközi megállapodást írt alá az új planetáris vallás és az Új Világrend létrehozására," és hogy ez 2016. május 1-én lépne hatályba.

A Vatikán is érzi, hogy sürgősen be kell jelenteni valami újat, mert az adósság alapú pénzügyi rendszer, aminek a titkos irányítója volt, láthatóan összeomlik. Három különböző amerikai forrás, az egyik a Pentagontól és két CIA-s azt mondja, hogy az amerikai vállalati kormányszóvivő Barack Obama a múlt héten az amerikai bankrendszer összeomlásával szembenézve Kaliforniában találkozott a Rothschild család és a kínai vének képviselőivel, hogy engedélyt kérjen az amerikai dollár leértékeléséhez. Azt mondták, hogy nem, mert a legtöbb dollár nem amerikaiak tulajdonában van, és a világ többi része nem akarja látni a nehezen megkeresett pénzének az értékvesztését. Obamától ugyancsak megtagadtak bármilyen új finanszírozáshoz való hozzáférést a vállalati kormánya számára.

Ez a visszautasítás komoly belharcokhoz vezetett az Egyesült Államok hatalmi szerkezetén belül az egyik frakció, amely azt akarja, hogy állítsák vissza az Egyesült Államok Köztársaságát, és a másik között, amely meg akarja őrizni a status quot.

Ezen harc részeként a Legfelsőbb Bíróság bíráját Antonin Scaliat szívroham útján meggyilkolták, CIA források szerint. Hivatalos sajtóközlemények megerősítették, hogy nem végeztek boncolást, és hogy a testét már elhamvasztották.

Pentagon források szerint Scaliat azért ölték meg, mert ellenezte a párizsi "globális felmelegedés" megállapodás szén-dioxid adóját, és mert támogatta a köztársasághoz, és az amerikai alkotmányhoz való való visszatérést. Scalia lecserélése egy hajlékonyabb bíróra biztosítja a legfelsőbb bíróság 5-4-es többségét a szénadók és olyan dolgok támogatásához, mint a korlátlan bevándorlás, fegyver ellenőrzés stb.

A katolikus, olasz etnikumú Scalia Texasban, a Bush-klán hazai pályáján halt meg, miközben Ferenc pápa Mexikóban tartózkodott, hogy megpróbálja biztosítani a Bush kazár náci frakció kábítószer pénzének elvágását. Több forrás is azt állítja, hogy John Roberts főbíró, aki szintén katolikus, maga is alig élt túl egy gyilkossági kísérletet a múlt héten.

Megtorlásként CIA források szerint a Bush/Clinton maffia funkcionárius Hillary Clinton ellen már titokban vádat emeltek, és Bill Clintonnak "már csak néhány hónapja van hátra egy agyi rendellensség miatt."

Szintén volt egy támadás a kazár maffia által irányított Belbiztonsági Minisztérium ellen a múlt héten, amikor 10 ezer alkalmazottjuk személyes adatait törték fel és adták át a Pentagon és az ügynökségek fehér kalaposai számára. Mindez egy polgárháborúra történő előkészület részeként történt, amely az amerikai vállalati kormány csődjének bejelentését követheti, Pentagon források szerint.

Ennek részeként a Wells Fargo Bank a személyzetét egy "vészhelyzeti forgatókönyvre" készíti fel, ahol bezárnák a bankfiókokat, és csak három embert engednének be egy időben fegyveres őrök felügyelete mellett, a források szerint. A FEMA eközben a "február 18-19-i banki szünnapok béta tesztelését" végzi, felkészülve a bankrendszer összeomlására, mondják.

A kazár maffia már bedobta a rémtörténeteket az üres szupermarket polcokról és élelmiszerhiányról, hogy megpróbálják zsarolni az amerikai lakosságot, hogy hódoljanak be.

Azonban a köztársaság helyreállításának támogatói rendelkeznek egy alternatív tervvel, amely magában foglalja az adósságok eltörlését, az ellopott javak visszaadását az embereknek, és egy új amerikai valuta kibocsátását a megtévesztő módon "amerikai dollárnak" nevezett kazár adósrabszolga eszköz helyett. Egy ilyen forgatókönyv esetén az USA kinyilvánítaná magáról, hogy nem köteles megfizetni a csődbe jutott amerikai vállalati kormány megfizethetetlen nemzetközi adósságterhét, melynek helyébe lép.

A kazár frakció az USA-ban a maga részéről be akarja tiltani a készpénzt, és bevezetni a negatív kamatot. Az a hit, hogy a negatív kamatok ösztönöznék a reálgazdaságot abból a téves feltételezésből ered, hogy a papír és a számok a számítógépekben, az úgynevezett "pénz" helyettesíthetik a valóságot.

Ebből a szempontból a negatív kamatok arra kényszerítenék az embereket, hogy költsék el a pénzüket, megakadályozva ezzel az eltűnését, és így ösztönöznék a gazdaságot. A valós világban azonban az emberek tudják, hogyha a bankba teszik a pénzüket, akkor is eltűnik, ezért inkább kiveszik és készpénzben, aranyban, ezüstben vagy bármi másban tartják, ami valóban létezik a világban, így nem tűnik el a pénz a számítógépes trükkök során.

Európában a negatív kamatok nem működnek a reálgazdaság ösztönzésében, helyette egy halálspirálba taszítják a bankrendszert. Ahelyett, hogy az emberek több pénzt költenének, a jövőtől való félelmükben spórolnak és kiveszik a pénzüket a bankrendszerből. Londonban jelenleg sorok állnak, hogy aranyat vásároljanak. Az alábbi linken található táblázatot megnézve látható, ahogy a banki részvények zuhannak, miközben az arany ára emelkedik.

http://stockcharts.com/freecharts/perf.php?$GOLD,UBS,C,SCGLY,BCS,CS,DB,SCBFF

Az emberek azért is halmozzák fel a készpénzt, mert az mentes a negatív kamatoktól. Még ha a kazár bankároknak sikerül is száműzniük a készpénzt, ahogy azt akarják, nem tudják száműzni az aranyat, az ezüstöt, gyémántot és más valóságos dolgokat.

Ilyen típusú dolog korábban számos alkalommal megtörtént. A könyvet értékesítő kerületben Kanda-ban, Tokióban például japán 2. Világháborús kötvényeket lehet vásárolni mint ritkaságot, melyeket korábban sziklaszilárd beruházásnak tekintettek. Ugyanez igaz minden egyéb antik könyveket árusító kerületre a világon. A papír az csak papír, amikor a pénz illúziója eltűnik.

Az illúzió gyorsan eltűnik a 12,3 trillió dollárnyi jegybanki eszközvásárlás ellenére, ahogy a 8,3 trillió dollár értékű államkötvénnyel most negatív kamatlábakkal kereskedhetnek, azaz a "pénz" elpárolog.

A piacokon az a szóbeszéd, hogy a Deutche Bank hamarosan elbukik, és egy jóval nagyobb összeomlást fog elindítani, mint a 2008-as Lehmann sokk. A Deutche Bank részvény árai közel 50 százalékkal estek az elmúlt hónapban, mivel a befektetők menekülnek félve a 75 trillió dollárnyi származék összeroppanásától, mely mögött olyan dolgok állnak, mint a megfizethetetlen görög adósság.

Ha a Deutche Bank megy, akkor csak idő kérdése, hogy az euró dekorációs papírdísszé váljon. "Amikor a Deutche Bank elindul, az magával viszi Merkelt (német kancellár), a Bush családot és a nagy bankokat, akiket mind egyként ér az ostorcsapás," - Pentagon források szerint.

A briteknek már egyértelműen elegük van a fasiszta Euro projektből. Az Express egy friss közvélemény-kutatása több mint 100 ezer olvasó részvételével kimutatta, hogy 92 százalék támogatja az euróövezet elhagyását.

http://www.express.co.uk/news/politics/643026/No-EU-Poll-proves-Britain-wants-out-eurozone

Eközben a Közel-Keleten az események a csúcspontjukhoz érkeznek. A pária Izrael állam 65 százalékos visszaesést szenvedett el a turizmusban, miközben az agymosott, paranoid polgárai otthon rejtőznek el a többnyire képzeletbeli "terroristák" elől.

Törökország és Szaúd-Arábia, a két másik kazár maffia által irányított ország eközben blöfföl a világnak, hogy készen állnak egy 350 ezres nukleárisan felfegyverzett sereget küldeni Szíriába. Ehelyett amikor Törökország tüzérségi támadást indított Szíria ellen, Szíria az ENSZ-hez fordult.

Csak vétóval nem rendelkező ország hajlandó a török agressziót támogatni, az ENSZ, Oroszország, az Egyesült Államok és Kína támogatásával tehet olyan lépéseket, melyek szétzúzhatják Törökországot és Szaúd-Arábiát. Ezért hátrált meg gyorsan Törökország.

A kínaiak és az oroszok, valamint a Pentagon értik, hogy a hosszú távú megoldás a problémákra a Közel-Keleten a gazdasági jólétből fog származni. Azt is tudják, hogy a szunnita síita megosztottságnak, ami alapvetően unokatestvérek közötti örökségi vitával kezdődött, véget kell vetni. Ezt kívánják tárgyalásokon elérni, nem háborúval.

Eközben Ázsiában a kazár maffiát nagy találatok érik. A legfigyelemreméltóbb, és olyasvalami, amit a kazár vállalati média kétségbeesetten próbál a szőnyeg alá söpörni az a tény, hogy a két évvel ezelőtti eltűnt malajziai 370-es járat pilótája Tajvanon bukkant fel a közelmúltban.

http://worldnewsdailyreport.com/taiwan-mh370-pilot-mysteriously-resurfaces-almost-2-years-after-his-flight-vanished-over-china-sea/

Hoppá!

Japánban eközben Shinzo Abe kazár szolga rezsimje az utolsókat rúgja. A Davosban a Bank of Japant vezető Haruhiko Kuroda számára elrendelt negatív kamat lépés katasztrófává válik. Ahelyett, hogy gyengülne a jen és erősödne a részvénypiac az eredeti szándék szerint, pont az ellenkezője történik.

Továbbá a most megjelent GDP adatok az október-decemberi negyedévről kimutatták, hogy a gazdaság éves szinten 1,4 százalékkal zsugorodik. Ez azt jelenti, hogy fény derült az Abenomics néven ismert csalásra.

A Japánban található amerikai hadsereg, valamint a japán katonai hírszerzés a múlt héten kapcsolatba lépett a Fehér Sárkány Társasággal, hogy további részletekről érdeklődjenek arról, hogyan kerül kivitelezésre a jubileum.

Indonézia, Malajzia és Thaiföld kormánya szintén együttműdésbe kezdett a FST-al, több forrás szerint. A thaiföldiek jelenleg már az oroszokkal is együttműködnek a kábítószer és a terrorizmus elleni küzdelemben.

Kína eközben egy globális vásárlási rohamot tart. A kínai vállalatok a tengerentúli M&A (vállalati összeolvadások és felvásárlások) mennyiségét csaknem 10-szeresére növelték év eleje óta, összehasonlítva az elmúlt év azonos időszakával.

http://www.businessinsider.com/china-is-buying-a-lot-of-foreign-companies-2016-2

Végül a gnosztikus illuminátusok képviselői mind Japánban és Kelet-Európában nemrég újították meg kapcsolatukat a FST-al.

Benjamin Fulford






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése