2016. február 6., szombat

Változási szakasz - Feketéné Lendvay Katalin 2016.februárEz a változási szakasz, egészen az év végéig jelen van, de ebben az időszakban felerősödött egy szakasza, melyben lehetőség van az egyednek, egy fokozottabb tisztulásra.


2016. február 6. (Jégbontó hava)

A Földön minden egyes élet szent. Minden egyes megnyilvánulási forma a maga szentségében, testet öltött valóságában egy életformát képez, életét adja annak a principiumnak, melynek gyökerét a teremtés fázisa hozta létre.

Mi Angyalok, akik egy magasabb valóságból származunk, ebben az időben egy fokkal még közelebb kerültünk hozzátok.

Minden egyes megnyilvánulási forma, mely áthatja a teret, az Univerzumot, egy olyan változási formán megy keresztül a mostani időszakban, amely átlényegülésként jelenik meg bennetek.

Minden egyes Fényhordózó végigmegy ezen a folyamaton.
A fizikai testet erősen megviseli ez az átalakulás. Sokszor influenza szerű tüneteket produkál.

Minden alacsony rezgés, minden olyan frekvencia, mely lerakódást képez a testekben, tisztulni kíván. Abban az esetben ha elnyomjátok ezeket a tüneteket, nem tudnak kellő intenzitással feltisztulni bizonyos bennetek lévő megkövesedett információminták, melyek elnehezítik a testet, és ennek hatására nem képes a teljes, az adott fényspektrum befogadására.

Ebben az időben amit tehettek, hogy fokozottan figyeltek magatokra.

Napi rendszerességgel tisztítsátok a benneteket és a körülöttetek lévő energiarendszereteket. Könnyebb és lédúsabb táplálékot fogyasszatok, többet pihenjetek, és meditáljatok.

Kérjétek a Szellem vezetését és irányadását.

Ez a változási szakasz, egészen az év végéig jelen van, de ebben az időszakban felerősödött egy szakasza, melyben lehetőség van az egyednek, egy fokozottabb tisztulásra.

Ez a tisztulás egyben egy önvizsgálatot is jelent, melyben megvizsgálod, hogy az eddigi tanultak szerint éled-e az életedet, és olyan minőséggel és formával kapcsolódsz-e a körülötted lévő világhoz, melynek rezgései támogatólag hatnak a körülötted élő emberiségre.

Minden egyed, a saját szintjén és létformájában egy változási folyamaton megy keresztül.

Ez alól az állatok, és a növények sem kivételek. Az utóbbiak fotoszintézis által alakítják át magukat.

A külső megjelenési formájában nem változnak, belül szerkezetileg egy jelentős változáson mennek keresztül. Mindez azért lehetséges, mert a fotonöv egy sugárzási tendenciába ért, és olyan sugárzást bocsát ki magából, hogy a fotoszintézis folyamata egy magasabb rezgési frekvenciára lépett, és így, ezáltal az emberi táplálékláncolat egy szélesebb spektrumú rezgéstartományba helyezkedik.

Bizonyos egyedek létsíkot váltanak, mert olyan megerőltető számukra az átalakulási folyamat, hogy ezt ebben a testben nem tudnák elviselni.Amit tehettek ebben az időszakban, befelé fordulással egy olyan rezgéstartománya helyezkedtek, ami megkönnyíti a változási folyamatokat. A belőletek felszabaduló árnyékrészeitek, folyamatos jelenlétének elkerülése érdekében még fokozottabb figyelmet fordítsatok testetek, lelketek tisztán tartására.


A szférából áramló Fény olyan rezgéstartományba helyez, ami egy állandósult energiaszintet (stabilitást) hoz létre a számotokra.


Szeretettel: Áhimré- Feketéné Lendvai Katalin

Forrás: http://lendvaykati.gportal.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése