2016. június 13., hétfő

A szív nyara - Uriel 2016.06.13.

Hiába a kollektív, rendkívül intenzív energia-áramlás, ha valaki nem hajlandó megnyitni szívét az élet és a lét dimenzióinak. A szív megnyitása nélkül nincsen kapcsolódás.


Uriel Arkangyal üzenete: Változó energiák júniusban – A Szív nyara…

 2016.06.13



Uriel Arkangyal üzenete: Változó energiák júniusban – A Szív nyara…

„Szívem szeretetével köszöntelek Benneteket! Fénysegítőitek nagy bizalommal és izgalommal fordulnak eme időszak felé, mert a júniusi Újhold időterében, és azóta, új energiák léptek és lépnek be Gaia Földanya mágneses terébe. Eme új energiák olyan minőségeket hordoznak magukban, melyek már a 2017-es év 1-es energiamezejével rezonálnak össze, vagyis a kezdet, az új ciklus kezdete (2+0+1+7=10; 1+0=1). Eme évben, 2016, a 9-es évben, a 9 dimenzió ciklusságában, zárul egy korszak, zárul egy ciklus, és 2017-ben egy új időszak, új ciklus kezdődik.

Egyre érzékenyebbé váltok az energia-mezőkre: hatást gyakorol rátok, a hangulatotokra, a közérzetetekre. Sokat hallani Tőletek, hogy szeretnétek tudatosan élni. Nos, Fénytestvéreim, Ti, kik tudjátok már a más világokat, kik az élet tükrének képei mögött kutatjátok az igaz és való történéseket, kik figyeltek a szellemetekre, a lelketekre, a testetekre, ennek Szent Hármasságára, kik felismeritek cselekedeteitek és szavaitok ok-okozatiságát, és Ti, kik visszaveszitek magatokhoz spirituális felelősségeteket, Ti már átléptetek a Tudatosság energiaterébe.

Ki spirituális tudatosságban él, ő spirituális felelősségében él…
Eme spirituális felelősség maga a spirituális tudatosság, eme tudat-szint az 5. dimenziós világok minősége, jellemzője, avagy e világok kapuja. Az 5. dimenzió tudatszintje a spirituális felelősség a relevancia tükrében, az ok-okozatiságban. Az 5. dimenziós minőségben létező lélek, amikor szeretetsérülést szenvedett el, a 4. dimenzió idő illúziójának elfátyolozott világaiba zuhant. Kinek szeretetsebe van, ő iszik a feledés forrásából, és a feledés fátylai mögé kerül, az idő illúziójába. A 4. dimenzió idő-hálójában a szeretetsérülés gyógyul. Ti, kik a spirituális felelősség tudatosságában éltek, már ismeritek az eszközöket, módszereket, melyekkel lelketeket gyógyíthatjátok, így újra visszavehetitek magatokhoz az emlékezést. Kinek fájdalma van, nem képes másra figyelni, és még ha azt is hiszi, hogy fájdalmát eltemetheti, nincsen ebben igaza. Az eltemetett és eltitkolt fájdalom elemi erővel tör magának utat, és láthatatlan indákkal tartja fogva gazdáját. A spirituális ébredés a szív szeretetsebeinek, mint léleksebeinek meggyógyulásának útja, így a szív útja. Elkerülhetetlen. Nincsen másik út. A szív az élet. A szív az emlékek őrzője. Ki nem kapcsolódik szívével, nem is emlékezhet.
„Szívünkben őrizzük emlékét…” – tartja a mondás.

Ahhoz, hogy 5. dimenziós valóságotok kiegyenlítődjön, egyensúlyba, harmóniába és békébe kerülhessen szívetekben, szükséges tisztítani, feloldani, balzsamozni a gyermekkor emlékeit, mintáit, a generációs mintákat, az előző életek (párhuzamos életek) emlékeit, áthozott tudatalatti programjait, kollektív hitrendszer-mintákat és programokat, esküket és fogadalmakat. Sokszor mondtuk már Nektek, miszerint multidimenzionális lények vagytok. Lényetek sokrétű, több dimenziós, és holografisztikus létezés, létforma.

Egyre többen éreztek rá ennek ízére, igaz eszenciájára. Aurátokban, fénytestekben fényhuzalok, fényszálak futnak. Eme fényszálak és fényhuzalok szállítják lényetek létezésének információit. Amikor fénytest-kezelést végeztek, lelketek történelmével, tapasztalásaival dolgoztok, saját, személyes Akasha Krónikátok információival.

Ám, még nem steril térben éltek, és ezért a Fénytestet minden nap szükséges tisztítani a tudattalanul átmásolt mintáktól, melyek hatást gyakorolhatnak életetekre. A fizikai testet is tisztítjátok minden nap, így a mentális és az érzelmi tereket is szükséges tisztítani, a gondolatokat, a hitrendszereket, a napi történések érzelmi és mentális tereit. Hogyan? Meditációkkal, energiatest-kezelésekkel, jógával, testmozgással, egészséges ételekkel, pihenéssel, olyan hobbikkal, melyek szíveteknek kedvesek. Töltsetek sok időt szeretteitekkel és gyermekeitekkel! A szeretetben töltött idő és tér gyógyítja a szívet, a lelket!

Közeledünk a Június végéhez, a Nyári Napfordulóhoz, Szent Iván Éj varázslatához: folyamatosnak érkeznek az új energia minőségek, melyek egyre magasabb szeretetet-rezgésekre emelnek Benneteket. Építsétek be, integráljátok eme új energiákat a saját energia-mezőtökbe! Ahogy változik a kollektív tér, úgy változtok Ti is. Együtt emelkedtek. Ám, eme szinkronicitásban való emelkedéshez szükséges a Ti tudatos lélek-munkátok.

Elmondhatatlan gyönyörrel a szívemben adom át eme üzenetet: Örvendjetek, mert (lélek) munkátok gyümölcse beérik. Eme megérkezés a szívbe való megérkezés, és nem az egó óhajainak mágiája. Az 5. dimenzió tudatosságába való megérkezés a szív békéje, amikor egy magasabb tudat-szinten, szívetekbe érkező békében, elindul életetek varázslata, a szív-igazságának teremtése.
Minden, ami eddig nehéz volt, feloldódik, felszabadul: Nem önmagától! Nem, drága Fénytestvérem!
Tudd, és emlékezz, hogy Te ezért a megérkezésért mennyit dolgoztál, mennyi mindenen mentél át az elmúlt 8 - 9 évben, milyen mélységeket tártál fel szíved titkos kamráiban. Eme felszabadulás a saját lélekmunkád gyümölcse.
„Ki, mint vet, úgy arat…”

Hiába a kollektív, rendkívül intenzív energia-áramlás, ha valaki nem hajlandó megnyitni szívét az élet és a lét dimenzióinak. A szív megnyitása nélkül nincsen kapcsolódás. Az 5. és afeletti dimenziókhoz való kapcsolódás a szív tartományaiból történik, annál is inkább, mert eme világok a szív világai. Bennetek vannak, a szívetekben vannak. Hogyan is nyílhatnának meg, ha a szív nem nyílik meg?
A spirituális tudat emelkedése, a szív szeretetének emelkedése. Egy ciklus zárul ebben az évben, és a júniusi Nyári Napfordulóban egymásba fordul 2016 és 2017, 9-es és 1-es energiája. A szív teremtés világai megnyitják kapuit, és amire oly régóta vártatok, valóságotokká válik: Itt a Földön, fényben és szeretetben - az emberiség egy része - megérkezik az 5. dimenziós tudatosságba…
Hagyd, hogy megtörténjen a csoda!
Szeretlek!
A Te Uriel Arkangyalod…”

Közvetítette: Kristályfény33
 





3 megjegyzés:

  1. Van egy mondás amit valaki sértésnek is vehet. "Fentről könnyű pofázni".
    Tipikus mint a munkahelyeken! De mi lenne ha nem üzengetnének hanem eljönnének? Jah az már nem megy.Mi élünk egy fizikai világban ahol semmi csoda nincs,meg mások akik nem.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű szép ez az égi üzenet, köszönöm szépen!!!

    VálaszTörlés