2016. december 21., szerda

Egy ismeretlen eredetű energiahullám bombázza most a Földet 2016.12.18-19.


Mérőműszerek különös energiaváltozást mutatnak a Földön. A tudósok nem tudják mire vélni. Kissé ijesztőnek tartják. Pedig egész másról van szó. Az égiek már régen beígérték nekünk, hogy segítenek egy óriási energiahullámmal az átalakulásunkban, hogy alkalmassá váljunk a magasabb dimenzióban való létre. E nélkül várhatnánk még legalább 300 évet, hogy az emberek többsége megváltozzon annyira, hogy egy boldogabb világban élhessünk. (Mint ahogy sokan így is jósolták) Addigra már rég késő lenne. 

Az alábbi cikk a fizikai mérésekről szól, a következő bejegyzésben osztom meg Mihály Arkangyal üzeneték, aki részletes magyarázatot ad a jelenségről.

Figyeljük csak meg, ki hogyan tudja ezt az energiát "megemészteni".  Aki fogékony rá, az csodás változáson megy keresztül... most.... Aki nem akarja, vagy nem tudja befogadni ezt, akár meg is zavarodhat.... Meditációval, lazítással, testmozgással, imával és jókedvvel, szeretettel tudunk magunknak és másoknak is segíteni a könnyebb átalakulásban.

Boldog szép Új Életet mindenkinek!
Boldog Karácsonyt, Fény- és Szeretet-ünnepet!

Milly







Egy ismeretlen eredetű energiahullám bombázza most a Földet

2016. december 18 – 19.


Egy óriási energiahullám befolyásolja az egész bolygót, amit VÉLETLENÜL észlelt a MIMIC TPW mikrohullámú háttér képalkotó. Jelenleg ez folyamatban van, a 2016. dec.19. 1:20 de. US középidő szerint.

A linkek, amin látni lehet az eseményt:

Ez nem egy hiba, komputer hiba vagy hamisítvány –  kivéve, ha valaki az univerzumban elhatározta, hogy meghamisítja az adatokat valamilyen okból.

Ez a rendszer általában kicsapódásokat/ vízgőzt mutat, mégis néhány esetben nagy energia-visszacsapódások láthatók, ha a Nap, az űridőjárás és egyéb energiajelenségek érik a bolygót.

Az X típusú fáklyákra láthattunk példákat, és ugyanebből a forrásból nagy Föld felé néző Koronakisülések okozta óriási zavarokat – ez a „energiahullám” azonban létrehoz egy visszacsapódást, ami keresztezi ugyanazokat a hullámhosszokat, amiket a MIMIC mikrohullámú háttér képalkotó detektált (és használt).

Az energia átöleli a bolygót mindkét (minden) oldalról hosszú órák óta. Ez az energia dec. 18-án kezdett létrejönni kb. 15 órakor (UTC), és folyamatosan tart.




A GOES monitorai ellenőrzik az X-sugár-áramlásokat, amik alacsony aktivitást, közepes napszelet mutatnak, nincsen fontos napvihar, az ionoszféra összes elektrontartalma ”minimumot” mutat...  a forrás/ ennek az eseménynek az oka még „ismeretlen”.

Ha ez az „esemény” valóban létrejött (ha valóban „reális), akkor mi a bolygó hatalmas mennyiségű energiabecsapódását látjuk, amit egy bolygószintű széles mikrohullámú visszacsapódás okoz, ami túlmutat a skálán.

A mikrohullámok DC energiává alakulnak egy természetes “rectenna” (a mikrohullámú energiát egyenáramúvá alakító) folyamatban, a hullámok a Föld magnetoszférájában csapdába esnek – a rádióhullámok átalakulnak DC erővé, és lekerülnek a talajba (földbe).  A talaj végül a Föld magja lesz.

Ha ez valóban igaz, akkor az energia potenciális menyisége, ami bekerül a bolygó magjába, óriási lehet  – ez természetesen növelheti a vulkanikus aktivitást és nagy földrengéseket okozhat.

Nem tudom, mit tegyek ezzel –  ez az első eset, hogy valaha ilyen nagy dolgot láttam, mint ez,  ilyen óriási területen, amit a MIMIC mutatott. Folytatjuk a megfigyelést  – a következő hét talán elmondja, mi lesz (ha bármi) ebből a különös eseményből.

Forrásanyag: Dutchsinse

Kapcsolódó anyagok:

A 7. dimenziós transzformációs  gamma sugarak masszív robbanása várható december 26-án. 

James Gilliland: A Földet most érő nagy energiahullámok első dokumentált megerősítése




Fordította: M Anna




3 megjegyzés:

  1. Nem akarok senkit se lelombozni.De az energiának ára van.Corey is említi az eseményt ami a napból fog elondulni.Ez akkora energia lesz mint egy napszél telibe találná a földet.Ezzel az a baj hogy nincs semmi le árnyékolva.A civilizációnk végét jelenti majd.Nem fog menni a hűtő,se az internet.Sokan meg fognak hallni majd.Corey is sokszor kitér arra hogy ez nem egy kis villanás lesz és bolsogság van.Ez egy rohadt nagy energia ami minden elektronikai eszközt tönkre vág,nekünk meg egy folyamat lesz ez.Gondoljatok bele amúgy a repülők mind lezuhannak majd.Némelyik súlya az 500 tonnát is meghaladja és ezek fognak a fejünkre potyogni.Ezért is halnak meg sokan,de persze a logisztika vagy is annak hiánya még több embert öl meg.Sajnos ez ilyen.A blogon úgy jön le mint ha siman lezajlana egy nap alatt.Például Corey említi azt is hogy továbbra is hús vér emberek leszünk egy jó darabig.Ugyan úgy meghalunk.

    VálaszTörlés
  2. Mesélj még ismeretlen! Tátott szájjalvasom soraid, remélem találtál már fedezéket a z 500 tonnás roncsok elől!

    VálaszTörlés
  3. Ez nem olyan egyszerű: A multban olvastam egy a napról szóló könyvet amelyben a NAP rezgésszámát 9 Hz-nek adták meg . Ugyanakkor a Földdé csak 6 Hz. Ez annál is különösebb, mert ha a viszonyokat nézzük. A Nap tömege, nagysága sokszorosa a Földének. Valamikor a multban olyan sok katasztrofa sujtotta a Földet( az egyiptomiak szerint négy) hogy a Föld rezgésszáma lecsökkent. A vizöntő korba lépve, most közvetlenül a galaxismag felől energia érkezik amely megemeli ezt a rezgésszámot. A vizöntő kor embere ezt képes lesz magáévá tenni. Ám akik annyira leragadtak a materialista, globalista világban, a vagyonszerzés világában, azokra valószinűleg igy fog hatni. Ez a magasabb rezgésszám segit ujra olyan emberré válni mint valamikor a multban azok a legendás civilizációk emberei lehettek( Lemuria, Mu , Atlantisz) lehettek. Képesek leszünk ujra olyan dolgokra mint azok a régi emberek. Érzékeink és más dolgok megerősödnek. Mindazok akik nem hisznek, vagy nem akarnak hinni semmi rendkivüli képességben , vagy tudásban, valószinüleg rosszul fognak járni. A materialista tudomány sokáig tagadta az olyan képességek létét vagy magyarázatát amiket nem lehetett mérni, mint például a telekinézis, meg hasonló képességek. Valamikor az emberiségnek ezek a képességek a rendelkezésére álltak. Most egyes emberek szerint ujra felbukkannak ezek a képességek, a magasabb rezgésszám befogadásával.Talán a vallásunk is ezt szolgálja, szolgálta. Csak a vaskalapos hivők a multban az ilyen embereket megégették. A vallásgyakorlás talán sok embernek segithet, vagy a meditálás.

    VálaszTörlés