2017. január 23., hétfő

Egy új korszak kezdődik – 2017. január 20.-Fehér kalaposok

"Donald Trump nem republikánus és nem demokrata, ő egy hazafi. A választott republikánusok és demokraták egyszerűen alvállalkozók, akik az US vállalatot képviselik. "

Az alábbi cikket még nem ismertem, amikor megírtam az előző bejegyzésemet. Először nem tudtam milyen címet adjak neki, és végül "Egy korszak nyitánya" lett. Az alábbi cikkben leírtak szépen megerősítik a gondolataimat.
Milly




Egy új korszak kezdődik


Fehér kalaposok riportja #59 – 2017. január 20.tdarkcabal.blogspot.com



Amikor egy fontos átváltozáson megyünk keresztül, azok, akik képesek az élet megváltoztatására és egy adott történelmi döntőponton állnak,  nagyszerű elképzelések kiváltságos szemtanúi lehetnek ilyen időkben. 

Minket mindannyiunkat informáltak így vagy úgy azokról a történelmi eseményekről, amelyek meghatározzák a bolygónk és a nemzedékünk elkövetkező irányát. Ezek döntő események, mivel egy különös utat választottunk, amely az események egész sorát hozza ma nekünk. Tisztában vagyunk, hogy néhányan úgy reagálnak ezekre a különös utakra, mint életvonalakra, annak megértésével, hogy az események különböző módon történnek meg, a világ most jelentősen eltérő lesz.

Amerikai keleti idő szerint ma egy új korszak kezdődik.

Az elmúlt 18 hónap az átalakulás ideje volt és a következő 4 év és talán 8 év az előző évet olyanná fogja tenni, mint egy előételt.

A MOP által gerjesztett minden lárma és szöveg ellenére, amelyet a sötét cabal irányítói sürgettek, elrendeltek és amivel piszkálódtak, Donald Trumpot ki fogják nevezni az Egyesült államok 45. elnökének. 

A mindkét oldali politikusok pózolása, mérge és színészkedése ellenére számukra és a bábok irányítóinak a vég kezdete erélyesen meg fog kezdődni 2017. január 23-án hétfőn. 

Donald Trump egy üzletember és nem egy politikus. A politikusokat eladták egy sötét, idegen cabalnak évtizedekkel ezelőtt. A többségük ügyvéd, aki tovább folytatja a tevékenységét a kongresszusban, csakhogy a mostani ügyfelei a bankárok, gyógyszer-vállalatok, média egyesülések, lobbisták és az idegen érdekeltségűek, akik inkább a zsebüket tömik és hizlalják bankszámláikat, minthogy a választóikat szolgálnák, akik a hivatalhoz juttatták őket. 

Ők ugyanazok, akik úgy költekeznek, mint a részeg tengerészek a korlátlan hitelkeretet használva, amit a FED bankárjai ajánlanak nekik, csakhogy ragaszkodjanak a választópolgáraikhoz, azok gyerekeihez és a választópolgárok nagyszüleihez a számlával és az eladósodott életükkel. Ők nem képviselik a választóikat, ők nemi erőszakot követnek el, kirabolják és kifosztják őket amíg hivatalban vannak,  megfoghatatlan okok mögé bújnak, miért nincsenek tanácsteremben, vagy egy különteremben. 

Így ha Trump elnöktől azt várjátok, hogy megforduljon, hazudjon és zavart keltsen, amikor beszél, akkor meg fogtok lepődni. Ha azt várjátok tőle, hogy másképpen beszéljen vagy cselekedjen, amikor a kamera előtt áll, vagy beszédet mond, meg fogtok lepődni. Ha azt várjátok, hogy visszavonja a szavát egy párt vagy a másik kedvéért, meg fogtok lepődni.

Donald Trump nem republikánus és nem demokrata, ő egy hazafi. A választott republikánusok és demokraták egyszerűen alvállalkozók, akik az US vállalatot képviselik. Ők meggazdagodnak miközben törvényeket hoznak, amelyek pártatlannak tűnnek, de ténylegesen az a céljuk, hogy átadják a világ utolsó szabad országát a globalizmusnak. Ők nem az amerikaiakra ügyelnek, hanem csak a saját bankszámlájukra és meggazdagodásukra, az amerikai álom rovására.  

Így ha azt várjátok, hogy Trump elnök tágra nyitva hagyja a határokat, hogy folytassa a harmadik világ országai felé való odafordulást, meg fogtok lepődni. Ha azt várjátok, hogy Trump folytassa a megállapodásokat az idegen országokkal, hogy megtizedelje az US gazdaságát, meg fogtok lepődni. Ha azt várjátok, hogy az európai vérvonal családok bábja legyen, meg fogtok lepődni. Ha azt várjátok tőle, hogy a világ érdekeit az US érdekei elé helyezze, meg FOGTOK lepődni.

Itt az ideje felgyorsítani azt, ami történik. Ha továbbra is elfogadjátok a cabal ellenőrzött média támadását a szabadságunk és Trump elnökkel szemben, el fogjátok veszíteni ennek az új korszaknak  a jelentőségét. Ha elfogadjátok a közösségi hírek kétségbeesett kísérleteit, hogy továbbra is markukban tartsák a nemzetet hazugsággal, megtévesztéssel, félrevezetéssel, el fogjátok veszíteni Trump elnök tervének a lényegét, hogy MEGMENTSE Amerikát.

Ő nem politikus, ő egy hazafi és hazafiként megszünteti azt a hazugságot és koholmányt, ami 50 éve belengi ezt az országot. Amerika történelmében először szemtanúi leszünk a bolygónkat irányító hatalom visszaszorításának és leleplezésének és az alapító apáink elképzelése újjáépítésének, amelyet 250 évvel ezelőtt hoztak létre, amikor ez a nemzet megalakult.  

A következő négy évben egy durva menet lesz, amint a globalisták és a cabalisták és ennek a bolygónak az irányítói elővesznek minden a trükköt, hogy gyalázzák, leszólják és elferdítsék az igazságot, ami be fog következni. Minden forrásukat, minden befolyásukat és minden hatalmukat arra fogják használni, hogy aláaknázzák Trump elnök erőfeszítéseit, hogy megmentse az Egyesült Államokat, mielőtt túl késő lenne. A média, a politikusok és az üzleti vezetők, akik ennek a nemzetnek az árulói feltárulkoznak a következő néhány hónapban, ahogy az elmúlt néhány hétben is tették.

A hírtársaságok mindenre elszántak, hogy megtartsák a háttér-kormány irányítását, folytatni fogják a harcukat Trump elnökkel szemben. Mindkét oldal politikusai folytatni fogják az ország árulóinak a szolgálatát. A média (MOP) folytatni fogja a bemutatkozását, hogy ők irányított prostituáltak, arra használva az erejüket, hogy a nyilvánosságot a hazugságaikkal, csalással és hamis hírekkel befolyásolják. Ránk hárul a felelősség, hogy szigorúan figyeljünk erre, amint az árulók és a hazugok a saját tetteiknek és szavaiknak vannak kitéve.

Ezt elutasítani és megjátszani a vakot a történésekkel szemben, az a tapasztalatunk, hogy ez a történelmi jelentőségnek az elmulasztása. Itt az ideje, hogy a pártosságot félretegyük és támogassuk Trump elnököt, mivel 1960 óta először van választott elnökünk az emberek JAVÁRA és nem a bolygó titkos irányítói számára.



Trump elnöknek szüksége lesz a támogatásunkra, imáinkra és a türelmünkre, amíg ő azon dolgozik, hogy Amerikát visszaállítsa újra egy kiváló hellyé, a szabad világ vezetőjévé.

A hajnal előtt mindig sötétebb van, és amint az US történetének a legrosszabb elnöke beleolvad a sötétségbe, egy új korszak kezdődik.

ISTEN MEGÁLDJA AZ USA-t.


 Isten megáldja az USA-t
Lee Greenwood nagy sikerű előadása a beiktatási ceremónián




Fordította M Anna



7 megjegyzés:

  1. Na Szóval megválasztották a megváltót (elvileg) Eltelt 3 nap és már tollal látjuk a kezében. (szokásos médiának kell valami)
    Látványosságot már okozhatna,kapásból elzárja a pénzcsapot az ISSés minden más dolognál,amit elődjei szépen összehoztak. Erre mi történik? Tovább megy ugyan az a mondóka,hogy harcolunk ellenük! Kisöpörjük őket! Bla bla bla.. A megoldást megint nem a gyökerénél kezeli,ami most már a kezében van. Hanem puskára fel. Pedig csak a pénzt kellene megvonni azt oszolj banda.. A másik rögtön az összes USA katona szépen haza,menjetek haza a családotokkal ha baj van kelletek. Európából is mindenhonnan. Minden vizi és más helyekről. NINCS ILYEN! Bár még erre várok,mondjuk már elemzem a színdarab nem változott. Már ott ludas volt a dolog,hogy a Bibliára esküdött,de fogjuk rá arra ezzel nyugtatom magamat,hogy nem bírnák az emberek a hírtelen illuzió törést. De a háborúsdival nagyot tudna mutatni,rögtön 2 olyan dolog,ami a világot lecsitítaná. Amég ez a lépés nem lesz meg,hanem bele megy mégjobban,addig Trump sem kivétel a többinél. Na meg rengeteg kép,hogy milyen puszi pajtás Clintonékkal,most is a beiktatáson szépen ott bulizgatnak. Ellenben a sok hír hogy a nagy kazar maffiát de nagyon kergetik.. Vannak itt össze visszaságok. Írások,álmodozások szép tervek a neten. De tettek még semmi!

    VálaszTörlés
  2. Helló Milly!

    Valóban új korszak kezdődik, de nem az aranykort fogja elhozni ez a díszf@sz hanem káoszét. Az hogy ez az uninteligens nagy képű majom elnök lehet csak annak köszönhető hogy cabal megengedte. Amerika 19 trilló dolláros adósságot halmozott felvalami idiótára rá kell majd fogni mitől zakkan majd össze a gazdaság, ez a bohóc tökéletes lesz erre a szerepre.

    Pár hete még itt örültünk az indiánok sikerének igaz?

    http://index.hu/kulfold/2017/01/24/megis_megepulhet_a_keystone_xl_es_a_dakota_access_olajvezetek/

    Ugyanolyan hazug és arrogáns adoptáció ez is mint az összes többi a múltban.

    http://index.hu/index2/#bloghu/kettosmerce/2017/01/24/nem_az_alternativ_tenyek_a_veszelyesek_hanem_a_szabad_sajto_kicsinalasa

    Trump egy ökör, nincs rá jobb szó, az alábbi megnyilatkozásai mindent elárulnak. :-(

    http://index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2016/11/09/donald_trump_15_leghiresebb_mondata/

    VálaszTörlés
  3. Az emberi vakság határtalan!

    VálaszTörlés
  4. Csak hogy szokja a nép az elkövetkezőket, csinálnak egy filmet. Hollywood, a háttérhatalom vessző pálcája, rendelésre gyártja az üzeneteket.

    http://index.hu/kultur/cinematrix/2017/01/26/little_america_michael_bay/

    VálaszTörlés
  5. Nem kergetik őket.Aki azt hiszi hogy az Elitnek vége az téved de nagyon.Erősek.A másik probléma meg az ember.Ugyan már mi lennénk a jók? Munkahelyen átgázolunk a másikon,kibeszélnek engem is a hátam mögött.Volt hogy megfenyegettek,szóval az emberek roszabbak sokszor mint ők.Mi adtuk a hatalmat a kezükbe.De felemelkedés nem lesz mert az ber egy undorító faj és nem nekik köszönhetjük.Lehet itt akár milyen gonosz földönkívüli uralom.Minket nem befolyásolnak.Mi gondolkodunk így.Ez van.Ezért nem segít senki se.Egy gonosz civilizációnak? A földet hova sorolná be egy ufó szerintetek? Jó? Biztos hogy nem,jó pár atombombát magunkra dobtunk és EMBEREK voltak.Semleges? Alig ha,200 háború zájlik most is a Földön a másik vagyonáért.Gonosz? Hm igen ezek az emberek most.Ezt választottuk.Nekem meg sikerült olyan helyre születnem ahol csak az van.A munkahelyem a csúcs pont! Ennyi undorító embert nem láttam egy rakáson mint itt...Szóval a cikk írója is a saját háza táján nézzen körül.

    VálaszTörlés
  6. Vmi nem egyenes.a cabal nem adja fel hiába hazafi bárki.ezek h.felszabaditanak csak álmok.szerintem ebböl nem tudunk kijönni sehogy!kitalált dolgok tömkelege ami majd megment.vki szerint lapos a föld mèg a jupiter sincs csak modell.minden hazugság.infrabesugárzás elmetechnologia ellen mi fog segiteni?mikor cobra v.corey oldalait olvasom utána napokig figyelnek de sztem mèg vmi sugárzást is kapunk cserèbe!dombi kati oldalainál szintèn.egy tèny van ès az pedig ez!mesèkèrt cserèbe skaláris támadás.arkhonokrol ir cobra,igaz?ès mèg èl?ök gondalatokat szkennelnek blokkolnak mindenkit.hogy a fenèbe hagyják h.valaki elárulja öket?nos kati?

    VálaszTörlés
  7. Felébredtetek emberek⁉️ Mostmár lassan eljön a végelszámolás ideje 2021-et írunk‼️❗❗ lassan itt van November... Ne engedelmeskedjen senki a fekete kalaposoknak ne oltassátok magatokat��

    VálaszTörlés