2017. március 16., csütörtök

Tavaszi szél - Felhívás az Esemény elősegítésére - Czeke András 2017. március


A magyarok szerepe felerősödött a világ felszabadításában. Ez az egyik legfontosabb téma a videóban. A "térdeplő" imáink is nagy szerepet játszottak ebben. Másik fontos téma az Antarktisz és a sztázis kamrák.

Milly






Tavaszi szél vizet áraszt... 3. élőadás 

2017.3.10. 

Dr Czeke András és Klotz Barbara műsora



Imák, meditációk sorrendben:


január 13. Térdeplő ima

február 26. 15.55.  Éterikus felszabadítás - Globális meditáció

"Győzött a Fény a Bolygónkon !
Olyan Erőket Mozgattunk, hogy az Eseményig hátralévő idő a Felére Csökkent ! Amit Közösen Elértünk,az még csak a Kezdet ! Hatalmasat Léptünk,Óriási Gólt lőttünk a Fátylon Túlra ! Nagy dolgot Cselekedtünk ! És ami Ezután Következik, Arra Nagyon, de Nagyon Régóta Vártunk már ! Most Valóban Kinyílt az a bizonyos Kapu, Ami Befogad Bennünket,Amin Keresztül Beléphetünk Oda, ahova már egy Jó Ideje Annyira Áhítozunk Belépni ! Jézus Is Erről Beszélt, Ez az Új Világ, Amiről Most Cobra azt mondja,(Készüljünk az Áttörésre!) A Felemelkedett Mesterekkel, Asthar Parancsnoki Flottájával Közösen, az Angyalok Segítségével Mi, EMBEREK,Történelmet Írtunk ! Az a Világ Ragyog, Amiért Dolgozunk ! És Az egy Nagyon Szép Világ ! Tele Van Szeretettel,és Fénnyel !"







Felhívás az ESEMÉNYRE 
Dr. Czeke Andrástól 
2017.március 10.


Imára felhívások: 

március 10. 

március 15. 

március 20. 

március 25.

április 1.


Következő élő adás: 2017.03.16. 19.00.

   Egy különleges külföldi vendég részvételével.

..............










2 megjegyzés:

  1. Mit tegyek ha ugy èrzem támadás alatt állok?az autot elrontják.nem indul be.hiába viszem szerelöhöz èrzem h.infra v.elektromagneses frekvencia èri.ja ès csak akkor ha ezen oldalakat olvasom vagy van telefon az automban.erre varrjon gombot czeke ur!válaszoljon valaki adjon tanácsot

    VálaszTörlés
  2. VILÁGMEDITÁCIÓ MA a tavaszi napforduló alatt 11 óra 28 perctől 16 percen át!
    ÉN azt javasolnám a vezetett meditáció helyett nektek, hogy egy szívből fakadó imával kezdjétek és utána a lélegzeteteket vagy a szívdobbanásotokat figyelmesen követve, próbáljatok egyre mélyebb csendet teremteni magatokban, talán így sikerül pillanatokig théta állapotba merülni, s ez mindennél többet ér számotokra is és a világlélekkel való egyesülés lehetőségének megtapasztalása érdekében is. Fontos tudni, hogy mivel minden mindennel összefügg és mivel Isten bennünk van és mi benne élünk és általa létezünk, igenis teremtő erővel bír minden gondolatunk, szavunk és tettünk Ő benne és általa.
    Sokan kérdezitek, mit fogalmazzunk meg imánkban ilyenkor?
    Én így fogok imádkozni: Mindenható Teremtő Isten! Szeretnék hálát és köszönetet mondani mindenért amit teszel értem és az emberiségért, magáért az élet szépségéért.Sajnos az ember rosszul sáfárkodott e kincsekkel, ezért szívünk minden melegével arra kérünk adj nekünk bölcsességet, hogy helyre állítsuk a harmóniát élővilágunkban és megvalósítsuk a békét e Földön.Tudjuk, hogy az te isteni tervedben szerepel a Napvillanás mely egy szempillantás alatt megemeli a Föld és az élővilág rezgésének frekvenciáját és ezáltal óriási változások állnak be gondolkodásmódunkban is, ezért arra kérünk, ha lehetséges, hozd előbbre e terved megvalósulását, nagyon nehéz időket élünk. Mindazonáltal, legyen úgy ahogy te jónak látod, hiszen te vagy az egyedüli aki mindent tisztán látsz és tudsz. Szeretetünkkel mindig a te megnyilvánulásaid maradunk, most és mindörökké.Áldás,áldás,áldás!

    VálaszTörlés