2017. április 24., hétfő

Ti a Fény Lényei vagytok - Mike Quinsey 2017.04.21.


...ti a Fény Lényei vagytok, akiket az alsóbb dimenziókba dobtak le és beleegyeztetek abba a kihívásba, hogy újra megtaláljátok a visszautat....





Ti a Fény Lényei vagytok 

Üzenet Mike Quinsey Felsőbb Énjétől


April 21, 2017

A jelenségek egyre nagyobb sebességgel haladnak és akkor fognak tetőzni, amikor a létetek igazsága ki fog derülni. A valóságban nem sok idő maradt a hozzátok érkező változásokig és az is lehet, hogy fel vagytok készülve rá. Egész idő alatt a fő dolgotok a nyugalmatok megtartása és kiegyensúlyozása kellene, hogy legyen, amíg azt találjátok, hogy sok ember felébredt és amíg megértitek, mi történik. Az egyszerű élet napról napra felmerülő zavarait és folytonos problémáit nem segítik a visszavágások és a háború veszélye. Néhányan meg fogják kérdezni, miért nem avatkozunk be, de ahogy már korábban kijelentettük, ti vagytok a küldetésetek megalkotói és nektek kell learatni az eredményeket. Nektek azonban nincsenek megengedve olyan tettek, amelyek direkt ellentétben vannak az Emberi fejlődés Tervével, amelyeket azok fektettek le, akik ellenőrzik a fejlődéseteket. Bármilyen kísérletet le fognak állítani vagy átváltoztatnak, hogy megvédjék a jelenlevő fő változásokat.

Már eldöntötték, hogy azon az úton tartanak titeket, amely a ciklus végén lehetőséget ad a felemelkedésre. Még türelemre van szükség, amíg lehetőség lesz végül megtanulni az igazságot önmagatokról. Ti nagyszerű, óriás lelkek vagytok a Fénybe való visszatérésetek útján, ahonnan jöttetek, és az igazság szabaddá fog tenni minden olyan félreértéstől, ami úgy megzavarta a gondolkodásotokat, hogy csak nagyon kevesen értitek meg a valódi éneteket. Újra idézzük, hogy ti a Fény Lényei vagytok, akiket az alsóbb dimenziókba dobtak le és beleegyeztetek abba a kihívásba, hogy újra megtaláljátok a visszautat. Ti azonban sohasem voltatok egyedül az utatokon és a vezetőitek segítettek nektek követni az előre-elrendelt irányt, hogy segítsék a fejlődéseteket. Mivel szabad akaratotok van, ezért ti egyedül feleltek a tetteitek eredményeiért, amelyből látni fogjátok, miben kell felemelni magatokat.

Ha ti ezt az üzenetet olvassátok, akkor minden bizonnyal a Fény Útján vagytok, és lehetőségetek lesz a felemelkedésre. A siker érdekében nektek a célotokra kell figyelnetek és nem megengedni, hogy külső dolgok eltereljenek benneteket. Sok minden történik, ami nem látható, de hatással lehet rátok. Jelenleg a folyamatban levő eseményekkel kapcsolatban sok hamis benyomásotok lehet, és amíg az igazság biztonságosan ki nem derül, addig létfontosságú észen járni. Ez egy olyan év, amikor sok olyan dolog történik, amiben nehéz lesz megtalálni az igazságot, de az ki fog derülni a következő évben, vagy akörül. Egy olyan ritmus alakul ki, hogy az emberek nem lesznek túlterheltek és képesek lesznek felismerni, hogyan vezették félre őket. Az igazságot készakarva visszatartották tőletek a sötétek, aki nem akarták, hogy tudjátok, a valóságban milyen óriási lelkek vagytok. Az igazságot nem lehet többé visszatartani és éppen most tárgyalják meg, hogyan lehet azt feltárni. A Fényhez tartozók egy teljes közzétételt szeretnének, hogy mindenki számára ismert legyen.

Minden erőfeszítés, amit a Fény megtartásáért tesztek, meg lesz jutalmazva, és a Felemelkedéseteket könnyen megtehetitek. Ahogy azt korábban elmagyarázták nektek, minden védelmező segítséget megkaptok és megállítják azoknak a zavarását, akik a sötétben akarnak tartani titeket. A Fény mindvégig egyértelműen erősebb lesz, mint az alacsonyabb energiák, és amíg abban maradtok, nem kerülhettek veszélybe. Ahol kivétel van, azt minden esetben karmikus ok hozza létre, amely akár pozitív, akár negatív eredményhez is vezethet. Még egyszer, ez a ti beleegyezésetekkel lehetne. Leginkább a ti javaslatotokra és pl. ott lehet, ahol egy váratlan lehetőség jön elő a régi karma feloldására, amit eredményesen meg tudtok tenni.

Jelenleg a Föld irányításáért folyó harcok még folytatódnak, de nem sokáig, mivel már látható a háborúk vége. Vagyis ti nem tudtok konfliktusokat és háborúszerű helyzeteket és lépéseket tenni a magasabb rezgések felé. Így nagyon hamarosan el fog jönni egy olyan idő, amikor háború és annak a megjelenése nem lesz többé lehetséges, és azok a lelkek, akik továbbra is ennek a részesei akarnak lenni, el lesznek szállítva az akcióikkal együtt máshova. Eljön a béke, még akkor is, ha jelenleg lehetetlennek tűnik a Föld és a rajta élő emberek adott állapotában. Az ember nem teljesen hibás a most tapasztalható sok háború miatt, és bizonyos csoportok, mint az Illuminátusok készakarva mindkét oldalon játszanak egymás ellen és segítik azokat hadi felszereléssel. Azonban, hogy a dolgok még bonyolultabbnak hangozzanak, meg kell állapítani, hogy a karma újra szóba került, így minden résztvevő megtapasztalhatja, amire szüksége van.

Kétségtelenül, az élet kemény a Földön, de hol lehetne máshol ilyen gyorsan fejlődni... Mint a Fény lelkei, az utazásaitokat mindig egy csomó vezetővel együtt végzitek, akik azt biztosítva védenek benneteket, hogy az élettapasztalataitokat ne zavarják meg. Mint fejlett lelkeknek az a dolguk, hogy segítsenek másoknak, akik követik őket és szükségük van segítő kezekre. A ti Univerzumotokban Földanya az, aki feláldozta magát az Emberi Faj felemelkedése segítésére. Az ő feladatai hamarosan véget érnek, amint felemelkedik a sok lélekkel együtt, akik már készen állnak. Amint láthatjátok, a végidő egy nagyon fontos alkalom, lehetőséget ad a lelkeknek egy speciális tömeges Felemelkedésre. Egy ciklus véget ért, és egy másik megkezdődik, még több lehetőséget adva a lelkeknek, hogy emelkedjenek az ezzel érkező kedvező feltételekkel.

Ha a lelkek tudnák vagy megértenék, milyen nagy lehetőségekkel rendelkeznek, megkereshetnék magukban azt a fejlődési utat, hogy egyszerűen kifejezzék az Univerzális Szeretetet. Ez keményen hangzik, ha nem értétek el pl. azt a szintet, hogy „szeressétek úgy az ellenségeteket, mint önmagatokat”. Nézzetek egymásra úgy, mint a nővéretekre vagy fivéretekre, ahol a bőrszínnek és az öltözéknek nincs jelentősége a kapcsolatotokra. Ti Egyek vagytok mindenki mással és minden élet megmagyarázhatatlanul Isten része, és bemutatja, miért Isten a Minden Szeretet, amit minden Lélek egyenlően megkap, és azt is, miért nem büntet Isten egy lelket sem és csak tiszta Szeretetet kínál. Néhányan hinni fognak még az úgynevezett Gonoszban, ami az Ember által létrehozott förtelem.

Az Ember egy megzavart lélek, egyszerűen csak azért, mert őt csúnyán félrevezették, hogy rabságba vessék és távolt tartsák az igazságtól. Azonban ez többé nem lesz lehetséges, mivel a Fény páratlanul felemelkedett és egyre növekszik az intenzitása. A Menny a Harmónia és a Szeretet helye, ahol minden a teljes Szeretetet fejezi ki. Lehet, hogy jelenleg még nem elérhető számotokra, de az utazás végére már eléritek. Néhány lélek már érintkezett ilyen energiákkal, és ők elmesélik, milyen elragadtatásban volt élményük. Az Öröm és a Boldogság a Szeretetenergia megtartásán keresztül jön el, és ha ezt átadjátok, akkor mindenki másnak segítetek a felemelésükben.

Ezt az üzenetet a Felsőbb Énemtől kaptam, és ez a Fény és a Szeretet energiáját hordozza.
Mike Quinsey.



Forrás:

Fordította M Anna





1 megjegyzés: