2017. szeptember 1., péntek

A Magyar asszonyokhoz- Lendvay Katalin 2017.08.21.-31MAGYAR ASSZONY miért nem rezdülsz együtt az Ősi Teremtő Erőddel? Ősi kódok nyílnak,- Hozd felszínre azt a tudás, mely lelked legmélyébe van írva!
A Magyar asszonyokhoz

Lendvay Katalin 

1.
MAGYAR ASSZONY miért nem rezdülsz együtt az Ősi Teremtő Erőddel?


Mi tart vissza attól, hogy megnyisd a szívedet, s együtt rezdülj a szívedből fakadó teremtéseddel?Mi az oka, hogy nem mered előhozni magadból azt az ősi szentséget, azt a szépséget, jóságot, mely lelked mélyén arra vár, hogy kinyílj, mint ahogy a virág kibontja a szirmait?Emeld fel szíved rezdülését abba a kegyelem teljes valóságba, ahol a NŐ egy különleges ékszerként, finom, érzékeny lágy dallamként rezeg.Ő az, aki képes megnyitni a szíveket. Adni, mindig csak adni, lágyan kitárulkozni és befogadni. Ha megnyitja szívét, az oly szélesre tárul, hogy az egész világ belefér.Nézz magadba, - Mi választ el attól szentségtől, hogy meglásd magadban, a szereteted kiárasztása által sorsokat vagy képes megváltoztatni, életeddel példát mutatni?Miért nem tárod fel a benned rejtező ősi titkod, és osztod szét a körülötted élőkkel?Eljött az idő, megtaláld ÖnMAGad isteni Lényét!
Eljött az idő, hogy megtaláld ÖnMAGad szépségét, egységét, szerelmetességét!Ősi kódok nyílnak,- Hozd felszínre azt a tudás, mely lelked legmélyébe van írva! Engedd, hogy lelkedből utat törjön és fényével beragyogja a körülötted élőket!S engedd, hogy szereteted áradása beragyogja Magyar Nemzetedet!Szeretettel: FeketéLendvay Katalin


2017.08.21.


2.

Magyar Nők, Leányok, Asszonyok! 

Merjétek megnyitni Önmagatok szépségét, jóságát, a virágzás felé, hogy Ti magatok legyetek a virágzás, aki virágba bontja elfeledett, s megtagadott részeit! 

Eljött az idő, hogy felismerjük MAGunkat! 
Eljött az idő, hogy az ősi tudást felszínre hozzuk MAGunkból és kiteljesítsük! 

Eljött az idő, hogy megnyissuk a mélyen bennünk rejlő kódokat. Mindennek felszínre hozásához és kiteljesítéséhez, egy mélyebb megismeréssel szükséges magunk felé fordulni. 

Tisztában kell lennünk azzal, hogy kik is vagyunk valójában és mit képviselünk a világban, mi az a szent cél, melynek továbbadására elhívottak vagyunk. 

Igazi Nővé válásunk záloga: ÖnMAGunk megismerése. 

Áldás! Lendvay Katalin


"Nem számít, mit gondol Rólad a világ, állj be a fénybe és élvezd a ragyogást!" ( A. J. Christian )

20117.08.31.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése