2017. szeptember 4., hétfő

Itt az idő, hogy átalakulj ! - Gróf Saint German 2017.09.03.

Egyre forróbb a lábunk alatt a talaj. Emelkednünk kéne már! Rengeteg buzdító üzenetet kapunk az égiektől ... egyre többet.. és már magyar közvetítőkön keresztül is! Itt egy tavalyi például, és alatta a frisebb: 
Nektek kell elindítani és megtenni  http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/09/nektek-kell-elinditani-es-megtenni.html





Itt az idő, hogy átalakulj


Üzenet Gróf Saint German-től – 2017. szeptember 3

Életed alkonyán, bánni fogod, az elszalasztott lehetőséget. Azt kérded magadtól: „Vajon miért nem voltam bátrabb, miért nem mertem cselekedni?”
Itt az idő, az idő, ami megváltoztat mindent!
Itt az idő, hogy sorra vonultasd fel a belső tartalékaidat! 
Itt az idő, hogy átalakulj, hogy egy mély transzformáció vegye kezdetét, nem csak belső világodban, hanem mindezt a külvilág felé is bátran nyitott szívvel erőszakmentesen kinyilatkoztatni tudd. Formáld a valóságod azáltal, hogy az elmédben lévő tudati potenciált maximálisan megmunkálod, nem azzá válasz, akivé a hatalmak változtatni akarnak, hanem megteremted azt a jövő, ami nem félelemmel teli. Légy te is az az ember, aki nem fél szembe nézni önnön teremtő erejével, sorsának már nem elszenvedője lesz, hanem kreálja az eseményeket, melyek mindent megváltoztatnak.
Ne akarj kibújni a felelősség alól! Túl sokáig ráztátok le magatokról a felelősséget. 
Oly sok élet óra csörög a lánc a karjaitokon, melyek fogva tartóitok raktak rátok, és Ti hagytátok.
Szó nélkül odanyújtottátok, nem csak a lábatok, de a kezeiteket is. észre sem veszitek már, hogy meg vagytok kötve, hogy az elmétek épp oly rabságban senyved, mint a hitrendszeretek. 
Olyan szűkös minden lehetőség, mint az a meder, melybe az életeteket beletereltétek.
Hagytátok elveszni a szabadságot, önként mondtatok le róla, dalolva.
Nem baj! Ez is egy fajta tapasztalás a lélek számára. Erre a lélek addig vágyik, amíg nem képes felismerni saját nagyságát, és azt, hogy minden teremtő erőt birtokol, minden a rendelkezésére áll, ahhoz, hogy isteni származásából adódó erejét és fényét, a világ szolgálatába képes beállítani. Felismerni azt, hogy energiájának transzmutációja által egy új faj születhet Egy faj, aki nem retteg senkitől, és semmitől, aki nem önmaga farkasa, de mégis mer farkasszemet nézni a legvadabb félelmeivel, mert ezeken keresztül üdvözül, és dicsőül meg, ezeken keresztül válik harcossá.
Barátaim, értésetek meg, nincs szükség az átalakuláshoz háborúra, fizikai harcok megvívására. 
A szellem csatája, az intellektus győzelme, ami ezt a világot jelen állapotából átfordítani tudja valami transzcendenssé, valami örökkévalóvá. 

Mert azok az értékek, melyekben hittetek kollektív szinten, elvesztek, hiszen valójában soha nem voltak értékesek, csak bizonyos érdek csoportok kiáltották ki őket annak.
Ne félj hát felnyitni a szemed, kinyitni a szíved, és látni a Valódit, ami nem mindig az, amit a szemed érzékelni tud, vagy amit az elméd felfogni kíván a világ forgatagából!
Sok mindennel riogatnak benneteket, és félelemben tartva próbálják elhitetni veletek, hogy a világ egy újabb katasztrófához közeledik, világháború, és vérontások időszaka, ami most következik. 
De mindig van választásotok, választani a békét, és egy más minőségű átalakulást!Ahogy választhatjátok azt is, hogy továbbra is alszotok, nem nyitjátok ki a szemeiteket, és minden marad a régiben.
Mindkét választásnak következménye lesz, súlyos következményekkel kell majd számolnotok, bárhogyan is dönt az emberiség kollektív szinten.
De én nem azért jöttem el most hozzátok, hogy riogassalak benneteket, hiszen a félelemkeltés soha nem volt a mi eszköztárunk. Bárki, aki félelmet kelt, az nem istentől, és nem az égiektől való. 

Bárki, aki a félelem rezgésén próbálja manipulálni a hitrendszereiteket, gondolkodásotokat, véleményeteket eképpen akarja formálni, az nem tiszta energia, még ha magát ő annak is tünteti fel.

A magyarság sorsában hamarosan forduló pont következik be. olyan fordulópont, amire mindannyian emlékezni fogtok, amiről sokáig tanulnak majd az utódok. Egy fordulópont, ami áttörést hoz, a megrekedt energiákból.
Hogy milyen irányba indul el ez az energia, az jelen pillanatban még kérdéses. Minden képlékeny és minden alakulóban van.
Ezért kérjük most a tudatosság nevében a Fény Harcosait, akik itt most ebben a téridőben jelen vannak, hiszen küldetést vállaltak, és mi támogatjuk őket, hogy kezdjék el a fénymunkájukat összekapcsolni. A tudatossági szint emelésével kezdjék el a hálót feljebb és feljebb rezegtetni.
Nagy most ennek itt a tétje. Az elkövetkezendő évek kulcsot jelentenek az egész magyarság és az egész Kárpát-medence sorsában. Ne félj, bárki bármit is mondd, ne engedd magad meggyőzni!

A hatalom önkényurai a félelmet használják fel, hiszen ők is félelemből uralkodnak. A félelem az egyetlen fegyverük, csak ezt ismerik. Ők már elfelejtették, hogy milyen az, amikor szeretettel és tisztelettel kormányoznak, a közösségi érdekeket szem előtt tartva.

Ne félj a mindenkori hatalmakkal szembe menni, ne félj az igazságtalanság ellen szót emelni, mert ha érzed, hogy belül forr a lelked, akkor Te is forradalmat jöttél most ide csinálni. De ez a forradalom nem vér és nem emberáldozatokkal kell, hogy végbe menjen!
Az elméteket kell az új energiák fogadására átállítani! Ezáltal tudtok majd egy új földet és egy új hazát megteremteni.
Mindenki a saját életében kompetens, minden létező a saját életében képes rendet rakni, de az összefogásnak nagy jelentősége lesz az elkövetkezendő időkben. 
Az összefogás erejét kell megtanulnotok, most és mindörökre! Egy életre szóló lecke egy egész nemzet számára. Oly sokszor elbuktatok már ez ügyben, de íme, jön egy újabb lehetőség, hogy a régi csorbákat kiköszörüljétek. Képtelenek vagytok nemzeti szinten összefogni, mert mindenki csak a saját érdekeit tartja szem előtt. A kapzsiság, a hatalom éhség olyan sokszor vitte már tévútra vezéreiteket. Ti pedig ezt hagytátok, eltűrtétek, eltűritek.
Nézzétek, hová lett ez az ország?! Nézzétek, kik vannak hatalmon, és milyen módszerekkel próbálják ezt a hatalmat bebetonozni? A félelem által ragadtál meg ezt a hatalmat, ezáltal képesek benne maradni. De ne higgyétek el, hogy ők erősebbek nálatok! Ne higgyétek el, hogy félnetek kell! 
Az isteni erők veletek vannak és támogatnak titeket! Nemzeti szintű összefogást kell létrehozni, a szellemi vezetőknek is egy sorba kell rendeződniük, ahogy a lakosságnak is, csak így juthattok előre. Amíg ez nem fog megtörténni, az egész sok milliós nyájat pár vérszomjas és éhes, bár rendkívül gyáva farkas fogja sakkban tartani. Ne akarjatok önként lemondani a hatalmatokról, ami abban rejlik, hogy képesek vagytok az összefogás által valódi változásokat kezdeményezni.
A tanulás időszakában jártok most, de hamarosan következik a vizsga ideje.  Eljön a pillanat, amikor minden egyénnek, és az országnak is vizsgát kell tennie, önmagatok, és a jóisten szent színe előtt. Készüljetek erre a pillanatra, szívvel és lélekkel, és ne hagyjátok, hogy a félelem keltő manipulátorok megbabonázzanak benneteket! Az elmétek tisztántartása legyen az egyik fontos cél a jövőben, erre koncentráljatok!
Áldásom bennettek üdvözül, szeretlek Titeket, bízom felemelkedéseteket, a Ti hű Saint German Grófotok!
Különösen becsesek vagytok Ti, magyarok a szívemnek, ezért izgatottan és nagy várakozásokkal telve figyelem sorsotok alakulását. Bizalommal tekintek rátok ezekkel a változásokkal teli időkben!
Szeretettel:

2 megjegyzés:

  1. Tiszta szívvel megtartandó minden ajánlásod!!Áldás!

    VálaszTörlés
  2. Kedveseim! Minden nap, minden pillanatában vizsgázunk feltétel nélküli szeretetből! Ne várj hát, már most élj úgy , mintha Isten színe előtt vizsgáznál! Áldás!

    VálaszTörlés