2021. január 19., kedd

Húsz pont a mostani Amerikáról 2021.Január 16.

 Hiába is  akarnánk úgy folytatni az életünket, ahogy volt.  Már nem fog működni. Több okból sem. Egyik az, ami Amerikában zajlik most. A másik ami bennünk zjaalik legbelül.  

A lenti fölsorolás egy videó fordítása, amit kaptam. Meglátjuk, mi lesz, hogy alakul a helyzetjanuár 20-án. /Milly


Húsz pont a mostani Amerikáról

2021.Január 16.

Húsz pont arról, hogy Amerika miért állítja át a vállalatot a köztársaságba, és Biden nem lesz elnök:
Forrás:
1. Trump nem indult 4 éves választásokra 2016-ban - Trumpot a katonaság megkereste, hogy induljon, és teljes győzelme katonai művelet volt és ma is az.
2. Trump első 4 éve az volt, hogy először az alsó mocsarat ürítse ki. A mocsár mély volt / mély és beépítette a világ minden iparágát, a banki tevékenységet, a filmet, a gyógyszeripart, az ételt, ön megnevezi, hogy ők irányították; sokat kezeltek.
3. Hivatalának elhagyása előtt B * arack O * bama végrehajtási parancsot írt alá, hogy kegyelmet nyújtson a kormány bármely bűncselekménye előtt. Ez az oka annak, hogy Trump hivatalba lépésekor senki nem volt felelősségre vonva.
4. Ezeket a mocsári patkányokat nem lehetett bűncselekmények elé állítani (pl. H * illary email botrány, C * linton Foundation, a FISA kémkedett a Trump kampánya miatt stb.) ~ Csak az O * bama utáni bűncselekményeket lehetett megpróbálni - ezért új a bűncselekményeket el kellett csapni.
5. A katonaságnak bizonyítékokkal kellett elkapnia őket bűncselekmények elkövetése közben.
6. Trump elnök 2021. január 7-i beszédében kijelentette : „zökkenőmentes, rendezett hatalomátmenet lesz”.
7. Ez semmiképp sem jelenti azt, hogy Trump elnök első ciklusáról a hatalmat Joe B * idenre váltja! Hallottad, hogy Joe B * idenet mondott?
8. Áttérünk a megszűnt USA Corp-ról a Köztársaságra (nem B * iden). Trump elnök technikailag nem kap "második ciklust", és ahogy tweetelt, "nem lesz januárban a beiktatási napon" ~ ez azt jelenti, hogy nem lesz beiktatási nap. Ez volt az „American Corporation” -ben szolgáló elnök utolsó feljegyzett mandátuma.
9. Trump elnök leszerelte Angliából az 1781-es banki törvényt. Az Egyesült Államok visszatér Köztársasággá, és Donald J Trump lesz az új köztársaság első elnöke az alkotmány teljes sértetlenségével.
10. Az új köztársaság kezdetének dátuma 2021. március 4. ~ ez volt az új elnök eredeti kezdési dátuma (egészen addig, amíg az FDR 1933-ban megváltoztatta).
11. Trump elnök beszédének végén azt mondta: „Hihetetlen utunk csak most kezdődik.” Boom
12. Nem számít, hogy néz ki, mindez optika; A katonai műveletek mindent elgondolkodtak.
13. Trump elsöprő győzelmet aratott, és ő lesz az Új Köztársaság elnöke ~.
14. A mocsári patkányoknak az elmúlt 4 évben el kellett követniük bűncselekményüket; és mostanra el lettek csapva.
15. A tudatosan csaló választások igazolása, ahogy Pence és a kongresszus éppen tette, hazaárulás.
16. Most Trump elnök továbbra is az Egyesült Államok elnöke 2021. január 20- ig . Hatalma van a felkelési törvényre hivatkozni. A felkelési törvény katonai szinten foglalkozik az árulással.
17. Miért nem vonta be az elnök korábban a felkelésről szóló törvényt? Mivel katonaságról van szó, és az emberek azt vádolták volna, hogy diktátor. Mindenkinek bőséges lehetőséget adott a csalárd választások tisztázására: a Legfelsőbb Bíróság, a DOJ, a bíróságok, a kongresszus és az alelnök. Mindannyian többnyire a sávjukat választották, és egy (tudatosan) csaló választás igazolását választották.

Forrás fönt

1 megjegyzés:

  1. Nincs itt semmi látni való, megint a szokásos semmitmondás...
    Nem lesz itt semmi elszámoltatás meg nesara, minden megy tovább a régi kerékvágásba, csak fel kellene ébredni a "szép új energiákból!"
    és a valóság:

    https://www.portfolio.hu/global/20210117/kozeleg-a-qanon-hivek-altal-vart-iteletnap-joe-biden-beiktatasa-a-mozgalom-sorsat-is-megpecsetelheti-465650

    Tudom hogy nem közlöd le, nem baj :-)

    VálaszTörlés