2021. január 5., kedd

Szentkorona, királyság, köztársaság - Jeges László 2021.01.05.

 Érdemes elolvasni Jeges László írását. Egy kicsit különös, tiszta ember.  Szentkorona őszinte híve.  Kidolgozott  egy társadalom-szervezeti javaslatot, most ezzel kapcsolatban  írta le gondolatait. Érdekes következtetésre jut. Később megosztom a javaslatát is, gondolom érdekli az olvasókat. 

Milly



Szentkorona, királyság, köztársaság  

Jeges László
2021.január 5.

Felhívtam fél 8 körül a Magyar Apostoli Királyság képviseletét és a beszélgetésünk végén jeleztem neki, fogok írni nekik a Nemzet érdekében valamit és minden igaz, gondolkozó magyar embernek is, aki már eljutott odáig, hogy a Királyság a legjobb államforma nekünk..

Előre jelzett idevágó tények:

(Érvek mentén)

1. érv: Királyságról, Koronáról a MAI köztudatban.

A legtöbb ember nincs tisztában a történelmünkkel és ma már Mátyás királyt is megbecsülés helyett, sárral dobálja az újkori nézőpont.

A királyságról rossz képet festenek az oktatásban és az élet legtöbb területén,

Lásd; Pont a koronavírus felkapása vagy Orbán, mint önjelölt király kép megfestése a társadalomba.

Következtetés:

Ezek együtt eredményezik az emberek fejében a Királysággal kapcsolatban a félelemet és az önkényuralmat.

2. Érv: A legtöbb ember nincs tisztában azzal, mi az érvényes államforma és mi nem.

A magyar emberek nagy része azt se tudja, hogy a "Magyar Köztársaság" 2011 legvégén, 2012 legelején kikerült a gyakorlati törvényhozás keretéből.

Ez pedig tényszerű megállapítás, mert a létrehozott alaptörvény, a Magyar Köztársaság alkotmányát megsértette, illetve a gyakorlatban át is vette a szerepét, teljes mértékben jogtalanul és törvénytelenül a Magyar Köztársaság alkotmánya szerint, amit 1949 óta figyelembe vesz, amire alapul a közigazgatás, törvényhozás.

Ezzel az alapvető tudással nincsenek tisztában a legtöbben, de mivel csak néhány évet kell visszamenni a történelem folyamán, így könnyedén bizonyítható számukra az átlagember gondolatvilágában is.

Azonban az országban egyre többen értesülnek erről, talán már az ország 10 15%-a is, ami a "járványnak" köszönhetően emelkedik folyamatosan és csak rajtunk múlik, hogy mennyire segítjük ennek az információnak a terjedését.

Emellett megemlíthetjük azt is, amivel a lakosság körülbelül 1-2%-a már tisztában van, mégpedig A Magyar Apostoli Királyság jelenlegi érvényességét is, hisz idegen hatalmak az addigi történelmi alkotmányunk megszegése árán a Királyság megszüntetése és a köztársaság létrehozatala is törvénytelen, jogtalan bűncselekmény volt.

Ennyit röviden a tényekről és a rá épülő érvekről.

Az én álláspontom:

A Királyság, az a magyarságra a Teremtő által szabott államforma, ezért ennek kell lennie a legvégső célunknak az állam formát tekintve, király nélküli királyság esetén is, de ezt a felsorolt tények alapján csak lépcsőszerűen tudjuk megvalósítani.

Ezt a felismerésemet mostanság nyertem, részben úgy vélem, érzem a Szent Korona akaratának megismerése közben.

 Ezelőtt én is kizárólag a Magyar Királyság visszaállításában tudtam csak gondolkozni, mivel láttam azt, hogy a Szent Korona ott tud legmagosabb szinten a Nemzetért a Teremtő akaratáért élni.

Eredendően az újkori király nélküli Magyar Királyság részére írtam egy közigazgatási rendszert, ami később királyt is választhat magának, ha azt a Nemzet egyöntetűen akarja.

Majd jött a felismerés, a következő alapismeretből: lassan egy évszázada soha nem látott gyorsasággal lökik szakadékba nemzetünket, ami már nagyon lent van..

 A felismerés:   Lépcsőt építs a Nemzettel a Nemzetért fiam!

 Kifejtvén ezt a lépcsőt:

A közigazgatási tervezetemet átírtam, A Szent Korona a hatékonyságából alig veszít a Királyság keretein belülihez képest.

Az egyetlen igazi jelentős különbség a Király koronázás lehetőségének eltörlése volt.

Az igazság az, hogy az igazságosság, becsületesség, tájékozottság jellemezte társadalomban a Nemzet maga fogja kérni, állítsuk vissza a királyságot. Ebben az esetben így is lesz.

Tehát létre tudunk hozni egy olyan közigazgatási rendszert, ami egy-kettőre megoldja a problémákat.  megoldásra váró helyzeteket, megteremti azokat, amik nemzetünknek szárnyakat ad.

Ez a rendszer korrupciómentes, Szent Korona vezérletű. A teljes lakosságot pályázati rendszeren keresztül bevonó, szakértői Bizottságokra és Szentkorona Felügyeletre és annak segédletére épít.

Hogyan?

Elsőnek is össze kell fogjunk nekünk kiket a Szent Korona vezérel.

Másodsorban körszerű problémamegoldást kell alkalmaznunk, azt jelenti, hogy körbejárjuk az adott megoldásra váró helyzetet és a lehető legtöbb irányból, ahol hatékonyan célt érhetünk, ott elindítjuk a megoldás csapatainkat a megoldásra váró helyzet felé.

(Képekben jó lenne látni)

 - Energia munkával a Szent Korona akaratának hazánkban való szétömlesztésével, elárasztásával, hogy átérezzék az emberek, hogy ők maguk is a Szent Korona tagjai.

- A magyar érzelmű és gondolkozó médiában erről és az erre való összefogásról beszélni.

- A Facebookon minden embernek ezt, a tervezetet és hasonlókat osztogatni, terjeszteni.

- A jelenlegi helyzetre való tekintettel a köztársaságot úgy visszahelyeztetni a gyakorlatba, hogy azután már közvetlen megszülessen a rendszer váltás is, az általam kidolgozott vagy egy jobb rendszerre..( ami mellé odaáll a Nemzet)

Ezt a kettőt együtt kell követelni és csak ezután tudunk majd tovább lépni, ha a Nemzetet rossz irányba befolyásoló tényezőket megszüntetjük.. tehát szabad tudatukat vissza nyerve, majd tudnak dönteni.

Magyar Királyság tagjai! Szüksége van rátok a Szent Koronának a Nemzetnek és a Teremtőnek is.

Tiszták a szándékaim, nem földi eredetű tudásom van a jelen helyzetről, kérlek titeket.. lássátok összefüggésében a folyamatokat!!!

Tisztelettel és Szeretettel

Jeges László

https://www.facebook.com/111001067389020/posts/181164597039333/?sfnsn=scwspmo







1 megjegyzés: