2021. március 18., csütörtök

Koronavírusról egészen emásképp - Horváth Edit 2021.03.17.

 Mivel nem voltunk hajlandók felébredni, ezt kaptuk. Még mindig jobb, mint amit Atlantisz, vagy Lemúria kapott. Végső kétségbeesésében mit kiált az ember? Jusson ez eszünkbe. /Milly




Koronavírusról egészen másképp -

 Horváth Edit 

2021.03.17.

Koronavírus
Korona (Korona - Fej - Ész)
Vírus (Program), Az elme átprogramozása.

Sokatmondó, hogy a vírusképek nagyon hasonlítanak a korona csakrához.

A koronavírus egy felhívás felülről, hogy ÁLLJ MEG ÉS HANGOLODJ A LEGMAGASABB ERŐRE - A SZERELEMRE!

BEHANGOLODNI a legtermészetesebb dolog amit a DNS-ünkbe programoztunk, és amire a leginkább vágyunk, hogy kapcsolatba lépjünk Istennel. Tehát itt egy látványos ébresztésnek vagyunk tanúi!
Azzal a céllal hogy mindent félretéve, Istenhez imádkozzunk (kérjük és kapcsolódjunk hozzá) segítségért!

Egész idő alatt a tömeges ébredésről beszélgettünk, nos, itt van! Mitől józanodna ki 7.5 milliárd ember egyszerre, ha nem a félelemtől ? Mert a halálfélelem, ami próbára teszi a hitünket, képes adott pillanatban kvantumugrás kiezközlésére.



A koronavírus a tisztességünk, együttérzésünk és szeretetünk próbája. Hatalmas ébresztő számunkra , hogy felismerjük, mi az, ami igazán fontos az életben.

Az emberek elfelejtették az okot amiért itt vannak, csordagondolkodásba sodródtak, elvesztették egyéni feladatukat, jelentéktelen dolgokra koncentrálva, aggódva, hogy nem elég, törekedve arra, hogy még többet keressenek, hogy többet, többet, többet, egyre többet.

A koronavírus lehetőséget ad arra, hogy a fontos dolgokra, kapcsolatokra, szeretteinkre, egészségünkre koncentráljunk.

Azt kéri, hogy ÁLLJUNK MEG és nézzünk körül, hogy tisztán lássuk, milyen típusú társadalmat teremtettünk a gondolatainkkal.

Talán ez a munkával töltött távoli ′′ időtöltés ′′ és a hétköznapi ′′ dolgok megszállottságának maratonja sokaknak segít abban, hogy ránézzenek az életükre, kapcsolódjanak családjukkal és legfőképpen a belső énjükkel.
Bármilyen szörnyűnek is tűnik ez a vírus, tényleg itt van, hogy segítsen nekünk az egész emberiség felébresztésében.


Sok összeesküvés-elmélet van a vírus mögött rejlő anyagi nyereségekről és bár néhány állítás talán igaz lehet, de az egésznek a valódi értelme ismét az önvizsgálat. Fel kell mérni, hol tart az ember az útján, Remélem, hogy a legtöbben megragadják a lehetőséget arra, hogy újra összekapcsolódjanak saját magukkal és Istenségükkel.

Ismételten emlékeztetni szeretném mindannyiótokat hogy maradjatok pozitívak, és ne felejtsétek el, hogy ti, mint fénymunkások, óriási felelősséget vállaltok nemcsak a saját magatokért, hanem a körülöttetek lévőkért is.

Ne feledd, hogy 18 mérföldnyi űrt befolyásolsz magad körül, és minél többet táplálkozol a félelem alapú programozásban, annál inkább segítesz neki virágozni. Tápláljuk a pozitív szeretet rezgéseit, és pozitív szempontból nézzük ezt a helyzetet.

Szeretném felhívni a figyelmeteket arra is, hogy MINDANNYIAN EGY CSAPATBAN vagyunk, és nem azért vagyunk itt, hogy harcoljunk egymással.

Ez NEM az az idő, hogy megengedjük, hogy a negatívum elválasszon minket. Amikor kétségek merülnek fel benned,hallgass a SZÍVEDRE ÉS HANGOLD BE MAGAD!

Emlékezz a saját erődre, emlékezz arra, hogy ki vagy! Minden érted történik!

Horváth Edit 2021.03.17.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése