2021. március 17., szerda

Nincs visszaút a régi életformába - Földvári E 2021.03.17.

 

Akár tetszik, akár nem, nincs visszaút a régi életformába




&&&&&&&&&&&&&&&&&&

***Nincs visszaút a régi életformába***

💖🙏😍🙏🥰🙏

Amikor hamarosan kiderül az igazság, sok megbántott ember lesz.
Különösen azok között, akik még alszanak, és azok között is, akik úgy döntenek, hogy figyelmen kívül hagyják a történéseket.
Akár tetszik, akár nem, nincs visszaút a régi életformába.
A Nagy Ébredés veled vagy nélküled, de meg fog történni.
Az emberek egyszerűen nem fogják elfogadni, hogy ez több száz és ezer éve történik velük.

Emberek ezrei mondják magukról, hogy „felébredtem”.
De mostanra úgy tűnik, mintha mégis a szundi gombot nyomta volna meg a többség, s inkább visszaaludt volna.

Voltak, akik különböző filmek hatására kezdtek el másként gondolkodni a világról. Például a Mátrix, Harcosok klubja, vagy az Avatar, illetve a Cabal Bukása-
Ők talán azt élhették meg, hogy illúziószerű valóság mögött egy mélyebb, sokkal anyagiasabb, érdekvezérelt valóság húzódik meg.
Erről szól a felébredés, hogy a valóság sokkal összetettebb, sokrétűbb, mint eddigi világképeink.

Sokan mégis miért nem ébrednek?
Talán, mert épp a hatalom által nyújtott illúzióban szeretnének élni. Önként kevesen akarnak felelősséget vállalni önmagukért és a világ egészéért.
Mégis egyre több ember ébred fel lelkileg, és vágyik többre, mint amennyi az anyagi világban rendelkezésére áll.
A Titok című film hatalmas sikere is azt mutatja, hogy a világ készen áll, hogy átölelje az egyetemes törvényeket, és még ennél is többet akarunk.

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy megkérdőjelezzük a határokat és a szabályokat. Ez a folyamat nem más, mint a spirituális ébredés, melynek tapasztalható jelei is vannak.
Manapság egyre több ember kérdőjelezi meg az anyagias világ által nyújtott értékrendet is. Szépen lassan más szintre lépnek, ez pedig egy belső folyamat eredménye, melyet spirituális ébredésnek neveznek.

Vágyunk rá, hogy megértsük, mi történik
Talán most először elkezdünk érdeklődni a spirituális világ iránt. Olyan vágy ébred bennünk, amit még sosem éreztünk, és az anyagi világban semmi sem ad választ. Szomjazzuk a tudást és meg akarjuk érteni a spirituális világot.

„Különc vagyok?”
Azt érezzük, hogy különbözünk a többiektől. Mintha magunk mögött hagytuk volna a korábbi énünket, és szintet léptünk volna az életünkben. Ez a fejlődés egyik szembetűnő jele, de fontos tudni, hogy ez az állapot még nem a végcél.

Egy hullámhosszon a természettel
Közelebb érezzük magunkat az állatokhoz és a növényekhez. Az állati viselkedésben egyre több emberi tulajdonságot látunk. A vadak szelídebbé válnak, és még a növények is reagálnak a rezdüléseinkre.

Lehullanak a maszkok
Meglátjuk az egyének igazi arcát, nem használnak többé a felvett álcák. Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy szeretteink jelennek meg a múltból.

Megjelenik a segítség
Váratlan „tanárokkal” találkozunk az utunkon mindig és mindenhol. Lehet az egy könyv, egy film vagy egy személy. Azt vesszük észre, hogy mindentől és mindenkitől tudunk tanulni valamit, mindenkiben meglátjuk a szándékot, és észrevesszük, hogy miért sodorta az utunkba az élet. Elindult a tudattalan tanulás folyamata, ahol közben realizáljuk, hogy percről percre vagy napról napra többek leszünk.



A spirituális fejlődés egy hosszú utazás, mert az út idegen tájakon át vezet, melyek épp úgy telve vannak meglepetésekkel, örömökkel és szépségekkel, mint nehézségekkel is. Az utazásunk fő állomásait az eddig szunnyadó képességeink felébresztése, a tudatunk új síkokra való emelése, és a személyiségünk gyökeres átalakítását jelenti.

Amikor rájössz, hogy hol a helyed az Univerzumban, mi a célod, szeretettel és nyugalommal fogadod az élet változásait, hálás, kegyelemteljes, alázatos és harmonikus leszel,
akkor vagy/leszel FELÉBREDT

💖🌞💖🌞💖🌞💖🌞💖🌞💖🌞💖🌞💖🌞💖🌞💖

Földvári Erzsébet 2021.03.17.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése