2021. augusztus 3., kedd

Engedj el minden olyan embert.. 2021.06.30.


Hagyjatok fel azzal, hogy szerettek olyan embereket, akik nem állnak készen arra, hogy szeressenek benneteket.



Fontos tanítás az emelkedésről


ENGEDJ EL MINDEN EMBERT,
AKI NEM KÉSZ ARRA,
HOGY SZERESSEN TÉGED!


(Engedd szabadjára őket)

Ez a legnehezebb dolog, amit valaha meg kell tennetek és ez lesz a legfontosabb is:
ne adjatok többé a szeretetekből azoknak, akik nem készek arra ,hogy szeressenek benneteket.

Álljatok le azzal, hogy nehéz beszélgetéseket folytattok mindazokkal, akik nem akarnak változni.

Ne legyetek jelen a továbbiakban olyan emberek számára, akik közömbösek a jelenlétetek iránt.

Hagyjatok fel azzal, hogy szerettek olyan embereket, akik nem állnak készen arra, hogy szeressenek benneteket. Tudom, hogy az ösztönötök azt súgja, hogy megtegyetek mindent, amit csak tudtok, hogy kiérdemeljétek mindenki kegyét, akiét csak lehet, de ez lesz az a késztetés is, ami elrabolja az időtöket, az energiátokat és a józan eszeteket.

Amikor elkezdtek az életben teljes mértékben jelen lenni, örömmel, érdeklődéssel és elkötelezettséggel, akkor nem áll majd mindenki készen arra, hogy ott megtaláljon benneteket.
Ez nem azt jelenti, meg kell változtassátok, akik vagytok. Ez azt jelenti, hogy fel kell hagyjatok azzal, hogy olyan embereket szeressetek, akik nem állnak készen arra, hogy szeressenek benneteket.

Ha kihagynak benneteket, vagy finoman sértegetnek, megfeledkeznek rólatok vagy egyszerűen mellőznek azok az emberek, akikkel a legtöbb időtöket töltitek, akkor nem tesztek szívességet önmagatoknak azáltal, hogy továbbra is felkínáljátok nekik az energiátokat és az életeteket.

Az az igazság, hogy nem vagytok valók mindenkinek és nem mindenki való nektek.

Ez teszi azt annyira különlegessé, amikor találkoztok azzal a néhány emberrel, akikkel őszinte barátság, szeretet vagy kapcsolat működik – tudni fogjátok, hogy ez mennyire becses, mert már megtapasztaltátok, hogy mi az, ami nem.
De minél több időt töltötök azzal, hogy arra próbáltok kényszeríteni valakit, hogy szeressen benneteket, amikor nem képesek rá, annál több időt fosztotok meg önmagatoktól, amit épp ilyen kapcsolatban tölthetnétek.

A szeretet vár rátok. Több milliárd ember él ezen a bolygón és közülük sokan az ő szintjükön fognak találkozni veletek, azzal a rezgéssel, ahol ők vannak most és kapcsolódnak ahhoz, ahová ti tartotok.

De minél hosszabb ideig maradtok kicsik, begubózva azon emberek megszokott jelenlétébe, akik párnaként, biztonsági tartalékként, terapeutaként vagy az érzelmi munkájuk stratégiájának kitalálójaként használnak benneteket, annál tovább maradtok ki a közösségből, melyre vágytok. Talán ha felhagytok azzal, hogy jelen legyetek számukra, kevesebb szeretetet kaptok…

Talán teljesen megfeledkeznek rólatok….
Talán ha felhagytok a próbálkozással vége lesz a kapcsolatnak…
Talán ha nem küldtök több smst napokig vagy hetekig sötét marad a telefonotok…

Talán ha felhagytok azzal, hogy szeressetek valakit, a köztetek lévő szeretet szerte foszlik….
De ez nem azt jelenti, hogy ti tönkre tesztek egy kapcsolatot. Ez azt jelenti, hogy az egyetlen dolog, ami fenntartott egy kapcsolatot az az energia volt, amit ti és csakis ti tettetek bele. Ez nem szeretet…

Ez ragaszkodás… A legbecsesebb és legfontosabb dolog, ami az életetekben van, az energiátok.
Nem az időtök korlátozott, hanem az energiátok, amit adtok minden egyes nap, az fog egyre többet teremteni az életetekben.

Amire az időtöket fordítjátok fogja meghatározni a létezéseteket. Amikor ezt felismeritek, elkezditek megérteni, miért szorongtok annyira, amikor olyan emberekkel töltötök időt, akik nem illenek hozzátok és olyan munkahelyen, helyeken vagy városokban, melyek nem illenek hozzátok.

Elkezditek majd felismerni, hogy a legfontosabb, amit tehettek önmagatokért, az életetekért és mindenkiért, akivel találkoztok az, hogy hevesebben védjétek meg az energiátokat, mint bármi mást.

Tegyétek az életeteket egy biztonságos kikötővé, ahová csakis olyan embereket engedtek be, akik tudnak törődni, meghallgatni és kapcsolódni.

Ti nem feleltek azért, hogy megmentsetek embereket….
Ti nem vagytok felelősek azért, hogy meggyőzzétek őket arról, hogy ők szeretnék azt, hogy meg legyenek mentve…

Nem a ti feladatotok, hogy jelen legyetek egyes emberek számára és odaadjátok nekik az életeteket napról napra, pillanatról pillanatra, azért mert sajnáljátok őket vagy bűntudatotok van, mert úgy illik, mert lekötelezettek vagytok vagy azért, mert mindennek a gyökere az, hogy attól féltek, hogy ne viszonozzák majd a szívességet.

A ti feladatotok annak a felismerése, hogy ti vagytok a sorsotok irányítói és hogy elfogadjátok azt a szeretetet, amiről azt gondoljátok, hogy megérdemlitek.

Döntsétek el, hogy megérdemlitek az igazi barátságot, az igazi elkötelezettséget és az igazi szeretetet olyan emberek iránt, akik egészségesek és bőségben élnek.

Majd várjatok csak egy pillanatra…
És figyeljétek meg, milyen gyorsan megváltozik minden!

By GhenLyn 06.30.
Ford. Venczák Mariann

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése