2021. augusztus 18., szerda

Hogyan vagyunk Fénymunkások? 2021.08.18.

 

Hogyan vagyunk Fénymunkások?

Ez az alaptermészeted, ez a hozományod.


Sokan küszködnek most, és nem értik, hogyan is lehet valaki Fénymunkás, ha tele van gondokkal, leküzdendő akadályokkal, és önmunkával.
Hiszen a Fénymunkás boldog, elégedett, tele energiával és szeretettel, ami csak úgy árad, és szabadon osztogat. Az egyik alap tulajdonsága a Fénymunkásoknak, hogy nagyon kemények magukkal.
Mindig többet várnak el maguktól, mint amennyit bírnak, mindig magasabbra teszik a lécet magukkal szemben, mint másokkal, mindig azon dolgoznak, hogy jobbak és tisztábbak legyenek.
Ez a rengeteg korábbi élet eredménye, és a küldetéstudat, mely a vérünkben dobol. Mert tudjuk, mi forog most kockán, látjuk, hol tartunk, és tudjuk, hova tartunk. Ez a belső iránytű vezet minket, még a legsötétebb napokon is, és a legmélyebb időszakokban is.
A Fénymunkások hatalmas csomaggal érkeznek a földre, mert saját és egész bolygójuk energiáját transzformálják. Lelkük könnyű, de gyakran elhomályosítja a mindennapok letaglózó ereje.
Amit nem mindig tudnak azonban, hogy a belső fényük áthatja a testüket és lelküket, így tetteiket is. Még a legsötétebb napon is adnak a világnak, még a legmélyebb pillanatban is segítenek, alakítanak, formálnak.
A többi ember nem úgy látja a Fénymunkást, ahogy ő magát. Nem a küszködést látják, nem a gondokat, nem a világ súlyát a vállukon, hanem a fényt, az áramló szeretetet, a hihetetlen belülről átható kedvességet és önzetlenséget.
A mosoly, a segítő kéz, a lelkük fényessége minden áldott percben nyomot hagy, emberek életén változtat, a világ rezgését magasabbra huzalozza.
A történelemben a nagy emberek tettei mindig a másokra tett hatásuk alapján tükröződik vissza. Mert önmagukon át a világon dolgoznak.
A Fénymunkás idősíkokon át, energiák és hálózatok egész rendszerén keresztül alkot, kódokat tölt le, fényt harmonizál, és minden információt a földbe csatornáz. És mindeközben éli az életét, dolgozni jár, ügyeket intéz, gyereket nevel.
Külső és belső világát akarja egyensúlyba hozni, magasabbra emelni, és fényesebb jövőt teremteni.

És ezt mindenki érzi.
A legutolsó Juli néni, akire rámosolyogsz, és a legutolsó Jancsi bácsi, akit fel segítesz a lépcsőn.
Minden csepp kedvesség, amit adsz, minden belülről áramló gondolat, amit megosztasz, minden kinyújtott kéz, minden szerető pillantás.
A Fény belőled árad kifelé, még amikor te magad sötétnek is érzed magad. Mert Fény vagy.
Ez az alaptermészeted, ez a hozományod.

Saját magad megosztani, erődet felismerni, helyedet megtalálni, célodat betölteni. És ezt álmodban is meg tudod csinálni.
Csak légy az, aki jöttél, hogy legyél.
És hidd el, ez bőven elég.
Kitartás Fénymunkások, nem vagyunk már egyedül❣
És soha többé nem is leszünk❣
Áldás és Fény Rátok, akik az Utat választjátok!
Szeretettel, testvéretek,
~Elsa~
Elsa Sol

Mindennapi Tudatosság 2021.08.18.
📷: pinterest
Zituss

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése