2013. október 16., szerda

Fukusima meggyógyítása- Áriel 10.16.

 

Fukusima meggyógyítása a szeretet ereje által

2013.13:43 Istengyermek

fukusima_1381923349.png_800x600

További információ: 
Már három hónapja szivárog a kettes reaktor sugárszennyezett vize, ami komoly természetkárosodást okozott eddig a környezetében élőknek. Imáitokat a Fukusimai Erőmű vizének Áldására irányítsátok még két héten át, 12.oo-kor. Amikor együtt dolgozunk az imáink ereje hatványozott erejű.
Meditációval úgy segíthetsz, amennyiben elképzeled a megrepedt, szívárgó atomreaktor falát és az újjadon át , mintegy behegeszted azt, egy a szívedből fakadó, kezeden át kiáradó  kék színű, de ezüstösen csillogó fénnyel. Ezt elég naponta egy alkalommal megtenni a nap bármely szakában.
Legyetek Áldottak a teremtésben.

Fukusima

A 2011 márciusában történt földrengés és szökőár idején az erőmű területére beomló víz elárasztotta az elektromos berendezéseket, leállt a hűtőrendszer vízellátása, aminek következtében az egyes és a hármas reaktor atommagja túlhevült és megolvadt. A bajba került atomerőművet lebontják. A kárfelszámolóknak jelenleg a legnagyobb fejtörést az okozza, hogy az erőmű területén mintegy 360 ezer tonna sugárszennyezett víz gyülemlett fel, és egyre gyakrabban előfordul, hogy szivárogni kezdenek a víztároló tartályok.
Ilona

1 megjegyzés: