2013. október 11., péntek

Kik tenni kívánnak a szellemi értékekért - Istengyermek 10.10.

 

" Éld az Életed Isten vezetése szerint." - kérlek, döntsd el hogyan élj tovább.- Ariel Angyalunk

2013.10.10. 16:02 Istengyermek

angyal_1381413678.jpg_336x144
Látomás:
 
Már tegnap este komoly előkészületek folytak az Éggel összeolvadt Földön. A Mennyei Jeruzsálem már három hete és két napja itt van bennünk és körülöttünk, pontosan 2013.szeptember 17.-e óta. Tegnap délután is nagy dolgok történtek, melyet a következő szavakkal lehetne jellemezni:
 
 " Éld az Életed Isten vezetése szerint." 
 
Tehát mindazon Lelkek kik a szellemi értékekért és a Hazáért tenni kívánnak, ki kell szívből jelentsék a következőket, fizikai szinten hangosan kimondva: 
 
"Istentől kapott szabad akaratom a Teremtő Istenünk ( aki egyben a Magyarok Istene)  akarata alá helyezem."
 
Ekkor Isten számba venni az Ő seregét. Fontos tehát, ha a szívedből érezd amit mondasz, ezzel alárendeled az Életed és Akaratod Istenünknek. Ez a mai Nap feladata. Jobban mondva erre a pillanatra vártunk egész életünkben, hogy végre kinyilváníthassuk.
Amint ez megtörténik, sor kerül a "feladatok kiosztására" , mely egy határozott cselekvéssor lesz. Elképzelhető, hogy ebben a tudatos tudat nem mindig fog részt venni. Mit is értek ez alatt, pl. Elmégy a boltba és veszel 3 csomag gyertyát. Rárakod azokra sírokra, melyeken se virág se gyertya.
Szívedből tudod, hogy Ők az Ősök, kiknek e Hazát köszönhetjük. Hálával és Szer-Etettel rebegsz imát és köszönetet életükért. Mindazért amivel hozzájárultak ahhoz, hogy eljuthattunk erre a pontra, ahol már dobbantani se kell, úgy értük el az Égi MaGosságot. Minden Mag személyreszabott feladatot kap, ez csak egy példa. 
Amikor megjön a feladatod egy végtelen béke és áldás hullámzik át rajtad. Olyan erősen írja Isten újja a feladatod a szívedbe, hogy annak végrehajtását semmilyen földi erővel befolyásolni nem lehet.
 
A további utasítások is hamarosan megérkeznek, figyeld a megadott oldalakat, melyről egy kis tájékoztató:
 
"A nyár folyamán Magdolna vezetésével Dobogókőn számos turnusban táborokat tartottunk, mely igen jelentős eredményeket hozott. Ezzel párhuzamban Kozsdi Tamás létrehozta nyilvános blogját, a "merités" nevüt (röviden MM, http://www.merites.eoldal.hu/), mely a Rakk Ilona által közvetített (http://istengyermek.blog.hu/) szellemi hírek mellé megpróbálja világban zajló eseményeket meglátni, értelmezni akár gazdaság, akár politika, akár szellemi hír, akár történelem vonatkozásában." 
 
 
Mi a Néplélek emelő tábor Fénymunkási köszönjük Istennek,hogy lehetőséget adott  utat mutatni és sereget toborozni Istenünk szent zászlaja alá.
Szelei Magdolna, Szász Tibor, Kosdi Tamás, Szász Sándor, Stanics Irénke , Felber Gabriella és Rakk Ilona
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése