2013. október 9., szerda

*Nagyszala Közlemény* 2013.10.09

 

Fontos, sürgős információk minden magyarnak, MAG -nak. Össze kell fognunk és összehangolni a magyar lélekcsalád frekvenciáját.

 

Nagyszala Közlemény


2013.10.09


KÖZLEMÉNY
Kedves Magyar Szellemi Közösség!
A mai napon Szelei Magdolnával hosszasan áttekintettük a nyár óta eltelt folyamatokat és megvizsgáltuk a további teendők lehetséges útjait is. Erről szeretnénk röviden tájékoztatást adni.
2013. májusában a Nagyszala után felvetődött, hogy egy újabb nagyszalát rendezünk az év vége felé. Ezt a lehetőséget még egy hónappal ezelőtt is fenntartottuk, azonban ma az tűnik a leghasznosabbnak ha az ősszel várható igen hektikus - többvilági mozgás - okán idén nem tartunk újabb fizikai találkozót, ellenben szellemit igen. 
A nyár folyamán Magdolna vezetésével Dobogókőn számos turnusban táborokat tartottunk, mely igen jelentős eredményeket hozott. Ezzel párhuzamban Kozsdi Tamás létrehozta nyilvános blogját, a "merités" nevüt (röviden MM, http://www.merites.eoldal.hu/), mely a Rakk Ilona által közvetített (http://istengyermek.blog.hu/) szellemi hírek mellé megpróbálja világban zajló eseményeket meglátni, értelmezni akár gazdaság, akár politika, akár szellemi hír, akár történelem vonatkozásában. 
Azt határoztuk ma el, hogy arra kérjük a nagyszala levelezőlista 500 címzettjét, valamint a más levelezőlisták köreit, hogy a következő hónapokban kövessék a Rakk Ilona és Kozsdi Tamás által vezetett blogokat, amelyen Szelei Magdolna hírei is helyet kapnak, ugyanis a célunk az lett, hogy amennyire ez lehetséges egységesíteni szándékozzuk a Kárpát-medencei és a külföldi országokban élő magyar fénymunkásokat, de csak olyan mértékig, amennyire saját teherbírásuk szerint a saját Krisztusi énjükkel dolgozni képesek. Nagyon fontos látni hogy mindenkinek egyedül kell megállnia a saját lábán, pláne a szellemvilággal szemben. A közösség ereje segítség a fejlődésre de a hiányosságaink gyors visszacsatolásra is. 
Az összehangolásnak az a legfőbb oka, hogy érzésünk szerint most október 23-ától - de már a folyamat jelenleg is előkészített - megannyi alsó világi járat fog felnyilni, és ehhez bizony meglehetősen sok fényerőre lesz szükség, hogy ne tomboljon kellőképpen az alsó világ. Éppen ezért Égi Anya kérésére már okt. 22-én este valószinüleg kb. 21.30 körültől egy országos szellemi (védelmi!) munkát végzünk ki ki ott ahol van. 
Ennek első híradását Kozsdi Tamás rögzítette a merités blogon. Alább látható a tegnapi bejegyzés. 
Tehát összefoglalva. 
- Vártuk az ég döntését a 2. nagyszala kapcsán, de ez most fizikailag nem jön létre (idén), hanem szellemi kapcsolódás útján kérik hogy hangoljuk össze ismerve-ismeretlenül is a magyar lélekcsalád frekvenciáját. 
- Most október 22-én este 21.25 körül (pontosítás később) egy országos szellemi kapcsolódást hajtunk végre, melynek most kifejezetten a védelem a célja, és a védelmezők behívása, elkerülendő az alsó világból beszivárgó negativ lények várható túlzott tombolását. A részvétel önkéntes, és nem játék. 
- Kérjük hogy kövessétek figyelemmel az Istengyermek és a Merités blogokat ahol közel napi rendszerességgel tájékoztatást adunk az általunk észlelt dolgokról. 
Terveztük, hogy létrehozunk egy egységes nagyszala honlapot is, amely ugyan elkészült, de nincs itt az ideje hogy bevezessük. Emiatt - átmenetileg - a fenti megoldást ajánljuk, ami két nézőpontból veszi számba a világot. 
Minden további hírt ezeken a blogokon fogunk közölni.
http://istengyermek.blog.hu/ (Rakk Ilona szerkeszti)
http://www.merites.eoldal.hu/ (Kozsdi Tamás szerkeszti)
Megköszönjük, ha magyar fénymunkás ismerőseidet értesíted erről a döntésről. 
Jó munkát Mindenkinek!
Rakk Ilona, Szelei Magdolna, Kozsdi Tamás
2013. október 9.
----------------
2013. október 8. kedd (Boldogasszony nap) (MM 76.)
ÉGI ANYA KÉRÉS - Október 22-én az esti órákban (várhatóan 21.00 után kb 21.25-30 táján) első alkalommal az MM Olvasóit egy közös térbeli műveletre hívom. A művelet célja nem feltétlen egy sima ima lenne, hanem minden általad bírt védelmező behívása, a térben megtalálni a legfontosabb fény forrásokat és azt megtisztítani és megerősíteni, nyilván benne magad és szükebb környezeted is feltölteni, de elsősorban a tér védelmét, struktúráját másnap esetlegesen érő minden sötét mágiára előzetesen felkészíteni. Azt hiszem hogy pártfüggetlen, hazáját szerető emberek olvassák ezt a blogot és egyben olyanok akik képesek ilyen olyan "hadműveletekre" a sötétség terjedése ellen. 22-én este az lesz a feladatunk, hogy előkészítsük a teret annyi fénnyel amennyi csak bennünk létezik, s amennyi hatósugarat csak képesek vagyunk együtt kialakítani Kárpát hazánk felett. Az az előzetes érzésem van, hogy a másnapi események előtt erre szükség lesz. Mi nem avatkozunk evilági dolgokba, csak a teret tartjuk tisztán: "hogy a sátánt ne engedjük a virágaink közé." A részvétel önkéntes, róla beszámolót nem kérek, egy dolgot viszont igen, utána jöjjünk fel az oldalra (22:00-15 körül) és olvassuk le hogy hányan vettünk benne részt. - Ezt a kérést 15 perce vettem, így a köv. 14 napban várható hogy pontosításokat kapunk. - Az új olvasóknak mondanám, hogy a 6 évnyi Térhiradó blogon évente 1 vagy 2 ilyen "kérés" volt, és mindenkor égi kéréskor szerveztem ilyet, saját célból sosem. Most is ugyanigy van és lesz. Ami a csövön kifér jeligére. [Magyarok népe, Szívek királynője, kalandba szólítalak. Hatalmad végtelen, az erőd véges, de itt vagyunk Veled. Mutasd az utat és ne engedd a Sátánt a virágaink közé. A kerted maradjon tiszta. AMEN.] 
--- ui1. Máris itt egy adalék. Sajnos hazánkban sok a lefelé nyitott járat, amit elsősorban emberek tartanak. A politika egy eszköz ezeket a járatokat nyitogatni. Másnap 23-án ezeken az embereken feljön aki épp ráér és bármire képes lehet ha levegőhöz jut, ezt leginkább úgy lehet ritkitani hogy már idefenn tisztaság "fogadja őket" és azok a védelmezők akik kb. a feltünésük pillanatában lenyakazzák őket. (ésszel, higgadtan, de tudd mit csinálsz) 
--- Kérdésre: Külföldről is be tudsz kapcsolódni, de a műveleti terület a Kárpát-medence, ergó ide kell "gyere". Akik nem értenek ennyire a fenti dolgokhoz de részt vennének, tőlük egy mécses melletti elcsendesedés és egy Boldogasszony ima avagy sima elcsendesedés is bőven elegendő, nyilván mindenki teszi a dolgát. Viszont mindenkor amikor ilyen kérést kaptunk fentről akkor az ég is mindenkor lépést tett, vagyis nem csak mi fogunk ekkor dolgozni.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése