2015. március 7., szombat

A lelked nem mutatványosnak érkezett le - Meleron 03.07.


A LELKED....csak akkor enged valamit használni, ha SZERINTE SZÜKSÉGED VAN RÁ..!!!! mert UTAD RÉSZE! Nem TE SZERINTED!!! HANEM Ő SZERINTE !!! EZ HATALMAS KÜLÖNBSÉG!!





A LELKED NEM MUTATVÁNYOSNAK ÉRKEZETT A FÖLDRE ! - Nemtől, kortól függetlenül !!!

sarkított példával...de millió példát mondhatsz rá magadnak ....
Sok ember (nyilván TE biztos nem- smile hangulatjel- ..de azért a lelked valamiért csak elolvastatja Veled is..érdemes fürkészni miért )...Tehát...sok ember mindenáron azt akarja csinálni amit mások....például...van aki aura látó vagy van aki gyógyítani tud különféle módszerekkel....van aki médiumkodik....van aki ufókkal tud beszélgetni ...és most nem sorolom mert akkora a repertoár..

A gond nem ott van, hogy ki mit csinál éppen......valós vagy mímelt verzióban..hanem ott a gond ha TE mondjuk....olyat akarsz amire nincs szükséged.
Pl. mindenáron aura látó akarsz lenni...és besz.....ig erőlködsz, hogy lásd mások auráját......sőt el is képzeled.....de a Lelked ül Benned ..és türelmesen malmozik a kezével.....hogy mikor fejezed már be a mutatványoskodást....ugyanis NEKI A HATALMAS LELKEDNEK...EBBEN A VILÁGBAN...SEMMI SZÜKSÉGE RÁ, HOGY EZZEL A FUNKCIÓVAL ..DOLGOZZON..

TUDNA...HA AKARNA....MERT MINDEN!!!!!!!!!!!!!!!! FÖLDI EMBERBEN !!!!! DE SZÓ SZERINT MINDENKIBEN ....ALAPBÓL !!!! GYÁRILAG...BELEKÓDOLVA MINDEN DE MINDEN ....FÖLDI ÉS MISZTIKUS KÉPESSÉG !!! SZÓ SZERINT..KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKIBE ÉS MINDEN !!!! PONT ÚGY MINTHOGY ÉRRENDSZER ÉS SZÍV NÉLKÜL SEM LÉTEZHETNÉL...EZEK NÉLKÜL SEM LÉTEZHETNÉL!!!

DE!!! A LELKED....csak akkor enged valamit használni, ha SZERINTE SZÜKSÉGED VAN RÁ..!!!! mert UTAD RÉSZE!
Nem TE SZERINTED!!! HANEM Ő SZERINTE !!! EZ HATALMAS KÜLÖNBSÉG!!

Megteheted, hogy erőszakoskodsz és mindenáron valamilyen képességgel dolgozni akarsz ..és erőlködve ....mások tanai által.....másokat követ...használod is....DE EZT MINT CSAK EMBER HASZNÁLOD...TANULT ÜRES ENERGIÁJÚ MUTATVÁNYKÉNT..amivel szintén elkápráztathatsz sok embert.....mert nekik a mutatványos is elég......ÉS A LELKED nem fog lázadni...hogy EMBER ÉN MÁSRA ÉS TÖBBRE SZÜLETTEM BELÉD...ENGEDD MÁR MEG, HOGY ÉN KIHOZZAM BELŐLED AMIRE SZÜKSÉGÜNK VAN EGYÜTT...ő néz amit bohóckodsz ...és csendesen kivárja, hogy egy másik életben majd újra kezdi az egészet ....

TEHÁT......AKKOR TUDOD HOZOTT KÉPESSÉGEIDET HASZNÁLNI......HA ENGEDED A LELKEDNEK, HOGY Ő.....SUGALLJA Ő HÍVJA ELŐ , ADJA ÁT BENNED-BELŐLED.....MIVEL EZ EGY ÚJ VILÁG MÁR......A RÉGI TANOKAT,RITUÁLÉKAT...MÁR A LELKED IS CSAK MEGMOSOLYOGJA...MERT AZT MONDJA....."HÁT HA TE MÉG AZ OVIS KÖNYVEKBŐL AKARSZ TANULNI MIKOR ÉN A VILÁGEGYETEM KÖNYVEIT ADOM ÁT NEKED EGYENES ADÁSBA...BENNED-TŐLEM HÁT ....HM "...

NE HIDD EL AMIT ÍROK.......ÉLD MEG AMI A TE IGAZAD.......DE FIGYELD MAGADAT....ÉS HA NEM MUTATVÁNYOS AKARSZ LENNI...HANEM AZ AKINEK ÉRKEZTÉL ....AKKOR .....ENGEDD MEG A LELKEDNEK, HOGY TEGYE A DOLGÁT ÉS BONTSON ÚGY ÉS ANNAK AKINEK SZÁN !

szeretettel !
Meleron"
 
 
 
 

1 megjegyzés: