2015. szeptember 2., szerda

SOS felhívás Gyere Te is segíts ma este 09.02.



Ma, szerda este 7 órára kormány elleni tüntetést szervezett a migránsok által az amerikai kormány, azzal a céllal, hogy Népünket háborúba sodorja.



2015.09.02. 16:44 Istengyermek

Minden igaz szívű Magyarhoz !
Ma, szerda este 7 órára kormány elleni tüntetést szervezett a migránsok által az amerikai kormány, azzal a céllal, hogy Népünket háborúba sodorja.

Minden Igaz Magyart kérek NE VEGYEN RÉSZT A TÜNTETÉSEN, MERT ÍGY KEZDŐDÖTT Szíriában 2011.03.11.-én és Ukrajnában is a háború.

Mi nem megyünk utcára! Szívünk szeretetét 
küldjük a nyugati és a keleti pályaudvarra Békét, Szeretetet és Áldást kérünk az összes résztvevőre. A tüntetést a nyugati pályaudvarra szervezték állítólag, de a keletibe is aktívan küldjük a Fényt, Szeretetet és Áldást.
Kérlek, amint észreveszed ezt a felhívást azonnal értesítsd az Igazakat, mert "helyzet van". Ebből a szeretet erejével ki fogunk jönni, amennyiben összefogunk. Mostantól 21 óráig megtöltjük a pályaudvarokat és egész Budapestet szeretetünkkel, gyere Te is segíts mert mindannyiunk hazája ez a talpalatnyi föld!
Áldással és szeretettel : Ilona




Eredeti üzenet:
Kormányellenes tüntetést szervez a Migration Aid nevű, eredetileg a bevándorlók megsegítésének ürügyén létrehozott Facebook-csoport. A liberális baloldal belpolitikai célokra hasznosítja a bevándorlókat.

A Migration Aid nevű Facebook-csoport vonulásos tüntetést szervez Budapesten, a Nyugati pályaudvarhoz. A szervezet szerint a kormány “embercsoportokat démonizálva zárt táborokat hoz létre, a katonaságot pedig a lakosság érdekére hivatkozva félelemkeltésre használja fel”. “Démonizálás, félelemkeltés” – a megfogalmazásból látható: a kezdődő ősz első kormányellenes megmozdulásával van dolgunk, a szóhasználat pedig kifejezetten a liberális baloldal retorikáját mutatja.


A csoport szerda este 7-re szervezi a tüntetőket a Nyugati pályaudvarhoz. A félelemkeltés és démonizálás elleni tiltakozás mellett még a szabad véleménynyilvánításhoz, a szabadsághoz, az egyéni boldoguláshoz való alapvető emberi jogok tiszteletben tartásáért is tüntetnek, emellett követelik az európai integrációs politikában való aktív nemzetközi szerepvállalást.
A Migration Aid tüntetése a megnevezett célok alapján egy tipikus balliberális megmozdulás, ami Brüsszel érdekeit képviseli Magyarországon.
A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint Magyarországon a liberális baloldal minimális támogatottsággal rendelkezik. Tavaly őszi megmozdulásaik alatt a liberális sajtó elkeseredett kísérletet tett arra, hogy utcára vigye a szélsőjobboldalt; a demokratikus látszatú tüntetések mellett ugyanis szüksége van a baloldalnak olyan csoportokra is, akik vállalják a rendőrökkel a konfrontációt. Célzott próbálkozásokat láthattunk az összecsapás kiprovokálására, nem egy alkalommal azonos – vagy közeli – helyszínre szerveztek kormányellenes megmozdulást futballszurkolói közösségek programjaival (akik többszöri próbálkozás ellenére sem ültek fel a provokációknak). A kormányellenes tüntetések végül a liberális baloldal hazai támogatottságának hiánya, a szélsőjobboldal bevonására tett kísérletek sikertelensége miatt buktak el.
Korábbi előrejelzésünkben kifejtettük, hogy a liberális baloldal aktív hálózatépítést folytat az online közösségi médiában; hogy azok a Facebook-csoportok, melyek kezdetben segítő szándékkal gyűjtik egybe a bevándorlókat, később politikai célú mozgósítást fognak folytatni. A Migration Aid megmozdulása újból felhívja a figyelmet arra a problémára, hogy Magyarország idén télen újabb felforgatási kísérlettel kell szembenézzen. A kormány zárttá kell tegye az ország összes menekülttáborát, ha el akarja kerülni, hogy a liberális baloldal a tél kezdete előtt arab és afrikai bevándorlók tömegeit tudja mozgósítani kormányellenes tüntetésekre. A bevándorlók tekintélyes része ugyanis saját okostelefonján fogadja a “segítő tevékenységet folytató” Facebook-csoportok üzeneteit, így ezek a csoportok egyik napról a másikra is közvetlen mozgósítani tudják a még Magyarországon tartózkodó migránsokat.
Ez egy valós közbiztonsági és állambiztonsági kockázat,néhány száz afrikai és arab bevándorló ugyanis olyan komponens a kormányellenes megmozdulásokban, amihajlandó fizikai konfrontációt felvállalni a rendőri erőkkel szemben. Amint megtörténik az első ilyen összeütközés, már nem csak a Migration Aid fogja követelni az emberi jogokat, hanem az összes balliberális párt, az Amerikai Egyesült Államok és más nyugati országok. Magyarország kormánya attól a ponttól fokozott nemzetközi nyomásgyakorlás alá kerül, és a folyamat önműködővé válik, ahogy az számos más országban – példának okáért: Ukrajnában – is történt. Mindehhez azonban szükséges az a katalizátor, aminek híján tavaly ősszel elapadtak a tüntetések: kis létszámú, a rendőrökkel konfrontációt vállaló tüntető csoport.
Korábbi értékelésünket a liberális baloldal folyamatban lévő hálózatépítéséről ITT olvashatja. A Facebook mint szervezési felület szintén biztonsági kockázattá válhat Európában; erről ITT olvashat bővebben.



Forrás: http://hidfo.ru/2015/09/a-baloldal-a-kormany-ellen-mozgositja-a-bevandorlokat/

















1 megjegyzés:

  1. Eleg megnezni ki hozta letre ezt a Migration Aid nevű Facebook-csoportot...

    VálaszTörlés